Lịch khai giảng cc lớp học OFFLINE thng 8/2014

Học tiếng Anh Giao Tiếp online: TiengAnhGiaoTiep.com

www.OnThiTOEIC.vn - Website n thi TOEIC miễn ph


Top 15 Stats
Latest Posts Loading...
Loading...
Loading...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trang 3 / 6 Đầu tinĐầu tin 123456 CuốiCuối
Hiện kết quả 21 đến 30 trong tổng số 55

Đề ti: Bi tập trắc nghiệm tổng hợp về th

  1. #21
    Tham gia ngy
    Jul 2007
    Bi gửi
    1,212
    Cm ơn
    516
    Được cm ơn 765 lần

    Mặc định

    Trch Nguyn văn bởi ĐỖ THỊ TNH Xem bi viết
    LẦn ĐẦu Tin Ti Vo Trang Web Ny Nn Rt BỠ NgỠ Ti Khng BiẾt BẮt ĐẦu TỪ
    Hnh như bạn post k đũng chỗ với lại post chưa xong th phải


  2. #22
    Tham gia ngy
    Feb 2008
    Bi gửi
    1
    Cm ơn
    0
    Được cm ơn 0 lần

    Mặc định

    1c
    2b
    3a
    4b
    5c
    6d
    7a
    8b
    9b
    10d
    11c
    12d
    13b
    14b
    15d
    16c
    17a
    18a
    19a
    20a

    Học tiếng Anh chất lượng cao

    Lớp học OFFLINE của TiengAnh.com.vn

    Ngữ php, Ngữ m, Giao tiếp, Luyện thi TOEIC

    Bạn muốn chat tiếng anh

    www.ChatTiengAnh.com

    Chat bằng tiếng Anh, luyện tiếng Anh


  3. #23
    Tham gia ngy
    Mar 2008
    Bi gửi
    2
    Cm ơn
    0
    Được cm ơn 3 lần trong 1 bi viết

    Mặc định

    1.Water ____c__ at 100 degrees Celsius.
    a) boiling b)boils c)is boiling d)boil
    2. Bettina usually ___a___ television in the evening.
    a)watches b)watching c)watch d) has watched
    3.Rosemary __a____ to agree with us now.
    a)is appearing b)appear c)appeared d)appears
    4.Look! That man __b____ your bike!
    a) is stealing b)steals c)stealing d)stolen
    5.Im sorry I __c____ to do my homework yesterday.
    a)am forgetting b)have forgotten c)forgot d)forget
    6.We _____d_ any interesting films lately.
    a)didnt see b)havent seen c)saw d)have seen
    7.Eric ___c__ a flat yet, so hes still living with his parents.
    a)found b)didnt find c)is finding d)hasnt found
    8. They _b____ running their own company in 1980.
    a)started b)have started c)are starting d)start
    9.Shes a law student and she ___b___ for four years now.
    a)studied b)is studing c)has been studing d)did study
    10. I think I __a___ my door key. I cant find it any where.
    a)lost b)have lost c)am losing d)will lose
    11.The film ____b_ when we arrived at the cinema.
    a)has bedun b)begun c)had begun d)begins
    12.I wasnt thirsty because I __a___ some milk.
    a)drunk b)have just drunk c)just drank d)had just drunk
    13. When the match was over , the spectator ___a___ home.
    a)went b)had gone c)were going d)have gone
    14.After having a bath, he __b___ his supper.
    a)had eaten b)ate c)has eaten d)was eating
    15.The phone ___a__ suddenly while Joanne was doing the housework.
    a)rang b)was ringing c)had rung d)is ringing
    16.It ___b__ as we drove slowly along the road.
    a)had snowed b)had snowed c)was snowing d)is snowing
    17.Mrs Edwards __d___ history for 35 years, and is retiring soon.
    a)teaches b)is teaching c)taught d)has been teaching
    18.Did you see John yesterday? He ____d_ a very old pair of jeans.
    a)wears b)didnt wear c)was wearing d)wore
    19. Victoria _c____ for half an hour when the doctor finally arrived.
    a)has been waiting b)had been waiting c)was waiting d)has waited
    20.Anita ____a_ very hard at the moment.
    a)is studing b)studies c)studied d)has studied

    Thi thử TOEIC miễn ph tại TiengAnh.com.vn

    Thi thử TOEIC của TiengAnh.com.vn

    Thi thử như thi thật, đề thi st đề thật

    Trắc nghiệm tiếng Anh

    www.LuyenTiengAnh.com

    Tổng hợp 1000+ bi trắc nghiệm tiếng Anh


  4. #24
    Tham gia ngy
    Feb 2008
    Bi gửi
    1
    Cm ơn
    0
    Được cm ơn 0 lần

    Mặc định

    Hello!
    Mnh l thnh vin mới. Mnh đ nghĩ học cũng lu rồi, by giờ muốn học lại, mnh thấy chương trnh ny rất hay. Cm ơn cc bạn rất nhiều. Nghĩ học lu nn qun nhiều lắm, cac bạn xem gip mnh lm c đng khng, sai th sửa v giảng lại gip mnh nha. Cm ơn cac bạn rất nhiều.

    1.Water _boils_____ at 100 degrees Celsius.

    2. Bettina usually _watches_____ television in the evening.

    3.Rosemary _is appearing _____ to agree with us now.

    4.Look! That man _is stealing _____ your bike!

    5.Im sorry I _forgot_____ to do my homework yesterday.

    6.We _saw_____ any interesting films lately.

    7.Eric hasnt found_____ a flat yet, so hes still living with his parents.

    8. They _started____ running their own company in 1980.

    9.Shes a law student and she _has been studing _____ for four years now.

    10. I think I _lost____ my door key. I cant find it any where.

    11.The film _has bedun ____ when we arrived at the cinema.

    12.I wasnt thirsty because I _have just drunk ____ some milk.

    13. When the match was over , the spectator _have gone_____ home.

    14.After having a bath, he _has eaten ____ his supper.

    15.The phone _was ringing ____ suddenly while Joanne was doing the housework.

    16.It __was snowing ___ as we drove slowly along the road.

    17.Mrs Edwards _has been teaching____ history for 35 years, and is retiring soon.

    18.Did you see John yesterday? He __wore___ a very old pair of jeans.

    19. Victoria _has been waiting____ for half an hour when the doctor finally arrived.

    20.Anita _is studing ____ very hard at the moment.

    Học Tiếng Anh Giao tiếp

    www.TiengAnhGiaoTiep.com

    Học Tiếng Anh Giao tiếp miễn ph

    n thi TOEIC miễn ph

    www.OnThiTOEIC.vn

    n thi TOEIC trực tuyến miễn ph


  5. #25
    Tham gia ngy
    Apr 2008
    Bi gửi
    1
    Cm ơn
    1
    Được cm ơn 0 lần

    Mặc định

    1.Water ______ at 100 degrees Celsius.
    b)boils

    2. Bettina usually ______ television in the evening.
    a)watches

    3.Rosemary ______ to agree with us now.
    d)appears

    4.Look! That man ______ your bike!
    a) is stealing

    5.Im sorry I ______ to do my homework yesterday.
    c)forgot

    6.We ______ any interesting films lately.
    b)havent seen

    7.Eric _____ a flat yet, so hes still living with his parents.
    d)hasnt found

    8. They _____ running their own company in 1980.
    a)started

    9.Shes a law student and she ______ for four years now.
    c)has been studing

    10. I think I _____ my door key. I cant find it any where.
    b)have lost

    11.The film _____ when we arrived at the cinema.
    c)had begun

    12.I wasnt thirsty because I _____ some milk.
    d)had just drunk

    13. When the match was over , the spectator ______ home.
    a)went

    14.After having a bath, he _____ his supper.
    b)ate

    15.The phone _____ suddenly while Joanne was doing the housework.
    a)rang

    16.It _____ as we drove slowly along the road.
    c)was snowing

    17.Mrs Edwards _____ history for 35 years, and is retiring soon.
    d)has been teaching

    18.Did you see John yesterday? He _____ a very old pair of jeans.
    c)was wearing

    19. Victoria _____ for half an hour when the doctor finally arrived.
    b)had been waiting

    20.Anita _____ very hard at the moment.
    a)is studing

    Học tiếng Anh online thu ph

    www.TruongNgoaiNgu.com.vn

    Học tiếng Anh online hiệu quả


  6. #26
    Tham gia ngy
    Jan 2008
    Bi gửi
    17
    Cm ơn
    18
    Được cm ơn 6 lần

    Mặc định Lam Bai Tap

    1.Water ______ at 100 degrees Celsius.
    a) boiling b)boils c)is boiling d)boil
    2. Bettina usually ______ television in the evening.
    a)watches b)watching c)watch d) has watched
    3.Rosemary ______ to agree with us now.
    a)is appearing b)appear c)appeared d)appears
    4.Look! That man ______ your bike!
    a) is stealing b)steals c)stealing d)stolen
    5.Im sorry I ______ to do my homework yesterday.
    a)am forgetting b)have forgotten c)forgot d)forget
    6.We ______ any interesting films lately.
    a)didnt see b)havent seen c)saw d)have seen
    7.Eric _____ a flat yet, so hes still living with his parents.
    a)found b)didnt find c)is finding d)hasnt found
    8. They _____ running their own company in 1980.
    a)started b)have started c)are starting d)start
    9.Shes a law student and she ______ for four years now.
    a)studied b)is studing c)has been studing d)did study
    10. I think I _____ my door key. I cant find it any where.
    a)lost b)have lost c)am losing d)will lose
    11.The film _____ when we arrived at the cinema.
    a)has bedun b)begun c)had begun d)begins
    12.I wasnt thirsty because I _____ some milk.
    a)drunk b)have just drunk c)just drank d)had just drunk
    13. When the match was over , the spectator ______ home.
    a)went b)had gone c)were going d)have gone
    14.After having a bath, he _____ his supper.
    a)had eaten b)ate c)has eaten d)was eating
    15.The phone _____ suddenly while Joanne was doing the housework.
    a)rang b)was ringing c)had rung d)is ringing
    16.It _____ as we drove slowly along the road.
    a)had snowed b)had snowed c)was snowing d)is snowing
    17.Mrs Edwards _____ history for 35 years, and is retiring soon.
    a)teaches b)is teaching c)taught d)has been teaching
    18.Did you see John yesterday? He _____ a very old pair of jeans.
    a)wears b)didnt wear c)was wearing d)wore
    19. Victoria _____ for half an hour when the doctor finally arrived.
    a)has been waiting b)had been waiting c)was waiting d)has waited
    20.Anita _____ very hard at the moment.
    a)is studing b)studies c)studied d)has studied

    CHI HOC CAC THI ROI NHUNG SAO CUNG KO VAN DUNG DUOC
    KO BIT SAI NHIEU LAM KO?


  7. #27
    Tham gia ngy
    Nov 2007
    Bi gửi
    8
    Cm ơn
    64
    Được cm ơn 2 lần

    Mặc định

    Thank you so much! This is my answer:
    1.When I last saw him, he _____ in London.
    a) has lived b)is living c)was living d)has been living
    2.We ______ Dorothy since last Saturday.
    a)don’t see b)haven’t seen c)didn’t see d)hadn’t seen
    3. The train _____ halp an hour ogo.
    a)has been leaving b)left c)has left d)had left
    4.Jack _____ the door.
    a)has just painted b)paint c)will have painted d)painting
    5.My sister _____ for you sice yesterday.
    a)is looking b)was looking c)has been looking d)looked
    6.I _____ Texas State University now.
    a) am attending b)attend c)was attending d)attended
    7.He has been selling motorbikes _____.
    a) ten years ago b)since ten years c)for ten years ago d)ten years ago
    8.Christopher Columbus _____ America more than 500 years ago.
    a)discovered b) has discovered c) had discovered had been discovering
    9.He fell down when he _____ towards the church.
    a)run b)runs c)was running d)had run
    10.We _____ there when our father died.
    a)still lived b)lived still c)was still living d)were still living[/QUOTE]

    Please correct them for me! Thanks
    Sửa l̀n cúi bởi howareyou : 14-04-2008 lúc 06:06 PM


  8. #28
    Tham gia ngy
    Mar 2008
    Nơi cư ngụ
    somewhere in this world
    Bi gửi
    43
    Cm ơn
    17
    Được cm ơn 17 lần

    Mặc định

    1.When I last saw him, he _____ in London.
    a) has lived b)is living c)was living d)has been living
    2.We ______ Dorothy since last Saturday.
    a)dont see b)havent seen c)didnt see d)hadnt seen
    3. The train _____ half an hour ago.
    a)has been leaving b)left c)has left d)had left
    4.Jack _____ the door.
    a)has just painted b)paint c)will have painted d)painting
    5.My sister _____ for you since yesterday.
    a)is looking b)was looking c)has been looking d)looked
    6.I _____ Texas State University now.
    a) am attending b)attend c)was attending d)attended
    7.He has been selling motorbikes _____.
    a) ten years ago b)since ten years c)for ten years ago d)ten years ago (ơ, sao a v d lại giống nhau, nhoc_kute xem lại hộ tớ đi)
    8.Christopher Columbus _____ America more than 500 years ago.
    a)discovered b) has discovered c) had discovered d)had been discovering
    9.He fell down when he _____ towards the church.
    a)run b)runs c)was running d)had run
    10.We _____ there when our father died.
    a)still lived b)lived still c)was still living d)were still living


  9. #29
    Tham gia ngy
    Jul 2008
    Bi gửi
    4
    Cm ơn
    0
    Được cm ơn 0 lần

    Mặc định

    chả bt c đng khng nhưng mh hay nhầm ở th HTHT với th qu khứ hon thnh lm.^^


  10. #30
    Tham gia ngy
    Jul 2008
    Bi gửi
    4
    Cm ơn
    0
    Được cm ơn 0 lần

    Mặc định

    chưa ai post đp n a??mah answer:
    1.c
    2.b
    3.b
    4.b
    5.c
    6.a
    7.c
    8.a
    9.b
    10.d


Trang 3 / 6 Đầu tinĐầu tin 123456 CuốiCuối

Đ̀ tài tương tự

  1. Bi tập trắc nghiệm về Giới từ
    By katsuki in forum 2. Bi tập
    Trả lời: 0
    Bi cuối: 15-04-2011, 04:55 PM
  2. [LTĐH] Trắc nghiệm tổng hợp
    By funnyseason in forum Luyện thi đại học cc năm trước
    Trả lời: 19
    Bi cuối: 14-04-2011, 10:54 AM
  3. Qa nhiều sai st trong trắc nghiệm trực tuyến bo Tuổi trẻ
    By wellfrog in forum Luyện thi đại học cc năm trước
    Trả lời: 56
    Bi cuối: 07-05-2009, 09:52 PM
  4. Bi tập n thi tốt nghiệp trong ny nhiều lắm b con ơi !
    By nguoikhocmotmat in forum Kho tư liệu Tiếng Anh khối lớp 12 cc năm trước
    Trả lời: 3
    Bi cuối: 02-12-2007, 07:28 PM

Quyền sử dụng diễn đn

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
 Lớp học tiếng Anh chất lượng cao tại H Nội

luyện thi toeic, luyen thi toeic, sch luyện thi toeic, luyện thi toeic online miễn ph, trung tm luyện thi toeic, ti liệu luyện thi toeic miễn ph, luyện thi toeic ở đu, trung tam tieng anh uy tin tai ha noi, hoc tieng anh mien phi, trung tm tiếng anh, trung tam tieng anh, trung tm ngoại ngữ, trung tam ngoai ngu, học tiếng anh, hoc tieng anh, dạy tiếng anh, dạy tiếng anh uy tn, trung tm tiếng anh uy tn, tiếng Anh giao tiếp, tieng Anh giao tiep, Tieng Anh Giao tiep online, Tieng Anh Giao tiep truc tuyen, Tiếng Anh Giao tiếp online, Tiếng Anh Giao tiếp trực tuyến, học tiếng Anh Giao tiếp tốt