Lịch khai giảng cc lớp học OFFLINE 2018

Học tiếng Anh online mọi lc mọi nơi chỉ với 149k

www.OnThiTOEIC.vn - Website n thi TOEIC miễn ph

Facebook Group Học tiếng Anh MIỄN PH


Top 15 Stats
Latest Posts Loading...
Loading...
Loading...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trang 1 / 2 12 CuốiCuối
Hiện kết quả 1 đến 10 trong tổng số 11

Đề ti: ĐỀ Thi Hk1 LỚp 8

  1. #1
    Tham gia ngy
    Jun 2008
    Nơi cư ngụ
    vinh city ,nghe an
    Bi gửi
    126
    Cm ơn
    53
    Được cm ơn 157 lần

    Mặc định ĐỀ Thi Hk1 LỚp 8

    A. Vocabulary and Grammar.
    I. Chose the best answer (2,5 mks)
    1. Many learners put into the new words the meaning of their...................
    a. mother tongue b. mothers tongue c. mother language
    2. Some people try to learn new words and phrases...................... heart.
    a. with b. in c. by.
    3. Before the festival started, a fairy appeared and..............changed the poor girls rags into beautiful clothes.
    a. magical b. magic c. magically
    4. The step mother was very....................... with the little poor girl.
    a. sad b. nice c. cruel
    5. She used.................... all the chores when she was young.
    a. do b. to do c. doing
    6. She told me that you didnt learn English very.................
    a. good b. well c. hardly
    7. Mr. Jackson told me....................... this machine to your office.
    a. bring b. to bring c. bringing
    8. My mother hates..................... the dishes after meals
    a. wash b. to wash c. washing
    9. The prince immediately fell................. love with the kind girl.
    a. to b. in c. into
    10. Could you.................... me a favor? - How can I help?
    a. make b. give c. do
    II. Change the following sentences into reported speech (1mk)
    1. Can you explain tis word to me? She asked her teacher.
    2. You should practise speaking English everyday Miss Jackson said to Mary.
    B. Reading
    I. Complete the text with the words given (1mk)
    mother fairy happily
    sisters midnight magic
    Once upon a time there was a girl called Cindy. She had to work very hard all day while her lazy sisters did nothing. One night her (1)................went to a party at the palace. Cindy was very sad because she had to be at home. Suddenly, a (2)................... appeared and told her that she could go to the party, but turn back by midnight. She also changed Cindys rags in to beautiful clothes. Then she went to the party and danced with the Prince. At (3).................... she ran back home, leaving one of her shoes on the dance floor. The prince wanted to see her again and went to every house in the capital until he found that the shoe was the right size for Cindy. She and the Prince were married and lived (4)..................... ever after.
    II. Answer the following questions (1,5 mks)
    1. Where did Cindys sister go one night?
    2. Why was Cindy sad?
    3. Who appeared and helped her?
    C. Writing:
    Use the information below to make a complete letter (2mks)
    Dear Tan,
    I/ be/ happy/ tell you/ I can join/ Green Group/ my school
    The G.G/ be/ holding/ one - environment month plan. We/ going/ clean/ banks/ lakes every weekend. We/ going/ plant trees/ flower/ parks. We/ going/ water/ every afternoon/ after class.
    I/ hope/ we/ give green color/ city/ earn/ money/ school.
    The program/ be/ interesting/ useful.
    I/ be/ still fine. I/ tell/ you more/ the 6.6s activities/ next letter
    Love,
    Phong

    Lich khai giang TOEIC Academy


  2. 4 thnh vin cm ơn vinasat95 v bi viết hữu ch

    cold_desert12 (22-09-2008),cotiennhonhan1412 (25-12-2008),love_vampire (22-09-2008),poppindance (22-09-2009)

  3. #2
    Tham gia ngy
    Jul 2008
    Bi gửi
    10
    Cm ơn
    0
    Được cm ơn 3 lần

    Mặc định

    mới v học sao tự nhin thi ri
    chong qu

    Học từ vựng


  4. #3
    Tham gia ngy
    Dec 2008
    Bi gửi
    1
    Cm ơn
    2
    Được cm ơn 0 lần

    Mặc định

    Tun sau tớ củng thi?! Chưa n gỉ cạ Help me,help me..

    Thi thử TOEIC MIỄN PH

    Thi thử TOEIC tại TOEIC Academy

    Thi thử như thi thật, đề thi st đề thật

    n thi TOEIC miễn ph

    www.OnThiTOEIC.vn

    n thi TOEIC trực tuyến miễn ph với TOEIC Academy


  5. #4
    Tham gia ngy
    Sep 2007
    Nơi cư ngụ
    Mai danh ẩn tch^_^
    Bi gửi
    845
    Cm ơn
    216
    Được cm ơn 288 lần

    Thumbs down

    Answer :
    A.Vocabulary and grammar :
    I. Choose the best answer :
    1. Many learners put into the new words the meaning of their...................
    a. mother tongue b. mothers tongue c. mother language
    2. Some people try to learn new words and phrases...................... heart.
    a. with b. in c. by.
    3. Before the festival started, a fairy appeared and..............changed the poor girls rags into beautiful clothes.
    a. magical b. magic c. magically
    4. The step mother was very....................... with the little poor girl.
    a. sad b. nice c. cruel
    5. She used.................... all the chores when she was young.
    a. do b. to do c. doing
    6. She told me that you didnt learn English very..........
    a. good b. well c. hardly
    7. Mr. Jackson told me....................... this machine to your office.
    a. bring b. to bring c. bringing
    8. My mother hates..................... the dishes after meals
    a. wash b. to wash c. washing
    9. The prince immediately fell................. love with the kind girl.
    a. to b. in c. into
    10.Could you.................... me a favor? - How can I help?
    a. make b. give c. do
    II. Change the following sentences into reported speech (1mk)
    1. Can you explain this word to for me? She asked her teacher.
    => She asked her teacher to explain that word for her.
    2. You should practise practice speaking English everyday Miss Jackson said to Mary.
    => Miss Jackson advised Mary to practice English everyday.
    B. Reading :
    I. Complete the text with the words given (1mk)
    mother fairy happily
    sisters midnight magic

    Once upon a time there was a girl called Cindy. She had to work very hard all day while her lazy sisters did nothing. One night her (1) sister went to a party at the palace. Cindy was very sad because she had to be at home. Suddenly, a (2) fairy appeared and told her that she could go to the party, but turn back by midnight. She also changed Cindys rags in to beautiful clothes. Then she went to the party and danced with the Prince. At (3) midnight she ran back home, leaving one of her shoes on the dance floor. The prince wanted to see her again and went to every house in the capital until he found that the shoe was the right size for Cindy. She and the Prince were married and lived (4) happily ever after.
    II. Answer the following questions (1,5 mks)
    1. Where did Cindys sister go one night?
    => One night , Cindy's sister went to a party at the palace.
    2. Why was Cindy sad?
    => She was very sad because she had to be at home.
    3. Who appeared and helped her?
    => A fairy appeared and helped her.
    C. Writing:
    Use the information below to make a complete letter (2mks)
    Dear Tan,
    I/ be/ happy/ tell you/ I can join/ Green Group/ my school
    The G.G/ be/ holding/ one - environment month plan. We/ going/ clean/ banks/ lakes every weekend. We/ going/ plant trees/ flower/ parks. We/ going/ water/ every afternoon/ after class.
    I/ hope/ we/ give green color/ city/ earn/ money/ school.
    The program/ be/ interesting/ useful.
    I/ be/ still fine. I/ tell/ you more/ the 6.6s activities/ next letter

    Love
    Phuong

    => Dear Tan ,
    I am happy to tell you that I can join in the Green Group of my school . The G.G is holding one - environment month plan. We are going to clean two banks of the lakes every weekend. We are going to plant trees and flowers in some parks. We are going to water them every afternoon after classes.
    I hope that we can give green color for the city and earn more money for my school. The program is very interesting and useful.
    I'm still fine. I will tell you more about the 6.6's activities at next letter.
    Love ,
    Phuong

    Com t nha , bức thư n hơi lặp ở " we are going to " với lại khi vjết 1 bức thư thj` tjnh` hjnh` sức khỏe phải ni ở đầu bức thư chớ...Correct gim nha.
    Thn
    Ngọc Trm

    Facebook Group Học tiếng Anh MIỄN PH


  6. Thnh vin sau cm ơn cotiennhonhan1412 v bi viết hữu ch

    vinasat95 (05-12-2008)

  7. #5
    Tham gia ngy
    Apr 2009
    Bi gửi
    52
    Cm ơn
    8
    Được cm ơn 2 lần

    Mặc định

    Thi Hk1 Thế Ny Th Very easy

    Học tiếng Anh chất lượng cao

    Lớp học OFFLINE của TiengAnh.com.vn

    Ngữ php, Ngữ m, Giao tiếp, Luyện thi TOEIC

    English to Vietnamese translation

    English to Vietnamese translation

    English to Vietnamese translation


  8. #6
    Tham gia ngy
    Apr 2009
    Bi gửi
    2
    Cm ơn
    1
    Được cm ơn 0 lần

    Mặc định

    A. Vocabulary and Grammar.
    I. Chose the best answer (2,5 mks)
    1. Many learners put into the new words the meaning of their.............
    a. mother tongue b. mother’s tongue c. mother language..
    2. Some people try to learn new words and phrases...................... heart.
    a. with b. in c. by.
    3. Before the festival started, a fairy appeared and..............changed the poor girl’s rags into beautiful clothes.
    a. magical b. magic c. magically
    4. The step mother was very....................... with the little poor girl.
    a. sad b. nice c. cruel
    5. She used.................... all the chores when she was young.
    a. do b. to do c. doing
    6. She told me that you didn’t learn English very.................
    a. good b. well c. hardly
    7. Mr. Jackson told me....................... this machine to your office.
    a. bring b. to bring c. bringing
    8. My mother hates..................... the dishes after meals
    a. wash b. to wash c. washing
    9. The prince immediately fell................. love with the kind girl.
    a. to b. in c. intoshe asked her teacher if her teacher can explain
    10. Could you.................... me a favor? - How can I help?
    a. make b. give c. do
    II. Change the following sentences into reported speech (1mk)
    1. “Can you explain tis word to me?” She asked her teacher.
    => she asked her teacher if her teacher can explain that word for her

    2. “You should practise speaking English everyday” Miss Jackson said to Mary.
    =>

    B. Reading
    I. Complete the text with the words given (1mk)
    mother fairy happily
    sisters midnight magic
    Once upon a time there was a girl called Cindy. She had to work very hard all day while her lazy sisters did nothing. One night her (1)sister went to a party at the palace. Cindy was very sad because she had to be at home. Suddenly, a (2) fairy appeared and told her that she could go to the party, but turn back by midnight. She also changed Cindy’s rags in to beautiful clothes. Then she went to the party and danced with the Prince. At (3) midnight she ran back home, leaving one of her shoes on the dance floor. The prince wanted to see her again and went to every house in the capital until he found that the shoe was the right size for Cindy. She and the Prince were married and lived (4)happily ever after.
    II. Answer the following questions (1,5 mks)
    1. Where did Cindy’s sister go one night?she went to a party at the palace
    2. Why was Cindy sad? Because she had to be at home
    3. Who appeared and helped her? a fairy appeared and helped her






    C. Writing:
    Use the information below to make a complete letter (2mks)
    Dear Tan ,
    I am happy to tell you that I can join in the Green Group of my school . The G.G is holding one - environment month plan. We are going to clean two banks of the lakes every weekend. We are going to plant trees and flowers in some parks. We are going to water them every afternoon after classes.
    I hope that we can give green color for the city and earn more money for my school. The program is very interesting and useful.
    I'm still fine. I will tell you more about the 6.6's activities at next letter.
    Love ,
    Phuong

    Lich khai giang TOEIC Academy


  9. #7
    Tham gia ngy
    Apr 2009
    Bi gửi
    2
    Cm ơn
    1
    Được cm ơn 0 lần

    Mặc định

    Minh Moi Vao Thay Nen Thu Lam
    Cai De Thi De Chu Hok kho Khan Chy


  10. #8
    Tham gia ngy
    Mar 2008
    Bi gửi
    14
    Cm ơn
    5
    Được cm ơn 8 lần

    Mặc định

    A.
    I.
    1.c
    2.c
    3.a
    4.a
    5.b
    6.a
    7.a
    8.b
    9.c
    10.c
    II.
    1.she explained me tis from me
    2.Miss Jackson said to Marry should practice English every day
    B.
    I.(1) sister
    (2) fairy
    (3) midnight
    (4) happily
    II.
    1.One night, Cindy's sister went to a party at the palave.
    2. She was very sad because she had to be at home
    3. A fairy appard and helped her.
    C.
    Dear Tan ,
    I am happy to tell you that I can join in the Green Group of my school . The G.G is holding one - environment month plan. We are going to clean two banks of the lakes every weekend. We are going to plant trees and flowers in some parks. We are going to water them every afternoon after classes.
    I hope that we can give green color for the city and earn more money for my school. The program is very interesting and useful.
    I'm still fine. I will tell you more about the 6.6's activities at next letter.
    Love ,
    Phuong


  11. #9
    Tham gia ngy
    Nov 2009
    Bi gửi
    1
    Cm ơn
    0
    Được cm ơn 0 lần

    Mặc định

    Đề thi năm bao nhju zay?? ai tra loi nhanh dm mnh ci !!!!!!!!!!


  12. #10
    Tham gia ngy
    Apr 2008
    Bi gửi
    26
    Cm ơn
    9
    Được cm ơn 11 lần

    Mặc định

    A. Vocabulary and Grammar.
    I. Chose the best answer (2,5 mks)
    1. Many learners put into the new words the meaning of their...................
    a. mother tongue b. mothers tongue c. mother language
    2. Some people try to learn new words and phrases...................... heart.
    a. with b. in c. by.
    3. Before the festival started, a fairy appeared and..............changed the poor girls rags into beautiful clothes.
    a. magical b. magic c. magically
    4. The step mother was very....................... with the little poor girl.
    a. sad b. nice c. cruel
    5. She used.................... all the chores when she was young.
    a. do b. to do c. doing
    6. She told me that you didnt learn English very.................
    a. good b. well c. hardly
    7. Mr. Jackson told me....................... this machine to your office.
    a. bring b. to bring c. bringing
    8. My mother hates..................... the dishes after meals
    a. wash b. to wash c. washing
    9. The prince immediately fell................. love with the kind girl.
    a. to b. in c. into
    10. Could you.................... me a favor? - How can I help?
    a. make b. give c. do
    II. Change the following sentences into reported speech (1mk)
    1. Can you explain tis word to me? She asked her teacher.
    She asked her teacher to explain that word to her.
    2. You should practise speaking English everyday Miss Jackson said to Mary.
    Miss jackson said Mary should practice speaking English everyday
    B. Reading
    I. Complete the text with the words given (1mk)
    mother fairy happily
    sisters midnight magic
    Once upon a time there was a girl called Cindy. She had to work very hard all day while her lazy sisters did nothing. One night her (1).... sisters.......went to a party at the palace. Cindy was very sad because she had to be at home. Suddenly, a (2)...... fairy...... appeared and told her that she could go to the party, but turn back by midnight. She also changed Cindys rags in to beautiful clothes. Then she went to the party and danced with the Prince. At (3).. midnight........ she ran back home, leaving one of her shoes on the dance floor. The prince wanted to see her again and went to every house in the capital until he found that the shoe was the right size for Cindy. She and the Prince were married and lived (4)... happily..... ever after.
    II. Answer the following questions (1,5 mks)
    1. Where did Cindys sister go one night?
    They went to a party at the palace
    2. Why was Cindy sad?
    Because she had to be at home
    3. Who appeared and helped her?
    The fairy did.
    C. Writing:
    Use the information below to make a complete letter (2mks)
    Dear Tan,
    I/ be/ happy/ tell you/ I can join/ Green Group/ my school
    The G.G/ be/ holding/ one - environment month plan. We/ going/ clean/ banks/ lakes every weekend. We/ going/ plant trees/ flower/ parks. We/ going/ water/ every afternoon/ after class.
    I/ hope/ we/ give green color/ city/ earn/ money/ school.
    The program/ be/ interesting/ useful.
    I/ be/ still fine. I/ tell/ you more/ the 6.6s activities/ next letter

    Dear Tan,
    I am very happy to tell you that I can join in the Green Group in my school.
    The G.G is holding one-environment month plan. We're going to clean banks of the lakes every weekend. We are going to plant trees and flowers in the parks. We are going to water them every afternoon after class.
    I hope that we can give green color for the city and earn some money for our school.The program is very interesting and useful.
    I am still fine. I'll tell you more about the 6.6's activities at next letter.
    Love ,
    Phuong

    Đọc v chỉnh sữa gip mnh nh cc ban.^^
    Sửa l̀n cúi bởi h quỳnh : 29-11-2009 lúc 07:44 PM L do: Nhầm lẫn


Trang 1 / 2 12 CuốiCuối

Đ̀ tài tương tự

  1. Ai Mn HỌc Nhm VỚi TỚ VỀ Giao TiẾp Wa Yahoo!chat Th Z LiỀn Đy Naz!!!
    By july_luv_suju in forum Học tiếng Anh qua cc phương php khc nhau
    Trả lời: 115
    Bi cuối: 19-03-2011, 10:15 PM
  2. Trả lời: 3
    Bi cuối: 09-08-2010, 07:55 PM
  3. Trả lời: 8
    Bi cuối: 22-01-2010, 03:33 PM

Quyền sử dụng diễn đn

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Facebook Chat
 Lớp học tiếng Anh chất lượng cao tại H Nội

luyện thi toeic, luyen thi toeic, sch luyện thi toeic, luyện thi toeic online miễn ph, trung tm luyện thi toeic, ti liệu luyện thi toeic miễn ph, luyện thi toeic ở đu, trung tam tieng anh uy tin tai ha noi, hoc tieng anh mien phi, trung tm tiếng anh, trung tam tieng anh, trung tm ngoại ngữ, trung tam ngoai ngu, học tiếng anh, hoc tieng anh, dạy tiếng anh, dạy tiếng anh uy tn, trung tm tiếng anh uy tn, tiếng Anh giao tiếp, tieng Anh giao tiep, Tieng Anh Giao tiep online, Tieng Anh Giao tiep truc tuyen, Tiếng Anh Giao tiếp online, Tiếng Anh Giao tiếp trực tuyến, học tiếng Anh Giao tiếp tốt