Lịch khai giảng cc lớp học OFFLINE thng 8/2014

Học tiếng Anh Giao Tiếp online: TiengAnhGiaoTiep.com

www.OnThiTOEIC.vn - Website n thi TOEIC miễn ph


Top 15 Stats
Latest Posts Loading...
Loading...
Loading...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trang 1 / 2 12 CuốiCuối
Hiện kết quả 1 đến 10 trong tổng số 12

Đề ti: ĐỀ Thi HỌc Sinh GiỎi TiẾng Anh (09-10) TỈnh NghỆ An

  1. #1
    Tham gia ngy
    Jan 2010
    Bi gửi
    21
    Cm ơn
    3
    Được cm ơn 10 lần

    Mặc định ĐỀ Thi HỌc Sinh GiỎi TiẾng Anh (09-10) TỈnh NghỆ An

    MỌI NGƯỜI RNG LM HẾT NH

    SECTION A: PHONETICS
    I. Pick out the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words. Write your answer in the space provided.
    1. A. associate B. sociable C. ancient D. ancestor
    2. A. walked B. threatened C. passed D. forced
    3. A. too B. food C. soon D. good
    4. A. legal B. legend C. generous D. manager
    5. A. adventure B. future C. mature D. figure

    II. Pick out the word that differs from the other words in the position of the main stress. Write your answer in the space provided.
    6. A. comedy B. collection C. comical D. calculate
    7. A. ambitious B. memorial C. memory D. mechanic
    8. A. remove B. cancel C. copy D. answer
    9. A. Japanese B. engineer C. practical D. questionnaire
    10. A. document B. develop C. opponent D. astonish
    SECTION B: VOCABULARY AND GRAMMAR
    I. Choose the word or phrase which best completes each sentence. Write your answer in the space provided.
    11. Secondary schools offer a wide ______ of subjects.
    A. field B. scope C. list D. range
    12. When he woke up, he realized that the things he had dreamt about could not ______ have happened.
    A. possibly B. likely C. certainly D. potentially
    13. - Do you think the book is expensive?
    - Yes, its not ______ what we paid for it.
    A. worthy B. worth of C. worth D. valuable
    14. To ______ extent did she benefit from her uncles will?
    A. what B. how C. which D. whom
    15. The new system didnt ______ expectations.
    A. catch up with B. bring about C. come across D. come up to
    16. Before the meeting finished, they had arranged when ______ next.
    A. they met B. they to meet C. to meet D. should they meet
    17. ______ arent effective anymore because insects have become resistant to them.
    A.Fertilizers B. Pesticides C. Herbicides D. Composts
    18. When he heard the joke, he burst into loud ______.
    A. smile B. laughter C. amusement D. enjoyment
    19. The traffic lights ______ to green, and the car drove on.
    A. exchanged B. turned C. removed D. shone
    20. It is a good idea to be ______ dressed when you go for an interview.
    A. finely B. boldly C. smartly D. clearly
    21. We were so late that we ______ had time to catch the train.
    A. nearly B. almost C. hardly D. simply
    22. They are going to make ______ excursion next month.
    A. a two-week B. two-weeks C. two weeks' D. a two-week's
    23. I haven't had a very ______ week. I seem to have done nothing at all.
    A. extensive B. productive C. enthusiastic D. economic
    24. The purpose of the survey was to ______ the inspectors with local conditions.
    A. inform B. acquaint C. instruct D. notify
    25. Do you know the man ______ over there?
    A. interviewed B . interviewing C. to interview D. interviews
    II. There is one mistake in each of the following sentences. Find and correct it.
    26. Because the torrential rains that had devastated the area, the governor sent the National Guard to assist in the clean-up operation.
    27. One of the most important things in life is a good health.
    28. The city has spent a big amount of money on crime prevention.
    29. Comparing with other countries, Libya spends a high percentage of income on education.
    30. People are now enjoying a higher level of living.
    31. In the United Kingdom women see their doctor on the average five times a year.
    32. Although Mark has been cooking for many years, he still doesnt know to prepare French foods in the traditional manner.
    33. When we arrived at the store to purchase the dishwasher advertise in the newspaper, we learned that all the dishwashers had been sold.
    34. After rising the flag to commemorate the holiday, the mayor gave a long speech.
    35. This time tomorrow I will lie on the beach, enjoying the sunshine.
    III. Give the correct form of the words in the brackets in each of the following sentences. Write your answer in the space provided.
    36.I was annoyed at his (REFUSE)______ to co-operate.
    37. The book doesnt say much about prices, but it is very (INFORM)______ about everything else.
    38. The noise (LESS)______ as the plane got farther away.
    39. He lost in the election because he was a weak and (DECIDE)______ leader.
    40. I couldnt help it. The accident was (AVOID)______
    41. She was (EXTREME)______ knowledgeable about the history of China.
    42. He was very (SET)_______ when his cat was run over.
    43. Jackson had another violent (AGREE)_______ with the referee.
    44. Many people were buried (LIVE)______ after the earthquake.
    45. She studied (ECONOMY)______ at university.
    V/WRITING
    I. Finish the second sentence in such a way that it means the same as the sentence printed before it.
    71. It is extremely difficult for us to make ends meet these days.
    .................................................. .................................................. .................................................. ......
    72. Alice and Charles did not decide to move to a bigger house until after the birth of their second child.
    .................................................. .................................................. .................................................. ....
    73. While mending the road, they accidentally blocked our water pipes.
    .................................................. ............................................
    74. He brought the umbrella along but it didn't rain.
    .................................................. .................................................. .................................................. ..
    75. While I strongly disapprove of your behaviour, I will help you this time.
    .................................................. .................................................. .................................................. ........
    II. Use the word given in brackets and make any necessary additions to write a new sentence in such a way that it is as similar as possible in meaning to the original sentence. Do NOT change the form of the given word(s).
    76. When I was driving, I realized that the car wasnt working properly. (WRONG)
    When I was driving, I realized there was something wrong
    77. Sandra said that she was willing to work late. (MIND)

    78. They pretended to be enjoying themselves, but they werent really. (AS)

    79. I can't lift this table on my own. (UNLESS)

    80. The coins are believed to have been buried for safe-keeping. (IT)
    .
    Sửa l̀n cúi bởi femalecat : 17-01-2010 lúc 01:55 PM


  2. 3 thnh vin cm ơn femalecat v bi viết hữu ch

    thienhuong189 (20-01-2010),tran thi diep thao (23-04-2010),vothanhnhon (18-01-2010)

  3. #2
    Avatar của Carpenters
    Carpenters vẫn chưa có mặt trong diễn đ n Phụ trch Chuyn mục Tiếng Anh lớp 12
    Phụ trch chuyn mục Luyện thi đại học
    Tham gia ngy
    Mar 2009
    Bi gửi
    964
    Cm ơn
    454
    Được cm ơn 2,937 lần

    Mặc định

    Trch Nguyn văn bởi femalecat Xem bi viết
    MỌI NGƯỜI RNG LM HẾT NH

    SECTION A: PHONETICS
    I. Pick out the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words. Write your answer in the space provided.
    1. A. associate B. sociable C. ancient['ein∫ənt] D. ancestor
    2. A. walked B. threatened C. passed D. forced
    3. A. too B. food C. soon D. good
    4. A. legal B. legend C. generous D. manager
    5. A. adventure B. future C. mature D. figure

    II. Pick out the word that differs from the other words in the position of the main stress. Write your answer in the space provided.
    6. A. comedy B. collection C. comical D. calculate
    7. A. ambitious B. memorial C. memory D. mechanic
    8. A. remove B. cancel C. copy D. answer
    9. A. Japanese B. engineer C. practical D. questionnaire
    10. A. document B. develop C. opponent D. astonish
    SECTION B: VOCABULARY AND GRAMMAR
    I. Choose the word or phrase which best completes each sentence. Write your answer in the space provided.
    11. Secondary schools offer a wide ______ of subjects.
    A. field B. scope C. list D. range
    12. When he woke up, he realized that the things he had dreamt about could not ______ have happened.
    A. possibly B. likely C. certainly D. potentially
    13. - Do you think the book is expensive?
    - Yes, its not ______ what we paid for it.
    A. worthy B. worth of C. worth D. valuable
    14. To ______ extent did she benefit from her uncles will?
    A. what B. how C. which D. whom
    15. The new system didnt ______ expectations.
    A. catch up with B. bring about C. come across D. come up to
    16. Before the meeting finished, they had arranged when ______ next.
    A. they met B. they to meet C. to meet D. should they meet
    17. ______ arent effective anymore because insects have become resistant to them.
    A.Fertilizers B. Pesticides C. Herbicides D. Composts
    18. When he heard the joke, he burst into loud ______.
    A. smile B. laughter C. amusement D. enjoyment
    19. The traffic lights ______ to green, and the car drove on.
    A. exchanged B. turned C. removed D. shone
    20. It is a good idea to be ______ dressed when you go for an interview.
    A. finely B. boldly C. smartly D. clearly
    21. We were so late that we ______ had time to catch the train.
    A. nearly B. almost C. hardly D. simply
    22. They are going to make ______ excursion next month.
    A. a two-week B. two-weeks C. two weeks' D. a two-week's
    23. I haven't had a very ______ week. I seem to have done nothing at all.
    A. extensive B. productive C. enthusiastic D. economic
    24. The purpose of the survey was to ______ the inspectors with local conditions.
    A. inform B. acquaint C. instruct D. notify
    25. Do you know the man ______ over there?
    A. interviewed B . interviewing C. to interview D. interviews
    II. There is one mistake in each of the following sentences. Find and correct it.
    26. Because of the torrential rains that had devastated the area, the governor sent the National Guard to assist in the clean-up operation.
    27. One of the most important things in our/the life is a good health.
    28. The city has spent (a)(từ trong ngoặc l từ bỏ) the big amount of money on crime prevention.
    29. Comparing (with) to other countries, Libya spends a high percentage of income on education.
    30. People now are (now )enjoying a higher level of living.
    31. In the United Kingdom women see their doctors on the average five times a year.
    32. Although Mark has been cooking for many years, he still doesnt know how to prepare French foods in the traditional manner.
    33. When we arrived at the store to purchase the dishwasher (advertise) advertisement in the newspaper, we learned that all the dishwashers had been sold.
    34. After rising the flag to commemorate the holiday, the mayor (gave) make a long speech.
    35. This time tomorrow I will be lying(lie) on the beach, enjoying the sunshine.
    III. Give the correct form of the words in the brackets in each of the following sentences. Write your answer in the space provided.
    36.I was annoyed at his (REFUSE)refusion to co-operate.
    37. The book doesnt say much about prices, but it is very (INFORM)informative about everything else.
    38. The noise (LESS)lessened as the plane got farther away.
    39. He lost in the election because he was a weak and (DECIDE)indecisive (?) leader.
    40. I couldnt help it. The accident was (AVOID)unadvoidable
    41. She was (EXTREME)extremely knowledgeable about the history of China.
    42. He was very (SET)upset when his cat was run over.
    43. Jackson had another violent (AGREE)disagreement with the referee.
    44. Many people were buried (LIVE) lively (?) after the earthquake.
    45. She studied (ECONOMY)economics at university.
    V/WRITING
    I. Finish the second sentence in such a way that it means the same as the sentence printed before it.
    71. It is extremely difficult for us to make ends meet these days.
    We find it extremely difficult for us to make ends meet these days.
    72. Alice and Charles did not decide to move to a bigger house until after the birth of their second child.
    Not until after the birth of their second child did Alice and Charles decide to move to a bigger house.
    73. While mending the road, they accidentally blocked our water pipes.
    While they were mending the road, they accidentally blocked our water pipes.
    74. He brought the umbrella along but it didn't rain.
    Although it didn't rain, he brought the umbrella.
    75. While I strongly disapprove of your behaviour, I will help you this time.
    Although (?) I strongly disapprove of your behaviour, I will help you this time.
    II. Use the word given in brackets and make any necessary additions to write a new sentence in such a way that it is as similar as possible in meaning to the original sentence. Do NOT change the form of the given word(s).
    76. When I was driving, I realized that the car wasnt working properly. (WRONG)
    When I was driving, I realized there was something wrong
    77. Sandra said that she was willing to work late. (MIND)
    Sandra said that she wouldn't mind working late.
    78. They pretended to be enjoying themselves, but they werent really. (AS)
    They did/acted as if they had enjoyed themselves.
    79. I can't lift this table on my own. (UNLESS)
    Unless someone helps me, i can't lift this table.
    80. The coins are believed to have been buried for safe-keeping. (IT)
    It is said that the coins were buried for the safe-keeping.

    Xong ri đa, bạn kiểm tra dm mnh.

    Học tiếng Anh chất lượng cao

    Lớp học OFFLINE của TiengAnh.com.vn

    Ngữ php, Ngữ m, Giao tiếp, Luyện thi TOEIC

    Bạn muốn chat tiếng anh

    www.ChatTiengAnh.com

    Chat bằng tiếng Anh, luyện tiếng Anh


  4. #3
    Tham gia ngy
    Jun 2008
    Bi gửi
    11
    Cm ơn
    0
    Được cm ơn 0 lần

    Mặc định

    Trch Nguyn văn bởi femalecat Xem bi viết
    MỌI NGƯỜI RNG LM HẾT NH

    SECTION A: PHONETICS
    I. Pick out the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words. Write your answer in the space provided.
    1. A. associate B. sociable C. ancient['ein∫ənt] D. ancestor
    2. A. walked B. threatened C. passed D. forced
    3. A. too B. food C. soon D. good
    4. A. legal B. legend C. generous D. manager
    5. A. adventure B. future C. mature D. figure

    II. Pick out the word that differs from the other words in the position of the main stress. Write your answer in the space provided.
    6. A. comedy B. collection C. comical D. calculate
    7. A. ambitious B. memorial C. memory D. mechanic
    8. A. remove B. cancel C. copy D. answer
    9. A. Japanese B. engineer C. practical D. questionnaire
    10. A. document B. develop C. opponent D. astonish
    SECTION B: VOCABULARY AND GRAMMAR
    I. Choose the word or phrase which best completes each sentence. Write your answer in the space provided.
    11. Secondary schools offer a wide ______ of subjects.
    A. field B. scope C. list D. range
    12. When he woke up, he realized that the things he had dreamt about could not ______ have happened.
    A. possibly B. likely C. certainly D. potentially
    13. - Do you think the book is expensive?
    - Yes, its not ______ what we paid for it.
    A. worthy B. worth of C. worth D. valuable
    14. To ______ extent did she benefit from her uncles will?
    A. what B. how C. which D. whom
    15. The new system didnt ______ expectations.
    A. catch up with B. bring about C. come across D. come up to
    16. Before the meeting finished, they had arranged when ______ next.
    A. they met B. they to meet C. to meet D. should they meet
    17. ______ arent effective anymore because insects have become resistant to them.
    A.Fertilizers B. Pesticides C. Herbicides D. Composts
    18. When he heard the joke, he burst into loud ______.
    A. smile B. laughter C. amusement D. enjoyment
    19. The traffic lights ______ to green, and the car drove on.
    A. exchanged B. turned C. removed D. shone
    20. It is a good idea to be ______ dressed when you go for an interview.
    A. finely B. boldly C. smartly D. clearly
    21. We were so late that we ______ had time to catch the train.
    A. nearly B. almost C. hardly D. simply
    22. They are going to make ______ excursion next month.
    A. a two-week B. two-weeks C. two weeks' D. a two-week's
    23. I haven't had a very ______ week. I seem to have done nothing at all.
    A. extensive B. productive C. enthusiastic D. economic
    24. The purpose of the survey was to ______ the inspectors with local conditions.
    A. inform B. acquaint C. instruct D. notify
    25. Do you know the man ______ over there?
    A. interviewed B . interviewing C. to interview D. interviews
    II. There is one mistake in each of the following sentences. Find and correct it.
    26. Because of the torrential rains that had devastated the area, the governor sent the National Guard to assist in the clean-up operation.
    27. One of the most important things in life is a good health.

    28. The city has spent a big / large amount of money on crime prevention.
    29. Comparing/ed with other countries, Libya spends a high percentage of income on education.
    30. People are now enjoying a higher level/standard of living.
    31. In the United Kingdom women see their doctor on the average of five times a year.
    32. Although Mark has been cooking for many years, he still doesnt know how to prepare French foods in the traditional manner.
    33. When we arrived at the store to purchase the dishwasher advertised in the newspaper, we learned that all the dishwashers had been sold.
    34. After rising/raising the flag to commemorate the holiday, the mayor gave a long speech.
    35. This time tomorrow I will lie /be lying on the beach, enjoying the sunshine.
    III. Give the correct form of the words in the brackets in each of the following sentences. Write your answer in the space provided.
    36.I was annoyed at his (REFUSE) refusal______ to co-operate.
    37. The book doesnt say much about prices, but it is very (INFORM)_informative_____ about everything else.
    38. The noise (LESS)_lessened____ as the plane got farther away.
    39. He lost in the election because he was a weak and (DECIDE)_indecisive_____ leader.
    40. I couldnt help it. The accident was (AVOID)__unavoidable____
    41. She was (EXTREME)__extremely____ knowledgeable about the history of China.
    42. He was very (SET)__upset_____ when his cat was run over.
    43. Jackson had another violent (AGREE)_____disagreement__ with the referee.
    44. Many people were buried (LIVE)___alive___ after the earthquake.
    45. She studied (ECONOMY)___economics___ at university.
    V/WRITING
    I. Finish the second sentence in such a way that it means the same as the sentence printed before it.
    71. It is extremely difficult for us to make ends meet these days.
    ...making ends meet these days is extremely difficult for us.................................................................................... .................................................. ...................
    72. Alice and Charles did not decide to move to a bigger house until after the birth of their second child.
    only after the birth of their second child.,did Alice and Charles move to a bigger house.................................................... .................................................. .................................................. .
    73. While mending the road, they accidentally blocked our water pipes.
    ..our water pipes.were blocked accidentally.because of mending the road...................................................... .....................................
    74. He brought the umbrella along but it didn't rain.
    ....there is no point/use bringing the umbrella.because it didn't rain.................................................................... ...............
    75. While I strongly disapprove of your behaviour, I will help you this time.
    .....in spite of diapprroval of your behavior,i...will help you this time........................................................... ...................
    II. Use the word given in brackets and make any necessary additions to write a new sentence in such a way that it is as similar as possible in meaning to the original sentence. Do NOT change the form of the given word(s).
    76. When I was driving, I realized that the car wasnt working properly. (WRONG)
    When I was driving, I realized there was something wrong
    77. Sandra said that she was willing to work late. (MIND)
    Sandra said that she would n't mind working late
    78. They pretended to be enjoying themselves, but they werent really. (AS)
    They did as if they enjoyed themselves,but they weren't really
    79. I can't lift this table on my own. (UNLESS)
    unless someone helps me ,I can't lift this table.
    80. The coins are believed to have been buried for safe-keeping. (IT)
    it is believed that the coins have been buried for safe keeping.
    ch :mu đỏ nghĩa l bỏ,mu hồng l sửa ,thm vo
    nhờ mọi người gp :thanks

    Thi thử TOEIC miễn ph tại TiengAnh.com.vn

    Thi thử TOEIC của TiengAnh.com.vn

    Thi thử như thi thật, đề thi st đề thật

    Trắc nghiệm tiếng Anh

    www.LuyenTiengAnh.com

    Tổng hợp 1000+ bi trắc nghiệm tiếng Anh


  5. #4
    Avatar của Carpenters
    Carpenters vẫn chưa có mặt trong diễn đ n Phụ trch Chuyn mục Tiếng Anh lớp 12
    Phụ trch chuyn mục Luyện thi đại học
    Tham gia ngy
    Mar 2009
    Bi gửi
    964
    Cm ơn
    454
    Được cm ơn 2,937 lần

    Mặc định

    ban ơi post đp n đi! Cho mnh hỏi đy l đề thi hsg lớp mấy za?

    Học Tiếng Anh Giao tiếp

    www.TiengAnhGiaoTiep.com

    Học Tiếng Anh Giao tiếp miễn ph

    n thi TOEIC miễn ph

    www.OnThiTOEIC.vn

    n thi TOEIC trực tuyến miễn ph


  6. #5
    Tham gia ngy
    Jan 2010
    Bi gửi
    5
    Cm ơn
    1
    Được cm ơn 2 lần

    Thumbs down

    Trch Nguyn văn bởi femalecat Xem bi viết
    MỌI NGƯỜI RNG LM HẾT NH


    SECTION A: PHONETICS


    I. Pick out the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words. Write your answer in the space provided.
    1. A. associate B. sociableC. ancient['ein∫ənt] D. ancestor
    2. A. walked B threatened C. passed D. forced
    3. A. too B. food C. soon D. good
    4. A. legal B. legend C. generous D. manager
    5. A. adventure B. future C. mature D. figure

    II. Pick out the word that differs from the other words in the position of the main stress. Write your answer in the space provided.
    6. A. comedy B. collection C. comical D. calculate
    7. A. ambitious B. memorial C. memory D. mechanic
    8. A. removeB cancel C. copy D. answer
    9. A. Japanese B. engineer C. practical D. questionnaire
    10. A. document B. develop C. opponent D. astonish

    SECTION B: VOCABULARY AND GRAMMAR


    I. Choose the word or phrase which best completes each sentence. Write your answer in the space provided.
    11. Secondary schools offer a wide ______ of subjects.
    A. field B. scope C. list D. range
    12. When he woke up, he realized that the things he had dreamt about could not ______ have happened.
    A. possibly B. likely C. certainly D. potentially
    13. - Do you think the book is expensive?
    - Yes, its not ______ what we paid for it.
    A. worthy B. worth of C. worth D. valuable
    14. To ______ extent did she benefit from her uncles will?
    A. what B. how C. which D. whom
    15. The new system didnt ______ expectations.
    A. catch up with B. bring about C. come across D. come up to
    16. Before the meeting finished, they had arranged when ______ next.
    A. they met B. they to meet C. to meet D. should they meet
    17. ______ arent effective anymore because insects have become resistant to them.
    A.Fertilizers B. Pesticides C. Herbicides D. Composts
    18. When he heard the joke, he burst into loud ______.
    A. smile B. laughter C. amusement D. enjoyment
    19. The traffic lights ______ to green, and the car drove on.
    A. exchanged B. turned C. removed D. shone
    20. It is a good idea to be ______ dressed when you go for an interview.
    A. finely B. boldly C. smartlyD clearly
    21. We were so late that we ______ had time to catch the train.
    A. nearly B. almost C. hardly D. simply
    22. They are going to make ______ excursion next month.
    A. a two-week B. two-weeks C. two weeks' D. a two-week's
    23. I haven't had a very ______ week. I seem to have done nothing at all.
    A. extensive B. productive C. enthusiastic D. economic
    24. The purpose of the survey was to ______ the inspectors with local conditions.
    A. inform B. acquaint C. instruct D. notify
    25. Do you know the man ______ over there?
    A. interviewed B . interviewing C. to interview D. interviews
    II. There is one mistake in each of the following sentences. Find and correct it.
    26. Because of the torrential rains that had devastated the area, the governor sent the National Guard to assist in the clean-up operation.
    27. One of the most important things in our life is a good health.
    28. The city has spent a large amount of money on crime prevention.
    29.To compare with other countries, Libya spends a high percentage of income on education.
    30. People now enjoy a higher level of living.
    31. In the United Kingdom women see their doctor on the average of five times a year.
    32. Although Mark has been cooking for many years, he still doesnt know how to prepare French foods in the traditional manner.
    33. When we arrived at the store to purchase the dishwasher advertisement in the newspaper, we learned that all the dishwashers had been sold.
    34. After rising the flag to commemorate on the holiday, the mayor gave a long speech.
    35. This time tomorrow I will be lying on the beach, enjoying the sunshine.
    III. Give the correct form of the words in the brackets in each of the following sentences. Write your answer in the space provided.
    36.I was annoyed at his (REFUSE)_refusal_____ to co-operate.
    37. The book doesnt say much about prices, but it is very (INFORM)_informal_____ about everything else.
    38. The noise (LESS)_lessdened_____ as the plane got farther away.
    39. He lost in the election because he was a weak and (DECIDE decided_____ leader.
    40. I couldnt help it. The accident was (AVOID)_unavoid_____
    41. She was EXTREMEly_____ knowledgeable about the history of China.
    42. He was very (SET)_set_____ when his cat was run over.
    43. Jackson had another violent (AGREE)_agreed______ with the referee.
    44. Many people were buried (LIVE)_life_____ after the earthquake.
    45. She studied (ECONOMY)_economic_____ at university.
    V/WRITING
    I. Finish the second sentence in such a way that it means the same as the sentence printed before it.
    71. It is extremely difficult for us to make ends meet these days.
    ... make ends meet these days is extremely difficult for us................................................ .................................................. .................................................. .
    72. Alice and Charles did not decide to move to a bigger house until after the birth of their second child.
    .......only when their second child was born did alice and charles decide to move to a bigger house............................................. .................................................. .................................................. ..
    73. While mending the road, they accidentally blocked our water pipes.
    ....our water pipes was accidentally blocked because of mending the road
    .................................................. ......................................
    74. He brought the umbrella along but it didn't rain.
    .................................................. .................................................. .................................................. ..
    75. While I strongly disapprove of your behaviour, I will help you this time.
    .......although i strong disapprove of your behaviour,i will help you this time.............................................. .................................................. .................................................. .....
    II. Use the word given in brackets and make any necessary additions to write a new sentence in such a way that it is as similar as possible in meaning to the original sentence. Do NOT change the form of the given word(s).
    76. When I was driving, I realized that the car wasnt working properly. (WRONG)
    When I was driving, I realized there was something wrong
    77. Sandra said that she was willing to work late. (MIND)

    78. They pretended to be enjoying themselves, but they werent really. (AS)

    79. I can't lift this table on my own. (UNLESS)
    unless you help me,i can't lift this table

    80. The coins are believed to have been buried for safe-keeping. (IT)

    it is bleved that the coins have been buried for safe-keeping
    .
    minh thửlm linh tinh thui.sai đừng cười minh nhe..........nếu sai mong cc bạn sửa lun dm minh.........thanks

    Học tiếng Anh online thu ph

    www.TruongNgoaiNgu.com.vn

    Học tiếng Anh online hiệu quả


  7. #6
    Tham gia ngy
    Jan 2010
    Bi gửi
    21
    Cm ơn
    3
    Được cm ơn 10 lần

    Mặc định

    giới thiệu mọi người đy l đề thi học sỉnh giỏi lớp 12 năm 09-10 tỉnh nghệ an

    Đ ĐỂ MỌI NGƯỜI CHỜ LU RI CN ĐY L ĐP N,

    SECTION A: PHONETICS (10 points)
    I. Pick out the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words. Write your answer in the space provided.
    1D 2B 3D 4A 5C
    II. Pick out the word that differs from the other words in the position of the main stress. Write your answer in the space provided.
    6B 7C 8A 9C 10A
    SECTION B: VOCABULARY AND GRAMMAR (35 points)
    I. Choose the word or phrase which best completes each sentence. Write your answer in the space provided.

    11. D
    14. A
    17. B
    20. C
    23. B
    12. A
    15. D
    18. B
    21. C
    24. B
    13. C
    16. C
    19. B
    22. A
    25. A
    II. There is one mistake in each of the following sentences. Find and correct it.
    26:BECAUSE->BECAUSE OF
    27:A GOOD HEALTH->GOOD HEALTH
    28: a big amount -> a large/ huge/ enormous amount
    29: Comparing -> Compared
    30: level -> standard
    31: on the average -> on average
    32: know to -> know how to
    33: advertise->Advertised, or: that/ which had been advertised
    34: rising -> raising
    35: will lie -> will be lying


    III. Give the correct form of the words in the brackets in each of the following sentences. Write your answer in the space provided.
    36. refusal
    37. informative
    38. lessened
    39. indecisive
    40. unavoidable
    41. extremely
    42. upset
    43. disagreement
    44. alive
    45.economics

    SECTION D: WRITING (25 points)
    I. Finish the second sentence in such a way that it means the same as the sentence printed before it.

    71. We find it difficult to make ends meet these days.
    72. Only when Alice and Charles had their second child, did they decide to move to a bigger house.
    73. They accidentally cut off our water supplying while mending the road.
    74. He needn't have brought the umbrella along (because it didn't rain anyway).
    75. Despite my strong disapproval of your behaviour/ the fact that I strongly disapprove of your behaviour, I will help you this time.

    II. Use the word(s) given in brackets and make any necessary additions to write a new sentence in such a way that it is as similar as possible in meaning to the original sentence. Do NOT change the form of the given word(s).

    76. While I was driving, I realized that there was something wrong with the car.
    77. Sandra said that she didn’t mind working late.
    78. They acted as if they were enjoying themselves, but they weren’t really.
    79. I can't lift this table unless you help me/ someone helps me.
    80. It is believed that the coins were buried for safe-keeping.
    Sửa l̀n cúi bởi femalecat : 17-01-2010 lúc 01:52 PM


  8. #7
    Avatar của Carpenters
    Carpenters vẫn chưa có mặt trong diễn đ n Phụ trch Chuyn mục Tiếng Anh lớp 12
    Phụ trch chuyn mục Luyện thi đại học
    Tham gia ngy
    Mar 2009
    Bi gửi
    964
    Cm ơn
    454
    Được cm ơn 2,937 lần

    Mặc định

    Ci phần viết lại cu bạn ko cho chữ đầu lm mnh sai tm lum n


  9. #8
    Tham gia ngy
    Jan 2010
    Bi gửi
    21
    Cm ơn
    3
    Được cm ơn 10 lần

    Mặc định

    Ci phần viết lại cu bạn ko cho chữ đầu lm mnh sai tm lum n
    ci ny th cn ty c đề th c chữ đầu cu c đề th khng ,nhưng điều ny lm tăng độ kh cho đNhững đp n trn đy chỉ cu trả lời đề nghị cn nếu bạn lm đng th sẽ chấm theo cu đng chứ khng nhất nhất l phải đng theo đp n của Sở đưa ra


  10. #9
    Avatar của Carpenters
    Carpenters vẫn chưa có mặt trong diễn đ n Phụ trch Chuyn mục Tiếng Anh lớp 12
    Phụ trch chuyn mục Luyện thi đại học
    Tham gia ngy
    Mar 2009
    Bi gửi
    964
    Cm ơn
    454
    Được cm ơn 2,937 lần

    Mặc định

    H h... vậy chắc mnh lm đng ri nhỉ


  11. #10
    Tham gia ngy
    Oct 2008
    Nơi cư ngụ
    Hanoi Capital
    Bi gửi
    805
    Cm ơn
    39
    Được cm ơn 253 lần

    Mặc định

    Bạn cn đề no khng post tiếp nha. thanks


Trang 1 / 2 12 CuốiCuối

Đ̀ tài tương tự

  1. Trả lời: 0
    Bi cuối: 21-07-2011, 08:23 AM
  2. Trả lời: 0
    Bi cuối: 24-07-2010, 11:57 AM
  3. ĐỀ n HỌc Sinh GiỎi 9 Naa
    By mzzkut3_98mzzkut3 in forum Tiếng Anh khối lớp 9 năm học 2013-2014
    Trả lời: 5
    Bi cuối: 30-11-2009, 03:28 PM

Tags for this Thread

Quyền sử dụng diễn đn

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
 Lớp học tiếng Anh chất lượng cao tại H Nội

luyện thi toeic, luyen thi toeic, sch luyện thi toeic, luyện thi toeic online miễn ph, trung tm luyện thi toeic, ti liệu luyện thi toeic miễn ph, luyện thi toeic ở đu, trung tam tieng anh uy tin tai ha noi, hoc tieng anh mien phi, trung tm tiếng anh, trung tam tieng anh, trung tm ngoại ngữ, trung tam ngoai ngu, học tiếng anh, hoc tieng anh, dạy tiếng anh, dạy tiếng anh uy tn, trung tm tiếng anh uy tn, tiếng Anh giao tiếp, tieng Anh giao tiep, Tieng Anh Giao tiep online, Tieng Anh Giao tiep truc tuyen, Tiếng Anh Giao tiếp online, Tiếng Anh Giao tiếp trực tuyến, học tiếng Anh Giao tiếp tốt