Lịch khai giảng cc lớp học OFFLINE thng 10/2014

Học tiếng Anh Giao Tiếp online: TiengAnhGiaoTiep.com

www.OnThiTOEIC.vn - Website n thi TOEIC miễn ph


Top 15 Stats
Latest Posts Loading...
Loading...
Loading...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trang 1 / 5 1234 ... CuốiCuối
Hiện kết quả 1 đến 10 trong tổng số 49

Đề ti: Đề thi HSG Anh 9 tỉnh Nghệ An(07-08)

  1. #1
    Tham gia ngy
    Jul 2008
    Nơi cư ngụ
    Vinh- NA
    Bi gửi
    71
    Cm ơn
    66
    Được cm ơn 126 lần

    Talking Đề thi HSG Anh 9 tỉnh Nghệ An(07-08)

    I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others.
    1. A. caused B. increased C. practiced D. promised
    2. A. think B. signature C. exist D. circle
    3. A. stay B. lake C. climate D. vacation
    4. A. caught B. taught C. daughter D. laughter
    5. A. hour B. hospitable C. heir D. honest


    II. Identify the word whose stressed pattern is different from that of the others.
    6. A. energy B. window C. exercise D. energetic
    7. A. answer B. begin C. refuse D. complain
    8. A. character B. annoy C. generous D. orphanage
    9. A. design B. modern C. purpose D. cotton
    10. A. about B. around C. between D. under

    _______________________________
    Thử sức no! Tự mnh lm nh! Nhớ đừng hỏi "bạn từ điển" đấy


  2. 2 thnh vin cm ơn miz v bi viết hữu ch

    muihech (15-12-2008),Nhox Sữa Chua =) (14-12-2008)

  3. #2
    Tham gia ngy
    Oct 2008
    Nơi cư ngụ
    nơi c WaT v lun c tiền v manga=D
    Bi gửi
    632
    Cm ơn
    244
    Được cm ơn 316 lần

    Mặc định

    Trch Nguyn văn bởi miz Xem bi viết
    I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others.
    1. A. caused B. increased C. practiced D. promised
    2. A. think B. signature C. exist D. circle
    3. A. stay B. lake C. climate D. vacation
    4. A. caught B. taught C. daughter D. laughter
    5. A. hour B. hospitable C. heir D. honest


    II. Identify the word whose stressed pattern is different from that of the others.
    6. A. energy B. window C. exercise D. energetic
    7. A. answer B. begin C. refuse D. complain
    8. A. character B. annoy C. generous D. orphanage
    9. A. design B. modern C. purpose D. cotton
    10. A. about B. around C. between D. under

    _______________________________
    Thử sức no! Tự mnh lm nh! Nhớ đừng hỏi "bạn từ điển" đấy
    humh

    Học tiếng Anh chất lượng cao

    Lớp học OFFLINE của TiengAnh.com.vn

    Ngữ php, Ngữ m, Giao tiếp, Luyện thi TOEIC

    Bạn muốn chat tiếng anh

    www.ChatTiengAnh.com

    Chat bằng tiếng Anh, luyện tiếng Anh


  4. #3
    Tham gia ngy
    Jul 2008
    Nơi cư ngụ
    Nha....????
    Bi gửi
    291
    Cm ơn
    62
    Được cm ơn 134 lần

    Cool

    I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others.
    1. A. caused B. increased C. practiced D. promised
    2. A. think B. signature C. exist D. circle
    3. A. stay B. lake C. climate D. vacation
    4. A. caught B. taught C. daughter D. laughter
    5. A. hour B. hospitable C. heir D. honest


    II. Identify the word whose stressed pattern is different from that of the others.
    6. A. energy B. window C. exercise D. energetic
    7. A. answer B. begin C. refuse D. complain
    8. A. character B. annoy C. generous D. orphanage
    9. A. design B. modern C. purpose D. cotton
    10. A. about B. around C. between D. under

    Thi thử TOEIC miễn ph tại TiengAnh.com.vn

    Thi thử TOEIC của TiengAnh.com.vn

    Thi thử như thi thật, đề thi st đề thật

    Trắc nghiệm tiếng Anh

    www.LuyenTiengAnh.com

    Tổng hợp 1000+ bi trắc nghiệm tiếng Anh


  5. #4
    Tham gia ngy
    Jul 2008
    Nơi cư ngụ
    Vinh- NA
    Bi gửi
    71
    Cm ơn
    66
    Được cm ơn 126 lần

    Mặc định

    Đp n đey mọi ng`:
    I. Choose (1p for 1 correct answer X 5 = 5 points)
    1. A 2. D 3. C 4. D 5. B

    II. Identify . ( 1p for 1 correct answer X 5 = 5 points )
    6. D 7. A 8. B 9. A 10. D

    => Bạn ducquy = bạn shi_chan : 9 điểm
    O_O Hơ sao m bạn giỏi thế??? Bi phục bi phục!
    _____________________________
    Tiếp n :
    Section B: vocabulary and grammar
    I. Choose the best answer from A, B, C or D.

    11. She was looking _________ her missing dog when I arrived.
    A. after B. for C. up D. forward to
    12. Nobody was injured in the accident, _________?
    A. was he B. werent they C. were they D. wasnt she
    13. Weve _________ of time to catch the bus so theres no need to rush.
    A very much B enough C great deal D plenty
    14. We spent _________ day sunbathing with our family.
    A. whole B. all the C. the whole D. whole of the
    15. Fresh vegetables are usually _________ in vitamins.
    A. full B. many C. much D. rich
    16. The reason I left is _________ I was bored.
    A. why B. that C. while D. for
    17. Im sure she will do all she can _________ us.
    A. for helping B. help C. to help D. to helping
    18. There are _________ many people in the room that I can't move.
    A. so B. such C. very D. too
    19. He wants you to _________ a good hotel.
    A. introduce B. direct C. recommend D. tell
    20. My brother is really kind, everybody takes _________ of him.
    A. profit B. value C. example D. advantage
    _____________
    Tnh hnh l tuần sau trường tớ tổ chức thi khảo st học k, chắc khoảng tuần sau nữa mới c đp n, mấy bạn chịu kh chờ nha

    Học Tiếng Anh Giao tiếp

    www.TiengAnhGiaoTiep.com

    Học Tiếng Anh Giao tiếp miễn ph

    n thi TOEIC miễn ph

    www.OnThiTOEIC.vn

    n thi TOEIC trực tuyến miễn ph


  6. 4 thnh vin cm ơn miz v bi viết hữu ch

    duc quy (14-12-2008),muihech (15-12-2008),Nhox Sữa Chua =) (14-12-2008),shi_chan (01-01-2009)

  7. #5
    Tham gia ngy
    Oct 2008
    Nơi cư ngụ
    nơi c WaT v lun c tiền v manga=D
    Bi gửi
    632
    Cm ơn
    244
    Được cm ơn 316 lần

    Mặc định

    Trch Nguyn văn bởi miz Xem bi viết
    Section B: vocabulary and grammar
    I. Choose the best answer from A, B, C or D.

    11. She was looking _________ her missing dog when I arrived.
    A. after B. for C. up D. forward to
    12. Nobody was injured in the accident, _________?
    A. was he B. werent they C. were they D. wasnt she
    13. Weve _________ of time to catch the bus so theres no need to rush.
    A very much B enough C great deal D plenty
    14. We spent _________ day sunbathing with our family.
    A. whole B. all the C. the whole D. whole of the
    15. Fresh vegetables are usually _________ in vitamins.
    A. full B. many C. much D. rich
    16. The reason I left is _________ I was bored.
    A. why B. that C. while D. for
    17. Im sure she will do all she can _________ us.
    A. for helping B. help C. to help D. to helping
    18. There are _________ many people in the room that I can't move.
    A. so B. such C. very D. too
    19. He wants you to _________ a good hotel.
    A. introduce B. direct C. recommend D. tell
    20. My brother is really kind, everybody takes _________ of him.
    A. profit B. value C. example D. advantage
    _____________
    Tnh hnh l tuần sau trường tớ tổ chức thi khảo st học k, chắc khoảng tuần sau nữa mới c đp n, mấy bạn chịu kh chờ nha
    tnh hnh l shi vừa lm bi xong

    Học tiếng Anh online thu ph

    www.TruongNgoaiNgu.com.vn

    Học tiếng Anh online hiệu quả


  8. #6
    Avatar của Seto_Akari
    Seto_Akari vẫn chưa có mặt trong diễn đ n Từng Phụ trch TA khối 6
    Thnh vin xuất sắc ba của box 8 năm 07-08
    Tham gia ngy
    Mar 2008
    Nơi cư ngụ
    Valley Of The Eternal Winter
    Bi gửi
    707
    Cm ơn
    216
    Được cm ơn 239 lần

    Mặc định

    Section B: vocabulary and grammar
    I. Choose the best answer from A, B, C or D.
    11. She was looking _________ her missing dog when I arrived.
    A. after B. for C. up D. forward to
    12. Nobody was injured in the accident, _________?
    A. was he B. werent they C. were they D. wasnt she
    13. Weve _________ of time to catch the bus so theres no need to rush.
    A very much B enough C great deal D plenty
    14. We spent _________ day sunbathing with our family.
    A. whole B. all the C. the whole D. whole of the
    15. Fresh vegetables are usually _________ in vitamins.
    A. full B. many C. much D. rich
    16. The reason I left is _________ I was bored.
    A. why B. that C. while D. for
    17. Im sure she will do all she can _________ us.
    A. for helping B. help C. to help D. to helping
    18. There are _________ many people in the room that I can't move.
    A. so B. such C. very D. too
    19. He wants you to _________ a good hotel.
    A. introduce B. direct C. recommend D. tell
    20. My brother is really kind, everybody takes _________ of him.
    A. profit B. value C. example D. advantage
    _____________


  9. #7
    Tham gia ngy
    Dec 2008
    Nơi cư ngụ
    Love heaven :)
    Bi gửi
    2,144
    Cm ơn
    919
    Được cm ơn 1,816 lần

    Mặc định

    I. Choose the best answer from A, B, C or D.
    11. She was looking _________ her missing dog when I arrived.
    A. after B. for C. up D. forward to
    12. Nobody was injured in the accident, _________?
    A. was he B. weren’t they C. were they D. wasn’t she
    13. We’ve _________ of time to catch the bus so there’s no need to rush.
    A very much B enough C great deal D plenty
    14. We spent _________ day sunbathing with our family.
    A. whole B. all the C. the whole D. whole of the
    15. Fresh vegetables are usually _________ in vitamins.
    A. full B. many C. much D. rich
    16. The reason I left is _________ I was bored.
    A. why B. that C. while D. for
    17. I’m sure she will do all she can _________ us.
    A. for helping B. help C. to help D. to helping
    18. There are _________ many people in the room that I can't move.
    A. so B. such C. very D. too
    19. He wants you to _________ a good hotel.
    A. introduce B. direct C. recommend D. tell
    20. My brother is really kind, everybody takes _________ of him.
    A. profit B. value C. example D. advantage
    Sai hơi nhiều rồi
    Sửa l̀n cúi bởi ..::Scorpior::.. : 01-01-2009 lúc 12:13 PM


  10. #8
    Tham gia ngy
    Jul 2008
    Nơi cư ngụ
    Vinh- NA
    Bi gửi
    71
    Cm ơn
    66
    Được cm ơn 126 lần

    Mặc định

    Key đy key đy^^
    Section B: vocabulary and grammar
    I Choose . (1p for 1 correct answer X 10= 10 points)

    11. B 12. C 13. D 14. C 15. D 16. B 17. C 18. A 19. C 20. D

    => bạn shi_chan v seto 10 điểm, Scorpior 8 điểm
    _______________
    Cn đy l bi tiếp theo:
    II. Complete the paragraph by using the correct form of the words in brackets.

    A STRANGE OBJECT IN THE FIELD

    There is a considerable public concern in Shaston following the (21-discover) _________ on Wednesday evening of a metal (22-contain) _________ filled with (23-poison) _________ liquid. The object was found by a local (24-reside) _________ when he was walking with his lovely dog in a field behind a newly- built chemical factory. As yet, the factory has been (25-able) _________ to provide any (26- explain) _________ as to show how the object came to be in the field. A spokesperson stated that a full investigation was taking place and that security procedures were being reviewed.
    People living in the (27-neighbor) _________ are (28-extreme) _________ angry, as a year ago they withdrew their objections to the (29- decide) _________ to build the factory here after the company had stated that no dangerous (30-chemistry) _________ would be produced on this site.


  11. 3 thnh vin cm ơn miz v bi viết hữu ch

    lazygirl (10-01-2009),muihech (10-01-2009),Nhox Sữa Chua =) (10-01-2009)

  12. #9
    Tham gia ngy
    May 2008
    Nơi cư ngụ
    nha tui chu dau..... hi hi
    Bi gửi
    185
    Cm ơn
    102
    Được cm ơn 115 lần

    Mặc định

    Trch Nguyn văn bởi miz Xem bi viết
    Key đy key đy^^
    II. Complete the paragraph by using the correct form of the words in brackets.

    A STRANGE OBJECT IN THE FIELD

    There is a considerable public concern in Shaston following the (21-discover) ____discovery_____ on Wednesday evening of a metal (22-contain) ____container_____ filled with (23-poison) ____poisoned_____ liquid. The object was found by a local (24-reside) ____reisidence_____ when he was walking with his lovely dog in a field behind a newly- built chemical factory. As yet, the factory has been (25-able) ____unable_____ to provide any (26- explain) ____explaination_____ as to show how the object came to be in the field. A spokesperson stated that a full investigation was taking place and that security procedures were being reviewed.
    People living in the (27-neighbor) ____neighborhood_____ are (28-extreme) ____extremely_____ angry, as a year ago they withdrew their objections to the (29- decide) ____decider_____ to build the factory here after the company had stated that no dangerous (30-chemistry) ____chemical_____ would be produced on this site.
    sửa dm mnh nh ! thanks so much !
    Sửa l̀n cúi bởi muihech : 10-01-2009 lúc 08:35 PM


  13. #10
    Avatar của Seto_Akari
    Seto_Akari vẫn chưa có mặt trong diễn đ n Từng Phụ trch TA khối 6
    Thnh vin xuất sắc ba của box 8 năm 07-08
    Tham gia ngy
    Mar 2008
    Nơi cư ngụ
    Valley Of The Eternal Winter
    Bi gửi
    707
    Cm ơn
    216
    Được cm ơn 239 lần

    Mặc định

    II. Complete the paragraph by using the correct form of the words in brackets.

    A STRANGE OBJECT IN THE FIELD

    There is a considerable public concern in Shaston following the (21-discover) discovery on Wednesday evening of a metal (22-contain) container filled with (23-poison) poisoned liquid. The object was found by a local (24-reside) resident when he was walking with his lovely dog in a field behind a newly- built chemical factory. As yet, the factory has been (25-able) unable to provide any (26- explain) explaination as to show how the object came to be in the field. A spokesperson stated that a full investigation was taking place and that security procedures were being reviewed.
    People living in the (27-neighbor) neighborhood are (28-extreme) extremely angry, as a year ago they withdrew their objections to the (29- decide) decision to build the factory here after the company had stated that no dangerous (30-chemistry) chemical would be produced on this site.
    Key sớm nha bạn


Trang 1 / 5 1234 ... CuốiCuối

Đ̀ tài tương tự

  1. Cc đề nghe luyện Chứng chỉ B
    By thatsmygoal in forum Gc tự luyện nghe
    Trả lời: 8
    Bi cuối: 18-02-2012, 02:00 PM
  2. Đề thi HSG Tỉnh Nghệ An 2011- 2012 (help!)
    By myt_kute123 in forum Kho tư liệu Tiếng Anh khối lớp 12 cc năm trước
    Trả lời: 6
    Bi cuối: 26-01-2012, 08:37 PM
  3. Giới thiệu vi nt về chứng chỉ TOEIC
    By girlxinh in forum Luyện thi TOEIC
    Trả lời: 10
    Bi cuối: 21-11-2009, 11:19 AM
  4. UNIT 8 : Phần II : Mệnh đề chỉ mục đch
    By wellfrog in forum Kho tư liệu Tiếng Anh khối lớp 12 cc năm trước
    Trả lời: 39
    Bi cuối: 24-12-2008, 10:11 PM
  5. Trả lời: 15
    Bi cuối: 12-07-2007, 10:59 PM

Quyền sử dụng diễn đn

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
 Lớp học tiếng Anh chất lượng cao tại H Nội

luyện thi toeic, luyen thi toeic, sch luyện thi toeic, luyện thi toeic online miễn ph, trung tm luyện thi toeic, ti liệu luyện thi toeic miễn ph, luyện thi toeic ở đu, trung tam tieng anh uy tin tai ha noi, hoc tieng anh mien phi, trung tm tiếng anh, trung tam tieng anh, trung tm ngoại ngữ, trung tam ngoai ngu, học tiếng anh, hoc tieng anh, dạy tiếng anh, dạy tiếng anh uy tn, trung tm tiếng anh uy tn, tiếng Anh giao tiếp, tieng Anh giao tiep, Tieng Anh Giao tiep online, Tieng Anh Giao tiep truc tuyen, Tiếng Anh Giao tiếp online, Tiếng Anh Giao tiếp trực tuyến, học tiếng Anh Giao tiếp tốt