Lịch khai giảng các lớp học OFFLINE tháng 4/2014

Học tiếng Anh Giao Tiếp online: TiengAnhGiaoTiep.com

www.OnThiTOEIC.vn - Website Ôn thi TOEIC miễn phí

Trang 1 / 3 123 CuốiCuối
Hiện kết quả 1 đến 10 trong tổng số 22

Đề tài: Bài tập reading

  1. #1
    Avatar của FORGETMENOT3195
    FORGETMENOT3195 vẫn chÆ°a cĂ³ mặt trong diá»…n Ä‘Ă n Phụ trách chuyên mục Luyện thi đại học
    Tham gia ngày
    Jun 2012
    Nơi cư ngụ
    phía cuối đường hầm...
    Bài gửi
    815
    Cám ơn
    4,325
    Được cám ơn 1,449 lần

    Smile Bài tập reading

    Bài tập cloze test, các bạn làm thử nhé ^^

    It is estimated the (1) ___ number is not known that worldwide some 60,000 newspapers exist with a (2) ___ circulation of nearly 500 million. However, the number of readers is (3) ___ greater-as many as three times the circulation figure.
    This is because newspapers are shared, some are posted, and (4) ___ placed in libraries and other (5) ___ places. Worldwide, about 8,000 of these newspapers are dailies. About a third of all newspapers are published in North America, (6) ___ third in Europe, and the (7) __ third in the rest of the world. Countries with the highest newspaper (8) ___ are Britain, Norway, Denmark, Sweden, Japan, and the United States. Europe has nearly half of the wworld's total newspaper circulation, North American about a quarter, and the rest of the world another quarter. Taking the world (9) ___ ,the average circulation of dailies per 1,000 persons is about 100, but there are many parts of the world where the modern newspaper is (10) ____ ever seen.
    1. A. exact B. correct C. precise D. right
    2. A. mixed B. combined C. connected D. linked
    3. A. even B. far C. more D. very
    4. A. another B. the others C. others D. the rest
    5. A. open B. common C. shared D. public
    6. A. the other B. the next C. another D. the last
    7. A. extra B. left C. spare D. remaining
    8. A. readers B. buyers C. readership D. subscribers
    9. A. as the whole B. generally C. on general D. in all
    10. A. almost B. not C. seldom D. scarcely


  2. 10 thành viên cám ơn FORGETMENOT3195 v́ bài viết hữu ích

    banhmi27 (19-01-2013),Carpenters (15-01-2013),cloud212 (15-01-2013),dungle2603 (19-01-2013),hoaanhdao13 (16-01-2013),lephu2611 (16-01-2013),pink_huong (13-02-2013),seaseasu (15-01-2013),sunny.iloverain (15-01-2013),tiểu thư mini (16-01-2013)

  3. #2
    Tham gia ngày
    Dec 2012
    Bài gửi
    856
    Cám ơn
    209
    Được cám ơn 708 lần

    Mặc định

    khó phết FORGETMENOT3195 ơi

    Trích Nguyên văn bởi FORGETMENOT3195 Xem bài viết
    Bài tập cloze test, các bạn làm thử nhé ^^

    It is estimated the (1) ___ number is not known that worldwide some 60,000 newspapers exist with a (2) ___ circulation of nearly 500 million. However, the number of readers is (3) ___ greater-as many as three times the circulation figure.
    This is because newspapers are shared, some are posted, and (4) ___ placed in libraries and other (5) ___ places. Worldwide, about 8,000 of these newspapers are dailies. About a third of all newspapers are published in North America, (6) ___ third in Europe, and the (7) __ third in the rest of the world. Countries with the highest newspaper (8) ___ are Britain, Norway, Denmark, Sweden, Japan, and the United States. Europe has nearly half of the wworld's total newspaper circulation, North American about a quarter, and the rest of the world another quarter. Taking the world (9) ___ ,the average circulation of dailies per 1,000 persons is about 100, but there are many parts of the world where the modern newspaper is (10) ____ ever seen.
    1. A. exact B. correct C. precise D. right
    2. A. mixed B. combined C. connected D. linked
    3. A. even B. far C. more D. very
    4. A. another B. the others C. others D. the rest
    5. A. open B. common C. shared D. public
    6. A. the other B. the next C. another D. the last
    7. A. extra B. left C. spare D. remaining
    8. A. readers B. buyers C. readership D. subscribers
    9. A. as the whole B. generally C. on general D. in all
    10. A. almost B. not C. seldom D. scarcely
    Khó thật cô Su ạ >"<
    BL checked.

    Học tiếng Anh chất lượng cao

    Lớp học OFFLINE của TiengAnh.com.vn

    Ngữ pháp, Ngữ âm, Giao tiếp, Luyện thi TOEIC

    Bạn muốn chat tiếng anh

    www.ChatTiengAnh.com

    Chat bằng tiếng Anh, luyện tiếng Anh


  4. 2 thành viên cám ơn seaseasu v́ bài viết hữu ích

    FORGETMENOT3195 (15-01-2013),hoaanhdao13 (16-01-2013)

  5. #3
    Tham gia ngày
    Jun 2012
    Bài gửi
    427
    Cám ơn
    741
    Được cám ơn 437 lần

    Mặc định

    It is estimated the (1) ___ number is not known that worldwide some 60,000 newspapers exist with a (2) ___ circulation of nearly 500 million. However, the number of readers is (3) ___ greater-as many as three times the circulation figure.
    This is because newspapers are shared, some are posted, and (4) ___ placed in libraries and other (5) ___ places. Worldwide, about 8,000 of these newspapers are dailies. About a third of all newspapers are published in North America, (6) ___ third in Europe, and the (7) __ third in the rest of the world. Countries with the highest newspaper (8) ___ are Britain, Norway, Denmark, Sweden, Japan, and the United States. Europe has nearly half of the wworld's total newspaper circulation, North American about a quarter, and the rest of the world another quarter. Taking the world (9) ___ ,the average circulation of dailies per 1,000 persons is about 100, but there are many parts of the world where the modern newspaper is (10) ____ ever seen.
    1. A. exact B. correct C. precise D. right
    2. A. mixed B. combined C. connected D. linked
    3. A. even B. far C. more D. very
    4. A. another B. the others C. others D. the rest
    5. A. open B. common C. shared D. public
    6. A. the other B. the nextC. anotherD. the last
    7. A. extra B. left C. spare D. remaining
    8. A. readers B. buyers C. readership D. subscribers
    9. A. as the whole B. generally C. on general D. in all
    10. A. almost B. not C. seldom D. scarcely

    Thanks. Bạn check lại key các câu 1,2,3,6,7 nhé ^^
    BL checked.

    Thi thử TOEIC miễn phí tại TiengAnh.com.vn

    Thi thử TOEIC của TiengAnh.com.vn

    Thi thử như thi thật, đề thi sát đề thật

    Trắc nghiệm tiếng Anh

    www.LuyenTiengAnh.com

    Tổng hợp 1000+ bài trắc nghiệm tiếng Anh


  6. 2 thành viên cám ơn cloud212 v́ bài viết hữu ích

    FORGETMENOT3195 (15-01-2013),hoaanhdao13 (16-01-2013)

  7. #4
    Tham gia ngày
    Dec 2012
    Bài gửi
    552
    Cám ơn
    15
    Được cám ơn 208 lần

    Mặc định

    1. a

    2. c.
    3. a
    4. c
    5. d
    6. a
    7. d.
    8. a
    9. c.
    10. c

    Thanks. Bạn xem lại câu 1, 3, 7, 8, 9
    BL checked. ^^

    Học Tiếng Anh Giao tiếp

    www.TiengAnhGiaoTiep.com

    Học Tiếng Anh Giao tiếp miễn phí

    Ôn thi TOEIC miễn phí

    www.OnThiTOEIC.vn

    Ôn thi TOEIC trực tuyến miễn phí


  8. 2 thành viên cám ơn Doremonh v́ bài viết hữu ích

    FORGETMENOT3195 (15-01-2013),hoaanhdao13 (16-01-2013)

  9. #5
    Tham gia ngày
    Aug 2012
    Bài gửi
    1,026
    Cám ơn
    5,385
    Được cám ơn 795 lần

    Mặc định

    Bài tập cloze test, các bạn làm thử nhé ^^


    It is estimated the (1) ___ number is not known that worldwide some 60,000 newspapers exist with a (2) ___ circulation of nearly 500 million. However, the number of readers is (3) ___ greater-as many as three times the circulation figure.
    This is because newspapers are shared, some are posted, and (4) ___ placed in libraries and other (5) ___ places. Worldwide, about 8,000 of these newspapers are dailies. About a third of all newspapers are published in North America, (6) ___ third in Europe, and the (7) __ third in the rest of the world. Countries with the highest newspaper (8) ___ are Britain, Norway, Denmark, Sweden, Japan, and the United States. Europe has nearly half of the wworld's total newspaper circulation, North American about a quarter, and the rest of the world another quarter. Taking the world (9) ___ ,the average circulation of dailies per 1,000 persons is about 100, but there are many parts of the world where the modern newspaper is (10) ____ ever seen.
    1. A. exact B. correct C. precise D. right
    2. A. mixed B. combined C. connected D. linked
    3. A. even B. far C. more D. very
    4. A. another B. the others C. others D. the rest
    5. A. open B. common C. shared D. public
    6. A. the other B. the next C. another D. the last
    7. A. extra B. left C. spare D. remaining
    8. A. readers B. buyers C. readership D. subscribers
    9. A. as the whole B. generally C. on general D. in all
    10. A. almost B. not C. seldom D. scarcely

    điểm kém ss đừng ghi nhé e là hay nản lắm bởi dạng này e ghét sau đọc hiểu :">

    Thanks. Em xem lại câu 1,2,5,6,7,8,9,10.
    BL checked ^^

    Học tiếng Anh online thu phí

    www.TruongNgoaiNgu.com.vn

    Học tiếng Anh online hiệu quả


  10. Thành viên sau cám ơn hoaanhdao13 v́ bài viết hữu ích

    FORGETMENOT3195 (16-01-2013)

  11. #6
    Avatar của FORGETMENOT3195
    FORGETMENOT3195 vẫn chÆ°a cĂ³ mặt trong diá»…n Ä‘Ă n Phụ trách chuyên mục Luyện thi đại học
    Tham gia ngày
    Jun 2012
    Nơi cư ngụ
    phía cuối đường hầm...
    Bài gửi
    815
    Cám ơn
    4,325
    Được cám ơn 1,449 lần

    Mặc định

    KEY


    Trích Nguyên văn bởi FORGETMENOT3195 Xem bài viết

    It is estimated the (1) ___ number is not known that worldwide some 60,000 newspapers exist with a (2) ___ circulation of nearly 500 million. However, the number of readers is (3) ___ greater-as many as three times the circulation figure.
    This is because newspapers are shared, some are posted, and (4) ___ placed in libraries and other (5) ___ places. Worldwide, about 8,000 of these newspapers are dailies. About a third of all newspapers are published in North America, (6) ___ third in Europe, and the (7) __ third in the rest of the world. Countries with the highest newspaper (8) ___ are Britain, Norway, Denmark, Sweden, Japan, and the United States. Europe has nearly half of the wworld's total newspaper circulation, North American about a quarter, and the rest of the world another quarter. Taking the world (9) ___ ,the average circulation of dailies per 1,000 persons is about 100, but there are many parts of the world where the modern newspaper is (10) ____ ever seen.
    1. A. exact B. correct C. precise D. right
    2. A. mixed B. combined C. connected D. linked
    3. A. even B. far C. more D. very
    4. A. another B. the others C. others D. the rest
    5. A. open B. common C. shared D. public
    6. A. the other B. the next C. another D. the last
    7. A. extra B. left C. spare D. remaining
    8. A. readers B. buyers C. readership D. subscribers
    9. A. as the whole B. generally C. on general D. in all
    10. A. almost B. not C. seldom D. scarcely
    Cám ơn mọi người đă làm bài ^^



  12. 3 thành viên cám ơn FORGETMENOT3195 v́ bài viết hữu ích

    cloud212 (17-01-2013),hoaanhdao13 (17-01-2013),lephu2611 (19-01-2013)

  13. #7
    Avatar của FORGETMENOT3195
    FORGETMENOT3195 vẫn chÆ°a cĂ³ mặt trong diá»…n Ä‘Ă n Phụ trách chuyên mục Luyện thi đại học
    Tham gia ngày
    Jun 2012
    Nơi cư ngụ
    phía cuối đường hầm...
    Bài gửi
    815
    Cám ơn
    4,325
    Được cám ơn 1,449 lần

    Mặc định

    Bài mới

    If you are looking at a modern laptop computer, it's hard to believe that computers were once huge devices (1) ____________ only to government or big businesses. Today's computers are often not much bigger than a typewriter and are taken for (2) ____________ in homes, schools, and offices. Technological (3) ____________ made the small personal computer possible, but two electronic whiz kids working in a garage actually brought it about. Steven Jobs and Stephen Wozniak first met at Hewlett-Packard, an electronics firm in California. Jobs was a high-school student when William Hewlett, the president, took him (4) ____________ as a summer employee. Wozniak, a college dropout, was also working there, and the two got along right away. Jobs and Wozniak went separate ways in 1972. When they got together again in 1974, Wozniak was spending a lot of time with a local computer club, and he (5) ____________ Jobs to join the group. Jobs immediately saw the (6) ____________ for a small computer. He (7) ____________ up with Wozniak, a brilliant engineer, to build one. The two designed the Apple I computer in Jobs's bedroom, and they put the prototype ( 8 ) ____________ in his garage. With $1,300 in capital (9) ____________ by selling Jobs's car and Wozniak's scientific calculator, they set up their first production line. Apple I, which they brought out in 1976, had sales of $600, a(n) (10) ____________ beginning. By 1980, Apple Computers, which had started four years earlier as a project in a garage, had a market value of $1.2 billion.

    1. a .ready
    b. accessible
    c. possible
    d. available

    2.
    a. granted
    b. free
    c. common
    d. admissible

    3.
    a. attacks
    b. thrusts
    c. advances
    d. exploits

    4.
    a. up
    b. on
    c. in
    d. off

    5. a. convinced
    b. impressed
    c. imposed
    d. confirmed

    6.
    a. ability
    b. potential
    c. essence
    d. capacity

    7.a. teamed
    b. collected
    c. gathered
    d. met

    8.
    a. up
    b. on
    c. together
    d. along

    9.
    a. pawned
    b. attracted
    c. raised
    d. realized

    10.
    a. aspiring
    b. advancing
    c. promising
    d. speeding


  14. 3 thành viên cám ơn FORGETMENOT3195 v́ bài viết hữu ích

    dungle2603 (19-01-2013),hoaanhdao13 (19-01-2013),lephu2611 (19-01-2013)

  15. #8
    Tham gia ngày
    Apr 2012
    Bài gửi
    334
    Cám ơn
    878
    Được cám ơn 298 lần

    Mặc định

    1. a .ready b. accessible c. possible d. available
    2. a. granted b. free c. common d. admissible
    3. a. attacks b. thrusts c. advances d. exploits
    4. a. up b. on c. in d. off
    5. a. convinced b. impressed c. imposed d. confirmed
    6. a. ability b. potential c. essence d. capacity
    7 .a. teamed b. collected c. gathered d. met
    8. a. up b. on c. together d. along
    9. a. pawned b. attracted c. raised d. realized
    10.a. aspiring b. advancing c. promising d. speeding

    7/10 ^^
    BL
    checked.


  16. 2 thành viên cám ơn dungle2603 v́ bài viết hữu ích

    FORGETMENOT3195 (20-01-2013),hoaanhdao13 (20-01-2013)

  17. #9
    Tham gia ngày
    Aug 2012
    Bài gửi
    1,026
    Cám ơn
    5,385
    Được cám ơn 795 lần

    Mặc định

    Bài mới

    1. a .ready
    b. accessible
    c. possible
    d. available

    2. a. granted
    b. free
    c. common
    d. admissible

    3.
    a. attacks
    b. thrusts
    c. advances
    d. exploits

    4.
    a. up
    b. on
    c. in
    d. off

    5. a. convinced
    b. impressed
    c. imposed
    d. confirmed

    6.
    a. ability
    b. potential
    c. essence
    d. capacity

    7.a. teamed
    b. collected
    c. gathered
    d. met

    8.
    a. up
    b. on
    c. together
    d. along

    9.
    a. pawned
    b. attracted
    c. raised
    d. realized

    10.
    a. aspiring
    b. advancing
    c. promising
    d. speeding


    sis có ḷng tốt check cho bọn e th́ sis có thể check thẳng vào bài đc hem ạ cho dễ nh́n ạ tks sis =))

    7/10 ^^
    BL
    checked.


  18. 2 thành viên cám ơn hoaanhdao13 v́ bài viết hữu ích

    FORGETMENOT3195 (23-01-2013),lephu2611 (20-01-2013)

  19. #10
    Tham gia ngày
    Aug 2012
    Bài gửi
    332
    Cám ơn
    1,456
    Được cám ơn 501 lần

    Mặc định


    1. a .ready
    b. accessible
    c. possible
    d. available

    2. a. granted
    b. free
    c. common
    d. admissible

    3. a. attacks
    b. thrusts
    c. advances
    d. exploits

    4.
    a. up
    b. on
    c. in
    d. off

    5. a. convinced
    b. impressed
    c. imposed
    d. confirmed

    6.
    a. ability
    b. potential
    c. essence
    d. capacity

    7.a. teamed
    b. collected
    c. gathered
    d. met

    8. a. up
    b. on
    c. together
    d. along

    9.
    a. pawned
    b. attracted
    c. raised
    d. realized

    10.
    a. aspiring
    b. advancing
    c. promising
    d. speeding
    Thanks. Bài này m` chưa làm nhưng lại
    quen quen @@

    8/10 ^^
    BL
    checked.


  20. 2 thành viên cám ơn lephu2611 v́ bài viết hữu ích

    FORGETMENOT3195 (23-01-2013),hoaanhdao13 (20-01-2013)

Trang 1 / 3 123 CuốiCuối

Đề tài tương tự

  1. [LTĐH2013] Reading Comprehension - Bài Tập Đọc Hiểu (Reading 2)
    By Be Strong in forum Luyện thi đại học năm 2013
    Trả lời: 42
    Bài cuối: 18-02-2013, 10:34 PM
  2. Thảo luật Critical Reading
    By rockyn in forum SAT I - Critical Reading
    Trả lời: 2
    Bài cuối: 24-01-2010, 09:00 PM
  3. Bài Tập Reading
    By shabbyhat in forum Kỹ năng đọc và từ vựng tiếng Anh
    Trả lời: 1
    Bài cuối: 20-12-2009, 04:35 PM
  4. Bài tập reading
    By dnhao_hit in forum Bài tập hàng tuần
    Trả lời: 1
    Bài cuối: 18-02-2009, 11:31 PM

Quyền sử dụng diễn đàn

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
 Lớp học tiếng Anh chất lượng cao tại Hà Nội

luyện thi toeic, luyen thi toeic, sách luyện thi toeic, luyện thi toeic online miễn phí, trung tâm luyện thi toeic, tài liệu luyện thi toeic miễn phí, luyện thi toeic ở đâu, trung tam tieng anh uy tin tai ha noi, hoc tieng anh mien phi, trung tâm tiếng anh, trung tam tieng anh, trung tâm ngoại ngữ, trung tam ngoai ngu, học tiếng anh, hoc tieng anh, dạy tiếng anh, dạy tiếng anh uy tín, trung tâm tiếng anh uy tín, tiếng Anh giao tiếp, tieng Anh giao tiep, Tieng Anh Giao tiep online, Tieng Anh Giao tiep truc tuyen, Tiếng Anh Giao tiếp online, Tiếng Anh Giao tiếp trực tuyến, học tiếng Anh Giao tiếp tốt