PDA

View Full Version : Test( Key test 2 / page 3)



teresaroserain
19-09-2007, 11:16 PM
Theo như lịch học ,sau mỗi unit ,chng ta sẽ c một bi test.Hh,...mọi người lm nha !!! Chủ Nhật tuần sau post đp n v kết quả lun hen !!!:smilie_goodjob:


TEST 1

I. Use the correct form of the word in brackets to fill in the blank in each sentence(16p)
1. How often do you ___________?( correspondence)
2. My first _________________ of her is very good.(impress)
3. Listen carefully to my ______________,please.(instruct)
4. The house is _______________ into five rooms.(division)
5.She is lonely because she is _____________________(friend)
6.The _________________ of the family made her sad.(separate)
7. Is Buddhism a _________________?( religious)
8. Do you think God listens to our ______________?(pray)
9. Is English compulsory or _________________?(option)

II. Fill in each space with appropriate words from the box.(8p)

Keep in touch ; atmosphere; correspond; prays; comprise ; impressed; ASEAN; compulsory

1. She enjoyed the peaceful ___________________-of the village.
2. My mother often _________________when she is worried about something.
3. We are no longer in the same school but we still ___________________.
4. Tourists are normally ____________________ by the beauty of the place and the friendliness of the local people.
5. How often do you ___________ your pen pal?
6. Do you know what _________________ stands for ?
7. The city ________ an area of over 1000 sq meters.
8. Is "optional " opposite of "____________________"?

III. Fill each space with a suitable preposition.(8p)
1. My grandfather wanted to pay a visit ________ a pagoda ____________ Tran Hung Dao Street.
2. Could you bring me the book _______ your way to school?
3. She will go to Ho Chi Minh City ___________________ the end of the week.
4. It is difficult _______ me to make you understand.
5. Don't forget to keep _______ touch!
6. Do you think this dictionary is different ____________mine?
7. The two dictionaries are the same _________________ some ways.
8. How many parts is the area divided _________________?
9. What does the course consist _________?
10. This course is compulsory _________________children.

IV.Give the correct forms of the verbs in brackets.(8p)
1. She (listen)_____________ to music every night when she (be)_____________ still at the university three years ago.
2. I wish my mother (be)_______ at home with me when i am sad.
3. My father (not used to )_________________ smoke ,but now he smokes ten cigarettes a day.
4. _____ you (used to )_________________cry for candies?
5. What were you doing when the fire (take)______________place?
6. By the time he (arrive)____________, i had finished packing.
7. While i was trying to save money for the house ,she(spend)__________________ too much money on clothes.
8. After finishing my homework,i (go)____________ out with some friends.

V. Make sentences with " I wish ..." based on the given situation.(16p)
1. I don't understand what the man says.
-> I wish __________________.
2. My relatives live too far from me.
-> I wish _________________.
3. My best friend will leave for Bangkok tomorrow ,and i am very sad.
-> I wish ___________________.
4. We can't live together forever!
-> I wish __________________.
5. My little brother makes a lot of noise when he comes back from school.
-> I wish ______________________.
6. My grandmother always complains about something or other.
-> I wish _________________________.
7. My sister eats too little food.
-> I wish ________________________.
8. Peter always draws on the wall.
-> I wish_______________.

VI. There is one mistake in each of the following sentences.
Find and correct the mistakes.(10p)
1. He used to climbing mountains with his father in summer.
Corrected:_______________

2. Did you mother used to cook dinner for your family ?
Corrected :_________________

3. I wish my father will take me to Bach Ma mountain this summer.
Corrected :_________________

4. The separate of the children made the mother depressed.
Corrected :_________________

5. He was watching TV when somebody knocks on the door.
Corrected :_________________

6. You should be friendliness to your neighbors.
Corrected :_________________

7. The book consists four chapters.
Corrected :_________________

8. In Malaysia education is free and compulsory with children between the ages of 6 and 16.
Corrected :_________________

9. The child often cry at night and this makes the mother sleepless.
Corrected :_________________

10. He never like reading books in his free time.
Corrected :_________________

VII. Look at the letter below from Mary to her friend Peter.There are a lot of mistakes and oddities.Try to find and correct them.Rewrite the letter in the best way.(20p)

London
20/5/2003
Dear Peter,
It was so nice to get your letter.I wanted to write to you for a long time but I am not good at keeping into touch !
I am glad you are enjoy your new job in Paris.It was interesting, wasnt it ? Since I last write to you I am doing a lot of different job.After finishing my course I move to different places to find job but I wasnt quite happy with any jobs I find.I once work on a farm in Florida ,picking grapes.I was paid good but I didnt like the job.In the end of that summer I left for Spain and then New York but I wasnt happy with any places so I move back to London.Now I am working for an import export company and the work is quite excited.
What are you do for Christmas ? Come and stay with us.We have a lot of rooms here in the house.Let me know after thinking about it.
My dad gives you his love.Seeing you at Christmas.
Bye,
Mary.

VIII. Complete the dialogue below with appropriate words.(8p)
Tom: Do you have any friends at the new school yet?
Mary: Actually ,I dont _________.Do you think you could help me (1)________________one?
Tom: Hmm.What kind of (2)_______________ do you like ?
Mary : Oh ,I like guys (3)__________________ are friendly and active and who (4) _____________ a good sense of humour.You know like you.
Tom: OK.What else ?
Mary : Well ,I like someone I have something (5)___________________ common with who I can talk to (6)_________________.
Tom: I think I know just the guy for you .Nick Walker.Do you (7)_____________________ him?
Mary: No , I dont think so.
Tom: Let me (8) _______________ for you to meet him ,and you can tell me what you think.

IX. Odd one out .Put the tick on the box you choose as the example.(5p)
1.
a. Divide
b. Eat
c. Pal
d. Separate
2.
a. pilot
b. area
c. inventor
d. carpenter
3.
a.yen
b. dollar
c. dong
d. US
4.
a. area
b. region
c. place
d. enormous
5.
a. afraid
b. impressed
c. separated
d. surprised
6.
a. old
b. modern
c. big
d. stay
7.
a. driven
b. taken
c. happened
d. eaten
8.
a. lovely
b. nice
c. friendly
d. loudly
9.
a. Friday
b. Tuesday
c. Monday
d. May
10.
a. trousers
b. means
c. scissors
d. shoes

X. Choose the best answer a, b, c or d (5p)
1. Last week I __________________ my children to the xoo in town.
a. brought
b. fetched
c. took
d. got
2. He ________________________ write to me once a week but he doesnt write any more.
a. use to
b. uses to
c. used to
d. using to
3. I wish my best friend ______________- never leave me alone.
a. will
b. would
c. can
d. could
4. What does this book consist __________?
a. with
b. of
c. about
d. in
5. What were you doing when the mailman __________?
a. come
b. coming
c. came
d. comes
6. Please listen carefully to my _________!
a. instructing
b. instructive
c. instruct
d. instructions
7. The course is ___________ for children in this country.
a. religious
b. option
c. adding
d. compulsory
8. He ________ be late for class but he often comes to class late nowadays.
a. doesnt use to
b. didnt use to
c. doesnt used to
d. didnt used to
9. My mother _____________beautiful and young forever.
a. wishes she can
b. wishes she can be
c. wishes she could
d. wishes she could be
10. My friends asked me __________________ keep in touch.
a. promise to
b. promised to
c. promising to
d. to promise to
11. Shes very sad because she is ________
a. friendly
b. friendliness
c. friendless
d. friendship
12. My sister never cleans the floor .I wish she ______________ it.
a. will do
b. had done
c. does
d. would do
13. What is the ________________ of your country ? 75 000 000 people.
a. introduction
b. population
c. separation
d. addition
14. ______________ you ________________ go to bed late?
a. are /used to
b. are/ using to
c. did/ used to
d. did/use to
15. I am not ____________ on the left.
a. used to driving
b. used to drive
c. used to be driving
d. used to be drive

Mr ZigZag
20-09-2007, 05:23 PM
I>I. Use the correct form of the word in brackets to fill in the blank in each sentence(16p)
1. How often do you correspond?(correspondence)[- V]
2. My first _____ímpression____________ of her is very good.(impress)[-N]
3. Listen carefully to my ___instructor___________,please.(instruct)[-N]
4. The house is ______divisional_________ into five rooms.(division)
5.She is lonely because she is ____friendly_________________(friend)[-Adj]
6.The _________separates______ of the family made her sad.(separate)[-N]
7. Is Buddhism a _____religious____________?( religious)[-N]
8. Do you think God listens to our __prayer____________?(pray)[-N]
9. Is English compulsory or ______optional___________?(option)[-Adj]


II>1. She enjoyed the peaceful _______atmospher____________-of the village.
--Cố ấy thích không khí thĩnh lặng ở thôn quê.

2. My mother often __________prays_______when she is worried about something.
--Mẹ của tôi thường cầu quyện khi khi bà ta đã lo về vài thứ
3. We are no longer in the same school but we still ______Keep in touch_____________.

4. Tourists are normally _______impressed _____________ by the beauty of the place and the friendliness of the local people.
---Tour du lịch thì thật ấn tượng bởi phong cảnh đẹp và những con người rất thân thiện,
5. How often do you ______correspond_____ your pen pal?
----Bạn có thường gửi thư tính cho bạn qua thư tính ko.
6. Do you know what _________compulsory________ stands for ?

7. The city __comprise______ an area of over 1000 sq meters.
----Thành phố thì bao gồm diện tích hơn 1000 mét vuông
8. Is "optional " opposite of "_____ASEAN_______________"?

IV>1. She (listen) ______listens_______ to music every night when she (be)___was__________ still at the university three years ago.
2. I wish my mother (be)__was_____ at home with me when i am sad.
3. My father (not used to )________didn't use to_________ smoke ,but now he smokes ten cigarettes a day.
4. ___Did__ you (used to )____used to_____________cry for candies?
5. What were you doing when the fire (take)________took______place?
6. By the time he (arrive) _______arrived_____, i had finished packing.
7. While i was trying to save money for the house ,she(spend)____was spending______________ too much money on clothes.
8. After finishing my homework,i (go)_____went_______ out with some friends.

V>1. I don't understand what the man says.
-> I wish _I understood what that the man says
2. My relatives live too far from me.
-> I wish My relatives lived near from me.
3. My best friend will leave for Bangkok tomorrow ,and i am very sad.
-> I wish My best friend would not leave for Bangkok tomorrow , and so i would not be sad.
4. We can't live together forever!
-> I wish _We could live togther forever!
5. My little brother makes a lot of noise when he comes back from school.
-> I wish __My little brother didn't make a lot of noise when he came back from school.
6. My grandmother always complains about something or other.
-> I wish __My grandmother didn't always complains about something or other.
7. My sister eats too little food.
-> I wish _My sister ate much food
8. Peter always draws on the wall.
-> I wish_Peter didn't draw on the wall.

Ngày mai làm tiếp

anhtuan2103
20-09-2007, 06:42 PM
Bon chen thử nha. Vì kô có thời gian nên làm tạm vài câu chợi
I.
1. correspond
2. impression
3. Instruction
4. divided
5. friendless
6. separate
7. religion
8. Prayers
9. optional
II.
1. atmosphere
2. prays
3. keep in touch
4. impressed
5. correspond
6. ASEAN
7. comprises
8. compulsory
III.
1. to / at
2. back
3. at
4. for
5. in
6. from
7. in
8. into
9. of
10. for
IV.
1. used to listen/ was
2. were
3. didn’t use to
4. did…..use to
5. took
6. arrived
7. spent
8. go
V.
1. I wish I understood what the man said
2. I wish my relatives didn’t live too far from me
3. I wish my best friend wouldn’t leave Bangkok tomorrow and I were very sad
4. we wish we could live together forever
5. I wish my little brother didn’t make a lot of noises when he came back from school
6. I wish my grandmother didn’t always complained about something or other

anhtuan2103
20-09-2007, 06:56 PM
Tiếp nè:
X. Choose the best answer a, b, c or d (5p)
X. Choose the best answer a, b, c or d (5p)
1. Last week I __________________ my children to the zoo in town.
c. took
2. He ________________________ write to me once a week but he doesn’t write any more.
c. used to
3. I wish my best friend ______________- never leave me alone.
b. would
4. What does this book consist __________?
b. of
5. What were you doing when the mailman __________?
c. came
6. Please listen carefully to my _________!
d. instructions
7. The course is ___________ for children in this country.
d. compulsory
8. He ________ be late for class but he often comes to class late nowadays.
b. didn’t use to
9. My mother _____________beautiful and young forever.
d. wishes she could be
10. My friends asked me __________________ keep in touch.
d. to promise to
11. She’s very sad because she is ________
c. friendless
12. My sister never cleans the floor .I wish she ______________ it.
d. would do
13. What is the ________________ of your country ? – 75 000 000 people.
b. population
14. ______________ you ________________ go to bed late?
c. did/ used to
15. I am not ____________ on the left.
a. used to driving

JJJdangcongchanhJJJ
21-09-2007, 12:24 PM
I. Use the correct form of the word in brackets to fill in the blank in each sentence(16p)
1. How often do you __correspond_________?( correspondence)
2. My first ___impression______________ of her is very good.(impress)
3. Listen carefully to my __instruction____________,please.(instruct)
4. The house is _____devided__________ into five rooms.(division)
5.She is lonely because she is ____unfriendly_________________(friend)
6.The ___separation______________ of the family made her sad.(separate)
7. Is Buddhism a __religion_______________?( religious)
8. Do you think God listens to our __prayer____________?(pray)
9. Is English compulsory or ___optional______________?(option)

II. Fill in each space with appropriate words from the box.(8p)

Keep in touch ; atmosphere; correspond; prays; comprise ; impressed; ASEAN; compulsory

1. She enjoyed the peaceful ___atmosphere________________-of the village.
2. My mother often ___prays______________when she is worried about something.
3. We are no longer in the same school but we still _keep in touch__________________.
4. Tourists are normally __impressed__________________ by the beauty of the place and the friendliness of the local people.
5. How often do you __correspond_________ your pen pal?
6. Do you know what ___ASEAN______________ stands for?
7. The city __comprises______ an area of over 1000 sq meters.
8. Is "optional opposite of "___compulsory_________________"?

III. Fill each space with a suitable preposition.(8p)
1. My grandfather wanted to pay a visit __No preposition______ a pagoda ___on or in_________ Tran Hung Dao Street.
2. Could you bring me the book _on______ your way to school?
3. She will go to Ho Chi Minh City __in_________________ the end of the week.
4. It is difficult _for______ me to make you understand.
5. Don't forget to keep __in_____ touch!
6. Do you think this dictionary is different __from__________mine?
7. The two dictionaries are the same ________in_________ some ways.
8. How many parts is the area divided ____into_____________?
9. What does the course consist ___of______?
10. This course is compulsory ______for___________children.

IV.Give the correct forms of the verbs in brackets.(8p)
1. She (listen)___listened__________ to music every night when she (be)_was____________ still at the university three years ago.
2. I wish my mother (be)__were_____ at home with me when i am sad.
3. My father (not used to )_____didnt use to____________ smoke ,but now he smokes ten cigarettes a day.
4. __Did___ you (used to )__use to_______________cry for candies?
5. What were you doing when the fire (take)___took___________place?
6. By the time he (arrive)__arrived__________, i had finished packing.
7. While i was trying to save money for the house ,she(spend)__was spending________________ too much money on clothes.
8. After finishing my homework,i (go)__went__________ out with some friends.

V. Make sentences with " I wish ..." based on the given situation.(16p)
1. I don't understand what the man says.
-> I wish _I could understand what the man says ( or I understood what the man says)_________________.
2. My relatives live too far from me.
-> I wish _my relatives lived near from me ( or my relatives didnt live far from me)________________.
3. My best friend will leave for Bangkok tomorrow ,and i am very sad.
-> I wish _my best friend wouldnt leave for Bangkok tomorrow__________________.
4. We can't live together forever!
-> I wish _we could live together forever!_________________.
5. My little brother makes a lot of noise when he comes back from school.
-> I wish _my little brother didnt make lots of noise_____________________.
6. My grandmother always complains about something or other.
-> I wish _my grandmother never complained about something or other._(or my grandmother less complained about something or other.)_______________________.
7. My sister eats too little food.
-> I wish _my sister ate lots of food ( or my sister ate more food)_______________________.
8. Peter always draws on the wall.
-> I wish Peter didnt drew on the wall.______________.

VI. There is one mistake in each of the following sentences.
Find and correct the mistakes.(10p)
1. He used to climbing mountains with his father in summer.
Corrected:___climb____________

2. Did you mother used to cook dinner for your family ?
Corrected :___use______________

3. I wish my father will take me to Bach Ma mountain this summer.
Corrected :______would___________

4. The separate of the children made the mother depressed.
Corrected :_____separation____________

5. He was watching TV when somebody knocks on the door.
Corrected :_____knocked____________

6. You should be friendliness to your neighbors.
Corrected :_____friendly____________

7. The book consists four chapters.
Corrected :___consists of______________

8. In Malaysia education is free and compulsory with children between the ages of 6 and 16.
Corrected :____compulsory for_____________

9. The child often cry at night and this makes the mother sleepless.
Corrected :____children cry/ or child cries_____________

10. He never like reading books in his free time.
Corrected :__likes_______________
VII.
London
20/05/2003
Dear Peter,
It was so nice to get your letter. I would llike to write to you for a long time but I was not good at keeping in touch!
I was very glad you enjoyed your new job in Paris. It was interesting, wasnt it? Since I last wrote to you I was doing lots of different job. After finishing my course I moved to different places to find job but I wasnt happy with any jobs I found. I once worked on a farm in Florida as a picking grape worker. I was paid well but I didnt like the job. At the end of that summer I left for Spain and then New York but I wasnt happy with any places so that I moved back to London. Now I am working for an import export company and the work is quite excited.
What are you doing for Christmas? Come and stay with us. We have lots of rooms ready for you in my house. Let me know your thought about it.
My dad gives you his love. See you at Christmas.
Bye,
Maryxxxxxxxx
VIII. Complete the dialogue below with appropriate words.(8p)
Tom: Do you have any friends at the new school yet?
Mary: Actually ,I dont __have_______.Do you think you could help me (1)___make friend with_____________one?
Tom: Hmm.What kind of (2)___friends____________ do you like ?
Mary : Oh ,I like guys (3)____who______________ are friendly and active and who (4) __is___________ a good sense of humour.You know like you.
Tom: OK.What else ?
Mary : Well ,I like someone I have something (5)__in_________________ common with who I can talk to (6)___each other______________.
Tom: I think I know just the guy for you .Nick Walker.Do you (7)____know_________________ him?
Mary: No , I dont think so.
Tom: Let me (8) ___introduce____________ for you to meet him ,and you can tell me what you think.
IX. Odd one out .Put the tick on the box you choose as the example.(5p)
1. Unknown

2. b

3.d

4. d

5.c

6. d

7. c

8. b

9. d

10. b

IX. Odd one out .Put the tick on the box you choose as the example.(5p)
1.
a. Divide
b. Eat
c. Pal
d. Separate
2.
a. pilot
b. area
c. inventor
d. carpenter
3.
a.yen
b. dollar
c. dong
d. US
4.
a. area
b. region
c. place
d. enormous
5.
a. afraid
b. impressed
c. separated
d. surprised
6.
a. old
b. modern
c. big
d. stay
7.
a. driven
b. taken
c. happened
d. eaten
8.
a. lovely
b. nice
c. friendly
d. loudly
9.
a. Friday
b. Tuesday
c. Monday
d. May
10.
a. trousers
b. means
c. scissors
d. shoes

X. Choose the best answer a, b, c or d (5p)
1. Last week I __________________ my children to the xoo in town.
a. brought
b. fetched
c. took
d. got
2. He ________________________ write to me once a week but he doesnt write any more.
a. use to
b. uses to
c. used to
d. using to
3. I wish my best friend ______________- never leave me alone.
a. will
b. would
c. can
d. could
4. What does this book consist __________?
a. with
b. of
c. about
d. in
5. What were you doing when the mailman __________?
a. come
b. coming
c. came
d. comes
6. Please listen carefully to my _________!
a. instructing
b. instructive
c. instruct
d. instructions
7. The course is ___________ for children in this country.
a. religious
b. option
c. adding
d. compulsory
8. He ________ be late for class but he often comes to class late nowadays.
a. doesnt use to
b. didnt use to
c. doesnt used to
d. didnt used to
9. My mother _____________beautiful and young forever.
a. wishes she can
b. wishes she can be
c. wishes she could
d. wishes she could be
10. My friends asked me __________________ keep in touch.
a. promise to
b. promised to
c. promising to
d. to promise to
11. Shes very sad because she is ________
a. friendly
b. friendliness
c. friendless
d. friendship
12. My sister never cleans the floor .I wish she ______________ it.
a. will do
b. had done
c. does
d. would do
13. What is the ________________ of your country ? 75 000 000 people.
a. introduction
b. population
c. separation
d. addition
14. ______________ you ________________ go to bed late?
a. are /used to
b. are/ using to
c. did/ used to
d. did/use to
15. I am not ____________ on the left.
a. used to driving
b. used to drive
c. used to be driving
d. used to be drive
:dancing-banana:

__________________

teresaroserain
23-09-2007, 05:26 PM
Nhanh tay lên nào mọi người !!! Không thì hết cơ hội làm bài đó ,mình post kết quả lên bi giờ,tranh tài đi nào ,có tính điểm đó nha !!

Mr ZigZag
23-09-2007, 06:03 PM
Nhanh tay ln no mọi người !!! Khng th hết cơ hội lm bi đ ,mnh post kết quả ln bi giờ,tranh ti đi no ,c tnh điểm đ nha !!
Vậy ạ Mnh sẽ lm hết Test ny vy. Tnh điểm l sao vậy bạn

sha_sha
24-09-2007, 11:20 PM
I. 1. How often do you _correspond_?( correspondence)
2. My first _impression_ of her is very good.(impress)
3. Listen carefully to my _instructions_,please.(instruct)
4. The house is _divised_ into five rooms.(division)
5.She is lonely because she is _unfriendly_(friend)
6.The _separation_ of the family made her sad.(separate)
7. Is Buddhism a _religious_?( religious)
8. Do you think God listens to our _prayer_?(pray)
9. Is English compulsory or _optional_?(option)
II. Fill in each space with appropriate words from the box
Keep in touch ; atmosphere; correspond; prays; comprise ; impressed; ASEAN; compulsory
1. She enjoyed the peaceful _atmosphere_of the village.
2. My mother often _prays_when she is worried about something.
3. We are no longer in the same school but we still _keep in touch_.
4. Tourists are normally _impressed_ by the beauty of the place and the friendliness of the local people.
5. How often do you _correspond_ your pen pal?
6. Do you know what _ASEAN_ stands for ?
7. The city _comprises_ an area of over 1000 sq meters.
8. Is "optional " opposite of "_compulsory_"?

III. Fill each space with a suitable preposition.
1. My grandfather wanted to pay a visit _of_a pagoda _in_Tran Hung Dao Street.
2. Could you bring me the book _on_ your way to school?
3. She will go to Ho Chi Minh City _in_ the end of the week.
4. It is difficult _for_ me to make you understand.
5. Don't forget to keep _in_ touch!
6. Do you think this dictionary is different _from_mine?
7. The two dictionaries are the same _in_some ways.
8. How many parts is the area divided _into_?
9. What does the course consist _of_?
10. This course is compulsory _to_children.
IV.Give the correct forms of the verbs in brackets
1. She (listen)_listened_ to music every night when she (be)_was_ still at the university three years ago.
2. I wish my mother (be)_were_ at home with me when i am sad.
3. My father (not used to )_didn't used to_smoke ,but now he smokes ten cigarettes a day.
4. _Do_ you (used to )_used to_cry for candies?
5. What were you doing when the fire (take)_took_place?
6. By the time he (arrive)_arrived_, i had finished packing.
7. While i was trying to save money for the house ,she(spend)_was spending_ too much money on clothes.
8. After finishing my homework,i (go)_went_ out with some friends.
V. Make sentences with " I wish ..." based on the given situation
1. I don't understand what the man says.
-> I wish I understood what the man says_.
2. My relatives live too far from me.
-> I wish _my relatives_lived near from me_.
3. My best friend will leave for Bangkok tomorrow ,and i am very sad.
-> I wish _my best friend wouldn't leave for Bangkok tomorrow_.
4. We can't live together forever!
-> I wish _we could live together forever_.
5. My little brother makes a lot of noise when he comes back from school.
-> I wish _my little brother didn't make a lot of noise when he comes back from school_.
6. My grandmother always complains about something or other.
-> I wish _my grandmother didn't complains about something or other_.
7. My sister eats too little food.
-> I wish _my sister didn't eat too little food_.
8. Peter always draws on the wall.
-> I wish_Peter didn't draw on the wall_.
VI. There is one mistake in each of the following sentences.
Find and correct the mistakes.
1. He used to climbing mountains with his father in summer.
Corrected:_climbing=>climb_

2. Did you mother used to cook dinner for your family ?
Corrected :_you=>your_

3. I wish my father will take me to Bach Ma mountain this summer.
Corrected :_will=>would_

4. The separate of the children made the mother depressed.
Corrected :_separate=>separation_
5. He was watching TV when somebody knocks on the door.
Corrected :_knocks=>knocked_

6. You should be friendliness to your neighbors.
Corrected :_friendliness=>friendly_

7. The book consists four chapters.
Corrected :_consists of_

8. In Malaysia education is free and compulsory with children between the ages of 6 and 16.
Corrected :_with=>for_

9. The child often cry at night and this makes the mother sleepless.
Corrected :_cry=>cries_

10. He never like reading books in his free time.
Corrected :_like=>likes_
VII. Look at the letter below from Mary to her friend Peter.There are a lot of mistakes and oddities.Try to find and correct them.Rewrite the letter in the best way
London
20/5/2003
Dear Peter,
It was so nice to get your letter.I wanted to write to you for a long time but I am not good at keeping into touch !
I am glad you are enjoy your new job in Paris.It was interesting, wasnt it ? Since I last write (wrote) to you I am [/COLOR(was) doing [COLOR="red"]a lot of (lots of) different job.After finishing my course I move[/COLOR(moved) to different places to find job but I wasnt quite happy with any jobs I [COLOR="red"]find[/COLOR(found).I once [COLOR="red"]work (worked) on a farm in Florida ,picking[/COLOR(picked) grapes.I was paid [COLOR="red"]good(well) but I didnt like the job.In the end of that summer I left for Spain and then New York but I wasnt happy with any places so I move(moved) back to London.Now I am working for an import export company and the work is quite excited(exciting).
What are(do) you do for Christmas ? Come and stay with us.We have a lot of rooms here in the house.Let me know after thinking about it.
My dad gives you his love.Seeing you at Christmas.
Bye,
Mary.

VIII. Complete the dialogue below with appropriate words.
Tom: Do you have any friends at the new school yet?
Mary: Actually ,I dont_ have_.Do you think you could help me (1)_for_one?
Tom: Hmm.What kind of (2)_friend_ do you like ?
Mary : Oh ,I like guys (3)_who_ are friendly and active and who (4) _have_a good sense of humour.You know like you.
Tom: OK.What else ?
Mary : Well ,I like someone I have something (5)_to_ common with who I can talk to (6)_you_.
Tom: I think I know just the guy for you .Nick Walker.Do you (7)_know_ him?
Mary: No , I dont think so.
Tom: Let me (8) _introduce_ for you to meet him ,and you can tell me what you think.

IX. Odd one out .Put the tick on the box you choose as the example.
1.
a. Divide
b. Eat
c. Pal
d. Separate
2.
a. pilot
b. area
c. inventord. carpenter
3.
a.yen
b. dollar
c. dong
d. US
4.
a. area
b. region
c. place
d. enormous
5.
a. afraid
b. impressed
c. separated
d. surprised
6.
a. old
b. modern
c. big
d. stay
7.
a. driven
b. taken
c. happened
d. eaten
8.
a. lovely
b. nice
c. friendly
d. loudly
9.
a. Friday
b. Tuesday
c. Monday
d. May
10.
a. trousers
b. means
c. scissors
d. shoes

X. Choose the best answer a, b, c or d
1. Last week I __________________ my children to the xoo in town.
a. brought
b. fetched
[COLOR="red"]c. took
d. got
2. He ________________________ write to me once a week but he doesnt write any more.
a. use to
b. uses to
c. used to
d. using to
3. I wish my best friend ______________- never leave me alone.
a. will
b. would
c. can
d. could
4. What does this book consist __________?
a. with
b. of
c. about
d. in
5. What were you doing when the mailman __________?
a. come
b. coming
c. came
d. comes
6. Please listen carefully to my _________!
a. instructing
b. instructive
c. instruct
d. instructions
7. The course is ___________ for children in this country.
a. religious
b. option
c. adding
d. compulsory
8. He ________ be late for class but he often comes to class late nowadays.
a. doesnt use to
b. didnt use to
c. doesnt used to
d. didnt used to
9. My mother _____________beautiful and young forever.
a. wishes she can
b. wishes she can be
c. wishes she could
d. wishes she could be
10. My friends asked me __________________ keep in touch.
a. promise to
b. promised to
c. promising to
d. to promise to
11. Shes very sad because she is ________
a. friendly
b. friendliness
c. friendless
d. friendship
12. My sister never cleans the floor .I wish she ______________ it.
a. will do
b. had done
c. does
d. would do
13. What is the ________________ of your country ? 75 000 000 people.
a. introduction
b. population
c. separation
d. addition
14. ______________ you ________________ go to bed late?
a. are /used to
b. are/ using to
c. did/ used to
d. did/use to
15. I am not ____________ on the left.
a. used to driving
b. used to drive
c. used to be driving
d. used to be drive


Pls correct me

teresaroserain
26-09-2007, 12:51 PM
Answer key

I.
1.correspond
2. impression
3. instructions
4. divided
5. friendless
6. separation
7. religion
8. praying
9. optional
II.
1. atmosphere
2. prays
3. keep in touch
4. impressed
5. correspond
6. ASEAN
7. comprises
8. compulsory
III.
1. to/on
2. on
3. at
4. for
5. in
6. from
7. in
8. into
9. of
10. for
IV.
1. listen/was
2. were
3. did not use to
4. did you use to
5. took
6. arrived
7. spent
8. went
V.
1. I wish I understood what the man says.
2. I wish my relatives didn't live too far from me.
3. I wish my best friend wouldn't leave for Bangkok tomorrow.
4. I wish we could live together forever.
5. I wish my little brother wouldn't make much noise when he comes back from school.
6. I wish my grandmother wouldn't complain about something or other.
7. I wish my sister ate more food.
8. I wish Peter wouldn't draw on the wall.
VI.
1. climbing -> climb
2. used to -> use to
3. will take -> would take
4. separate -> separation
5. knocks -> knocked
6. friendliness-> friendly
7. consists -> consists of
8. with -> for
9. cry -> cries
10. like -> likes
VII.
Dear Peter,
It was nice to get your letter.I've been meaning to write to you for a long time, but I 'm not very good at keeping in touch.
I am glad you are enjoying your new job in Paris - it sounds interesting. Since I last wrote to you I have been doing a lot of different jobs.After I finished my course i moved to different places to find job but i wasn't quite happy with any jobs i found.I once worked on a farm in Florida, picking grapes. It was a well - paying job but i didn't like it very much.At the end of that summer I left for Spain and then for New York but i wasn't happy with any places so i moved back to London. Now I am working for an import - export company and the work is quite exciting.
What are you doing for Christmas ? How about coming to stay with us ? I suggest you stay at my house because now we've got a big and comfortable house.I am looking forward to hearing from you soon about your decision.
My dad sends his regards to you and your family.I hope to see you at Christmas.
Love ,
Mary
VIII.
1. find
2. guys
3. who
4. have
5. in
6. easily
7. know
8. arrange
IX.
1. c ( a,b, d are verbs ,c is a noun)
2. b ( a ,c ,d are people ,b is not)
3. d ( a,b,c are unit of money ,d is not)
4. d (a,b,c are places ,d is not)
5. c ( a,b,d are feelings ,c is not)
6. d ( a,b,c are adjectives ,d is a verb)
7. c (a,b,d are past participle ,c may be a past form)
8. d (a,b,c are adjectives ,d is an adverb)
9. d (a,b,c are days ,d is a month )
10. b (a,c,d are plural nouns ,b is a singular noun)
X.
1. c
2. c
3. b
4. b
5. c
6.d
7. d
8. b
9. d
10. d
11. c
12. d
13. b
14. d
15. a

JJJdangcongchanhJJJ
26-09-2007, 02:55 PM
I cannot find test 2 until now, where is it?:confused:

teresaroserain
26-09-2007, 11:14 PM
Cc bạn ơi ,lm bi th lm đủ nha !!Ni tnh điểm vậy chứ chẳng biết tnh thế no tại v mấy bạn lm bi khng đủ ,cu được cu mất ! Vậy test 1 ny cc bạn tạm thời tự kiểm tra vậy nha ! Sang test 2 ,mnh mong cc bạn lm bi đầy đủ thiệt l đủ để ....hh....tranh giải nữa chứ !!!
Cn phần key ,cc bạn khng hiểu chỗ no th đặt questions nha !!

To JJJdangcongchanhJJJ: phần trắc nghiệm ,bạn chẳng lm nổi bật cu trả lời g hết nn mnh chẳng biết bạn chọn cu no nữa !!:confused:
Cn test 2 th hết tuần sau mnh sẽ post ln.

Mr ZigZag
27-09-2007, 05:36 PM
Cc bạn ơi ,lm bi th lm đủ nha !!Ni tnh điểm vậy chứ chẳng biết tnh thế no tại v mấy bạn lm bi khng đủ ,cu được cu mất ! Vậy test 1 ny cc bạn tạm thời tự kiểm tra vậy nha ! Sang test 2 ,mnh mong cc bạn lm bi đầy đủ thiệt l đủ để ....hh....tranh giải nữa chứ !!!
Cn phần key ,cc bạn khng hiểu chỗ no th đặt questions nha !!

To JJJdangcongchanhJJJ: phần trắc nghiệm ,bạn chẳng lm nổi bật cu trả lời g hết nn mnh chẳng biết bạn chọn cu no nữa !!:confused:
Cn test 2 th hết tuần sau mnh sẽ post ln.

Sorry nh. Bi trước mnh ko lm đầy đủ rụi Bi test 2 chắc chắn mnh sẽ lm trọn bi. Sorry

Thy Kỳ
28-09-2007, 10:15 PM
Thzzzz , :D i think i will do well on my test tomorow !!

JJJdangcongchanhJJJ
05-10-2007, 02:52 PM
Test 2 dau roi ta.............

Rurouni_Kenshin189
07-10-2007, 08:48 PM
I. Use the correct form of the word in brackets to fill in the blank in each sentence(16p)
1. How often do you correspond___________?( correspondence)
2. My first _impression___of her is very good.(impress)
3. Listen carefully to my _instruction___,please.(instruct)
4. The house is __divided______ into five rooms.(division)
5.She is lonely because she is _friendless___(friend)
6.The __separation___ of the family made her sad.(separate)
7. Is Buddhism a __religion___?( religious)
8. Do you think God listens to our _prayer__?(pray)
9. Is English compulsory or _optional__?(option)

II. Fill in each space with appropriate words from the box.(8p)

Keep in touch ; atmosphere; correspond; prays; comprise ; impressed; ASEAN; compulsory

1. She enjoyed the peaceful __atmosphere_______-of the village.
2. My mother often __prays___when she is worried about something.
3. We are no longer in the same school but we still _keep in touch__.
4. Tourists are normally _impressed___ by the beauty of the place and the friendliness of the local people.
5. How often do you _correspond____ your pen pal?
6. Do you know what ___ASEAN___ stands for ?
7. The city _comprises___ an area of over 1000 sq meters.
8. Is "optional " opposite of "_compulsory_"?

III. Fill each space with a suitable preposition.(8p)
1. My grandfather wanted to pay a visit _to__ a pagoda ___on___ Tran Hung Dao Street.
2. Could you bring me the book _from__ your way to school?
3. She will go to Ho Chi Minh City __at__ the end of the week.
4. It is difficult __for__ me to make you understand.
5. Don't forget to keep _in____ touch!
6. Do you think this dictionary is different _from__mine?
7. The two dictionaries are the same _in__ some ways.
8. How many parts is the area divided _____into____?
9. What does the course consist ___of___?
10. This course is compulsory ___for___children.

IV.Give the correct forms of the verbs in brackets.(8p)
1. She _____listened____ to music every night when she ___was___ still at the university three years ago.
2. I wish my mother _would be__ at home with me when i am sad.
3. My father __didn't used to______ smoke ,but now he smokes ten cigarettes a day.
4. _Did__ you ____use to ___cry for candies?
5. What were you doing when the fire __took__place?
6. By the time he _arrived__, i had finished packing.
7. While i was trying to save money for the house ,she__spent___ too much money on clothes.
8. After finishing my homework,i _will go____ out with some friends.

V. Make sentences with " I wish ..." based on the given situation.(16p)
1. I don't understand what the man says.
-> I wish _I understood what the man says__.
2. My relatives live too far from me.
-> I wish _my relatives didn't live too far from me__.
3. My best friend will leave for Bangkok tomorrow ,and i am very sad.
-> I wish _my best friend wouldn't leave for Bangkok tomorrow___.
4. We can't live together forever!
-> I wish _we could live together forever______.
5. My little brother makes a lot of noise when he comes back from school.
-> I wish _my little brother didn't make a lot of noise when he comes back from school_.

6. My grandmother always complains about something or other.
-> I wish _my grandmother didn't complain about anything or other___.
7. My sister eats too little food.
-> I wish _my sister ate much food__________.
8. Peter always draws on the wall.
-> I wish_Peter didn't draw on the wall___.
VI. There is one mistake in each of the following sentences.
Find and correct the mistakes.(10p)
1. He used to climbing mountains with his father in summer.
Corrected:_climb___

2. Did your mother used to cook dinner for your family ?
Corrected :__use____

3. I wish my father will take me to Bach Ma mountain this summer.
Corrected :_would________________

4. The separate of the children made the mother depressed.
Corrected :_depress________________

5. He was watching TV when somebody knocks on the door.
Corrected :_knocked________________

6. You should be friendliness to your neighbors.
Corrected :_friendly________________

7. The book consists four chapters.
Corrected :_consists of________________

8. In Malaysia education is free and compulsory with children between the ages of 6 and 16.
Corrected :_________________

9. The child often cry at night and this makes the mother sleepless.
Corrected :_cries________________

10. He never like reading books in his free time.
Corrected :__likes_______________

VII. Look at the letter below from Mary to her friend Peter.There are a lot of mistakes and oddities.Try to find and correct them.Rewrite the letter in the best way.(20p)

London
20/5/2003
Dear Peter,
It was so nice to get your letter.I have wanted to write to you for a long time but I am not good at keeping in touch !
I am glad because you enjoy your new job in Paris.It is interesting, isnt it ? Since I last write to you I have been doing a lot of different job.After finishing my course I moved to different places to find job but I wasnt quite happy with any jobs I found.I once work on a farm in Florida ,picking grapes.I was paid well but I didnt like the job.At the end of that summer I left for Spain and then New York but I wasnt happy with any places so I moved back to London.Now I am working for an import export company and the work is quite excited.
What will you do for Christmas ? Come and stay with us.We have a lot of rooms here in the house.Let me know after thinking about it.
My dad gives you his love.Seeing you at Christmas.
Bye,
Mary.

VIII. Complete the dialogue below with appropriate words.(8p)
Tom: Do you have any friends at the new school yet?
Mary: Actually ,I dont __have___.Do you think you could help me (1)__with_______one?
Tom: Hmm.What kind of (2)___person____ do you like ?
Mary : Oh ,I like guys (3)_____who___ are friendly and active and who (4) __have___ a good sense of humour.You know like you.
Tom: OK.What else ?
Mary : Well ,I like someone I have something (5)_____to______ common with who I can talk to (6)_________________.
Tom: I think I know just the guy for you .Nick Walker.Do you (7)____know_________ him?
Mary: No , I dont think so.
Tom: Let me (8) __arrange_____________ for you to meet him ,and you can tell me what you think.

IX. Odd one out .Put the tick on the box you choose as the example.(5p)
1.
a. Divide
b. Eat
c. Pal
d. Separate
2.
a. pilot
b. area
c. inventor
d. carpenter
3.
a.yen
b. dollar
c. dong
d. US
4.
a. area
b. region
c. place
d. enormous
5.
a. afraid
b. impressed
c. separated
d. surprised
6.
a. old
b. modern
c. big
d. stay
7.
a. driven
b. taken
c. happened
d. eaten
8.
a. lovely
b. nice
c. friendly
d. loudly
9.
a. Friday
b. Tuesday
c. Monday
d. May
10.
a. trousers
b. means
c. scissors
d. shoes

X. Choose the best answer a, b, c or d (5p)
1. Last week I __________________ my children to the xoo in town.
a. brought
b. fetched
c. took
d. got
2. He ________________________ write to me once a week but he doesnt write any more.
a. use to
b. uses to
c. used to
d. using to
3. I wish my best friend ______________- never leave me alone.
a. will
b. would
c. can
d. could
4. What does this book consist __________?
a. with
b. of
c. about
d. in
5. What were you doing when the mailman __________?
a. come
b. coming
c. came
d. comes
6. Please listen carefully to my _________!
a. instructing
b. instructive
c. instruct
d. instructions
7. The course is ___________ for children in this country.
a. religious
b. option
c. adding
d. compulsory
8. He ________ be late for class but he often comes to class late nowadays.
a. doesnt use to
b. didnt use to
c. doesnt used to
d. didnt used to
9. My mother _____________beautiful and young forever.
a. wishes she can
b. wishes she can be
c. wishes she could
d. wishes she could be
10. My friends asked me __________________ keep in touch.
a. promise to
b. promised to
c. promising to
d. to promise to
11. Shes very sad because she is ________
a. friendly
b. friendliness
c. friendless
d. friendship
12. My sister never cleans the floor .I wish she ______________ it.
a. will do
b. had done
c. does
d. would do
13. What is the ________________ of your country ? 75 000 000 people.
a. introduction
b. population
c. separation
d. addition
14. ______________ you ________________ go to bed late?
a. are /used to
b. are/ using to
c. did/ used to
d. did/use to
15. I am not ____________ on the left.
a. used to driving
b. used to drive
c. used to be driving
d. used to be drive

teresaroserain
24-10-2007, 01:24 PM
Chng ta cng lm test 2 nha !!Mnh bận qu nn post test 2 trễ mất rồi ,mong cc bạn thng cảm v hy cng lm bi nha !!Cc bạn post bi lm vo đy .

teresaroserain
28-10-2007, 11:58 PM
Buồn quá! Vất vả post bài lên mà chẳng bạn nào làm bài cả !! Các bạn cố gắng nha không thì uổng công mình đánh bài hàng tiếng đồng hồ mà chẳng được gì cả !!!

monokuro boo
29-10-2007, 04:52 PM
chờ mình với nha , tối về mình sẽ post , đang làm thì đến giờ đi học , vậy nhé
đừng buồn nha

monokuro boo
29-10-2007, 10:37 PM
giờ ,i nhf mới c thời gian để lm bi , mong cc bạn nhắc nhưng lic sai cho mnh < thanks , m c bi lm c bi ko nha, buồn ngủ nữa

TEST 2

I. Fill each space with an appropriate word from the box.(10p)
style solve solution improve improvement
encourage encouragement pride proud
equal equality

0. I dont really like their style of living.
1. We have to ___solve__ this problem before going on holiday.
2. But the _improvement _hant been found yet.We still dont know what to do with the problem
3. What do you do to improve your English?
4. Iwork very hard for the ___improvement __________ of my English pronunciation.
5. If your friends fail ,dont forget to __encourage__ him/her to try again.()
6. My little brother always takes _______________in his teacher.
7. He is _____ of his excellent results at school.proud
8. Men are born __________,arent they?
9. Women had to work very hard to have __________ with men.
10. Your______________ is important to me when I fail. encouragement

III. The simple past or the present perfect? Underline the one you choose.(10p)
1. How long (have you worked /did you work ) for that company?- For three years now.
2. He (started /has started) to learn English five weeks ago.
3. I think I (met/have met) her somewhere.
4. They (have already done/already did) their homework.
5. She (has just finished/ just finished ) her assignment on chemistry.
6. We (have met / met ) her in a restaurant last Saturday.
7. What (has she done/did she do) for a living when her husband was sent to prison?
8. What were you doing when the war (has happened/happened)?
9. I (have known /knew ) her for a long time.
10. Since when (have you lived /did you live ) here?

IV.Rewrite the following sentences so that the second sentence means nearly exactly the same as the first one.(10p)
1. They have learnt English for ten years now.
They started to learn English 10 years ago
2. She started to give up smoking last year.
She _has given up smoking for a year
3. Tom and Mary have worked in that factory since 1990.
Tom and Mary_started to work in that factory in 1990
4. I havent written to you for a month.
I last wrote to you a month ago
5. I have lived in Hue since I was an eleven year old girl.
I started__to live in hue when I was an eleven year old girl
6. He hasnt seen her for twelve years now.
He last __saw her 12s ago
7. How long have you learned French?
How long ago__did you learnFrench
8.When did you start to listen to pop music?
How long_have you listened to music
V. Change the following sentences from active voice into passive voice.(10p)
1. The teacher will explain the lesson until all the students understand it.
__the lesson will be explained by tescher until all the students understand
2. He has done his homework for hours but he hasnt finished it yet.
_his homework has been done for hours but it has been finished yet3. The brick layers have been building a house in the village.
__a house have been being built in the village by the brick-layers 4. My parents never make me work hard.
i am never made to ưork hard by my parents______________________________
5. One of my neighbors has stolen my bicycle.
My bicycle has been stolen by one of my neighbors _____________________________
6. They were writing my address in a notebook when the bell rang.
My address was being written in a note book whenthe bell rang________________________________
7. I have a hairdresser do my hair everyday.
_My hair is done by a hairdresser everyday_____________________________
8. How often do you take the dog out for a walk ?- Every five hours.
__how often is the dog taken out for a walk ?___________________________
9. My brother will give me a cat for my fifteenth birthday.
_I will be given a cat by my brother for my fifteen birthday___________________________
10. People rumoured that the King was afraid of his wife.
_people rumoured that the Kings wife was been afraid of by the the King ____________________________

VI.Change the following sentences form the passive voice into active voice.(10p)
1. The robbers were arrested by the police yesterday.
_the police arrested the robbers yesterday___________________________
2. The match has been cancelled due to the bad weather.
_They have cancelled the match due to the bad weather_________________________
3. The flowers need watering.
_they need water the flower________________________
4. The documents will be sent as soon as possible.
_people will send the document as soon as possible__________________________
5. We are often shouted at work by our boss.
_Our boss oflen shout to us at work____________________________
6. Two department stores have been built in the neighborhood this year.
_they have built two department stores in the neighborhood this year_____________________________-
7. I was made to wash the clothes by my mother.
_my mother made me to wash clothes______________________________
8. She has her clothes made by a famous tailor.
_she has , a famous tailor have made her clothes_____________________________
9. It was believed that the earth was square.
People believed it that someone square the earth_____________________________
10. He was rumoured to be mysterious.
_they rumoured him to be mysterious_____________________________VI. There are mistakes in each of the following sentences.Find and correct the mistakes.(10p)
1. The representatives have been arrived this morning. have
Corrected: The representatives have arrived this morning _______________
2. I think I will be improved my English pronunciation.
Corrected:_ my English pronunciation will be improved ______________
3. The city is modernized for the last two decades.
Corrected:_ The city is modernized for two decades ________________
4. What does produce in this factory ?- Chocolate.
Corrected:__ What is the produce in this factory ________________
5. I wonder if you like this designed.
Corrected:__ Ill wonder if you like this designed _______________
6. Your encourage to me is essential for my success.
Corrected:_ Your encouragement to me is essential for my success _______________
7. Where did you get your inspire of these patterns from?
Corrected:__ Where did you get your inspirer
of these patterns from _______________
8. We need solving this problem.
Corrected:_ We need solve this problem ________________
9. What is impressed you most at the meeting?
Corrected:__ What is impressed by you most at the meeting ____________________10. My first impressive of the lady is very good.
11. Corrected:___ My first impress of the lady is very good.
_________________
.

IX. Odd one out.Three of the four words in a line belong to one group, the other doesnt .(6p)
1.
d. dress
d. skirt
d. ao dai
d. poem
2.
a. modern
b. old
c. dressd. long
3.
a. poem
b. wearc. song
d. novel
4.
a. special
b. frequent
c. occasional
d. clothing
5.
a. striped
b. suit
c. blouse
d. sweater6.
a. star
b. cross
c. stripe
d. addition
7.
a. met
b. taken
c. made
d. ate
8.
a. pretty
b. familyc. lovely
d. friendly
9.
a. needed
b. wanted
c. huntedd. cooked
10.
a. beautyb. lively
c. friendly
d. lovely

X. Choose the best answer a,b,c or d.(6p)
1. Nguyen Du is a famous Vietnamese ________
a. poem
b. poetry
c. poetic
d. poet2. What are the _____- of the factory in your town.- Rubber tyres and floor coverings.
a. produceb. products
c. production
d. producing
3. I find this problem hard to _______
a. solve
b. think
c. do
d. label
4. What __________ you to design that pattern?
a. inspiring
b. is inspired
c. has inspired
d. be inspired
5. She has her meals ____________by one of her neghbors.
a. preparing
b. preparedc. prepare
d. to prepare
6. These clothes need__________________ immediately.
a. washed
b. be washed
c. to wash
d. washing
7. The poor man ____________ like a slave.
a. treats
b. is treated
c. treated
d. was treated
8. What do you do to _______________ your friends when they fail?
d. proud
d. encourage
d. embroider
d. convenient
9. Do you agree that nothing is more precious than________________?
a. freedom
b. free
c. freely
d. freeing
10. I wish my children ______________ me
a. loved
b. love
c. did loved
d. do love
11. ______________ do you prefer,country life or city life?
a. whatb. where
c. how
d. which
12. What do you ________________ on the weekend?
a. put
b. bear
c. wear
d. wear out
13. These clothes are fashionable and ____________________-
a. only
b. merely
c. unique
d. uniquely14. What is your daughter named___________? A kind of flower.
a. after
b. on
c. in
d. from
15. He __________________ to have a very big fortune.
a. rumors
b. rumored
c. is rumored
d. was rumored

:smilie_crazy: :smilie_crazy: chất mt , may ko lm hết ,chứ lm hết xỉu rồi , nhn muốn hoa cả mắt

monokuro boo
31-10-2007, 03:10 PM
ủa , saochir c&#243; mỗi boo l&#224;m th&#244;i vậy , boo l&#224;m sai hết rồi th&#236; cũng phải c&#243; người l&#224;m để m&#224; boo c&#242;n học hỏi chớ , n&#224;o c&#249;ng l&#224;m đi đừng lười biếng như thế chứ

teresaroserain
02-11-2007, 11:11 PM
Đ&#250;ng rồi đ&#243; ,mọi người v&#224;o l&#224;m b&#224;i tiếp đi nh&#233; !! Hy vọng nhiều lắm đ&#243; để được học tập !!

monokuro boo
06-11-2007, 10:11 PM
trời ơi. sao chẳng ai l&#224;m vậy , c&#244;ng của bạn teresaroserain đanh hết hơi m&#224; cẳhng ai l&#224;m , tội lắm bạn &#224; , l&#224;m đi n&#224;o , l&#250;c trước hăng h&#225;i l&#225;m m&#224;

xchậu
16-11-2007, 01:40 PM
I. Fill each space with an appropriate word
1. We have to _solve__ this problem before going on holiday.
2. But the _solution_ hasn’t been found yet.We still don’t know what to do with the problem
3. What do you do to ___improve_your English?
4. Iwork very hard for the __improvement_ of my English pronunciation.
5. If your friends fail ,don’t forget to _encourage___ him/her to try again.
6. My little brother always takes ____encouragement____in his teacher.
7. He is ___proud__ of his excellent results at school.
8. Men are born ___pride__,aren’t they?
9. Women had to work very hard to have ____equality_ with men.
10. Your_encouragement_is important to me when I fail.



II.
1. Women in Vietnam usually wear ao dai _on__ special occasions.
2. They also like to wear ao dai __at___work.
3. Some designers take inspiration of fashion__from__some ethnic minorities.
4. Don’t forget to add water _into___ the soup.
5. The word jean comes ____from__ a material made in Europe.
6. Jean was named ___after_ sailors from Genoa in Italy.
7. Many people think it’s neccesary __for__students to wear uniform.
8. Are you proud __of__your country and its traditions?
9. Students should be equal __in___many ways.
10. They should wear uniforms __with__ labels bearing their school’s name.

III.
1.How long (have you worked /did you work ) for that company?- For three years now.
2.He (started /has started) to learn English five weeks ago.
3.I think I (met/have met) her somewhere.
4.They (have already done/already did) their homework.
5.She (has just finished/ just finished ) her assignment on chemistry.
6.We (have met / met ) her in a restaurant last Saturday.
7.What (has she done/did she do) for a living when her husband was sent to prison?
8.What were you doing when the war (has happened/happened)?
9.I (have known /knew ) her for a long time.
10.Since when (have you lived /did you live ) here?

IV.Rewrite the sentences
1. They have learnt English for ten years now.
They started ___learning E ten years ago.____
2. She started to give up smoking last year.
She __________hasn't smoked sice last year.____
3. Tom and Mary have worked in that factory since 1990.
Tom and Mary____started working in that company sice 1990._
4. I haven’t written to you for a month.
I last ___wrote to you last month.____
5. I have lived in Hue since I was an eleven – year – old girl.
I started__living in Hue sice I was eleven.___
6. He hasn’t seen her for twelve years now.
He last saw her twelve years ago._
7. How long have you learned French?
How long ago___did you start learning English?_
8.When did you start to listen to pop music?
How long__have you started to listen to pop music?


V.
1. The teacher will explain the lesson until all the students understand it.
_____The lesson will be explained to all the students by the teacher until they all understand it __
2. He has done his homework for hours but he hasn’t finished it yet.
HIs homework has been done for hours but it hasn't been finished yet___
3. The brick – layers have been building a house in the village.
_A house in the village has been built _by the brick-layers _____
4. My parents never make me work hard.
__I am never made to work hard by my parents____
5. One of my neighbors has stolen my bicycle.
____-My bicycle has been stolen by one of my neighbors__
6. They were writing my address in a notebook when the bell rang.
_My address was being written in a notebook when the bell was rung___
7. I have a hairdresser do my hair everyday.
_ I have my hair done everyday by a hairdresser_________________________
8. How often do you take the dog out for a walk ?- Every five hours.
__How often is your dog taken out for a walk?
9. My brother will give me a cat for my fifteenth birthday.
__I will be given a cat by my brother on my fifteenth birthday.
10. People rumoured that the King was afraid of his wife.
_The King was rumoured to have been afraid of his wife__



VI.
1. The robbers were arrested by the police yesterday.
_The police arrested the robbers yesterday
2. The match has been cancelled due to the bad weather.
_They have cancelled the match due to bad weather__
3. The flowers need watering.
_They beed to water the flowers___
4. The documents will be sent as soon as possible.
_They will send the documents as soon as possible___
5. We are often shouted at work by our boss.
_Our boss often shout at us at work__
6. Two department stores have been built in the neighborhood this year.
_They have built two department stores in the neighborhood this year
7. I was made to wash the clothes by my mother.
__My mother made me wash the clothes
8. She has her clothes made by a famous tailor.
___A famous tailor has made her clothes___
9. It was believed that the earth was square.
__They beleived that the Earth was square___
10. He was rumoured to be mysterious.
___They rumoured that he is mysteriọus


VI.
1. The representatives have been arrived this morning.
Corrected:_The representatives have arrived this morning__
2. I think I will be improved my English pronunciation.
Corrected:_I think I will improve my English pronunciation.__
3. The city is modernized for the last two decades.
Corrected:_The city has been modernized for the last two decades.

4. What does produce in this factory ?- Chocolate.
Corrected:_What is produced in this factory?___
5. I wonder if you like this designed.
Corrected:_I wonder if you like this design___
6. Your encourage to me is essential for my success.
Corrected:___Your encouragement to me is essential for my success.____
7. Where did you get your inspire of these patterns from?
Corrected:__Where did you get your inspirations of these patterns from?__
8. We need solving this problem.
Corrected:____We need to solve this problem.
9. What is impressed you most at the meeting?
Corrected:_____What impressed you most at the meeting?
10. My first impressive of the lady is very good.
Corrected:______My first impression of the lady is very good.



VII.

1. How long are you teaching at that school? ___have you been teaching__
2. I teach English here since i graduated from university.____+____
3. What about go to the department store with me?___going__________
4. My teacher makes me to do all these xercises.______bỏ
" to"______
5. I was thought to have left Paris but i didn’t._____+____
6. He didn’t used to behave like that ,but now he’s rude.__use______
7. Do you feel constrained to wear uniform?_____+_____
8. Wearing uniform helps students feel equally in many ways._______+_______
9. Uniforms encourages students to be pride of the school they are going to._____encourage/_proud_____
10. I believe that all students from primary to high schools should wear out uniforms.___bỏ "out"____



VIII.

I strongly believe that it is important to (0) wear uniforms when students are at school.Firstly ,uniforms (1)____help____ the children to take pride (2)__in__- being students of the school they are going to because they are wearing uniforms with (3)___labels__ bearing their school’s name.
Secondly , wearing uniforms helps students feel (4)____equal__in many ways.They all start from the same place no matter they are (5)____rich______ or unwealthy. They are really friends to one another (6)_____under__ one school roof.
Last but not least ,it is practical (7)___to____ wear uniforms.It doesn’t take you time to think of what to wear everyday.
In conclusion,all students ,from (8)___primary__to highschools should wear uniforms.


IX. Odd one out.
1.
d. poem

2.
c. dress

3.
b. wear

4.
d. clothing
5.
a. striped

6.
d. addition

7.
b. taken

8.
b. family

9.
a. needed

10.
a. beauty
X. Choose the best answer a,b,c or d.(6p)
1. Nguyen Du is a famous Vietnamese ________
d. poet

2. What are the _____- of the factory in your town.- Rubber tyres and floor coverings.
b. products

3. I find this problem hard to _______
a. solve


4. What __________ you to design that pattern?
c. has inspired

5. She has her meals ____________by one of her neghbors.
b. prepared

6. These clothes need__________________ immediately.
d. washing

7. The poor man ____________ like a slave.
b. is treated

8. What do you do to _______________ your friends when they fail?
b. encourage


9. Do you agree that nothing is more precious than________________?
a. freedom

10. I wish my children ______________ me
a. loved

11. ______________ do you prefer,country life or city life?
d. which

12. What do you ________________ on the weekend?
c. wear

13. These clothes are fashionable and ____________________-
c. unique

14. What is your daughter named___________? – A kind of flower.
a. after

15. He __________________ to have a very big fortune.
c. is rumored


K&#193;I n&#224;y l&#224; lần đầu em lam.k&#243; j&#236; sai, mong k&#225;c p&#225;c sửa j&#250;p

teresaroserain
18-11-2007, 08:40 PM
KEY TEST 2

I. Fill each space with an appropriate word from the box.(10p)
style solve solution improve improvement
encourage encouragement pride proud
equal equality

0. I dont really like their style of living.
1. We have to ___solve_______ this problem before going on holiday.
2. But the ___solution________ hasnt been found yet.We still dont know what to do with the problem
3. What do you do to _improve________ your English?
4. Iwork very hard for the ___improvement_____ of my English pronunciation.
5. If your friends fail ,dont forget to __encourage__ him/her to try again.
6. My little brother always takes ___pride____in his teacher.
7. He is __proud____ of his excellent results at school.
8. Men are born ___equal_______,arent they?
9. Women had to work very hard to have ___equality____ with men.
10. Your___encouragement___________ is important to me when I fail.

II. Fill in each space with a suitable preposition.(10p)
1. Women in Vietnam usually wear ao dai __on___ special occasions.
2. They also like to wear ao dai __at____ work.
3. Some designers take inspiration of fashion__from_____ some ethnic minorities.
4. Dont forget to add water __to__ the soup.
5. The word jean comes ____from______ a material made in Europe.
6. Jean was named ____after_____ sailors from Genoa in Italy.
7. Many people think its neccesary __for__ students to wear uniform.
8. Are you proud _______of_____ your country and its traditions?
9. Students should be equal _in_____ many ways.
10. They should wear uniforms __with________ labels bearing their schools name.

III. The simple past or the present perfect? Underline the one you choose.(10p)
1. How long (have you worked /did you work ) for that company?- For three years now.
2. He (started /has started) to learn English five weeks ago.
3. I think I (met/have met) her somewhere.
4. They (have already done/already did) their homework.
5. She (has just finished/ just finished ) her assignment on chemistry.
6. We (have met / met ) her in a restaurant last Saturday.
7. What (has she done/did she do) for a living when her husband was sent to prison?
8. What were you doing when the war (has happened/happened)?
9. I (have known /knew ) her for a long time.
10. Since when (have you lived /did you live ) here?

IV.Rewrite the following sentences so that the second sentence means nearly exactly the same as the first one.(10p)
1. They have learnt English for ten years now.
They started __learning English ten years ago.____
2. She started to give up smoking last year.
She ___has given up smoking for a year.__________________
3. Tom and Mary have worked in that factory since 1990.
Tom and Mary__started working in that factory in 1990._________
4. I havent written to you for a month.
I last ___wrote to you a month ago._______
5. I have lived in Hue since I was an eleven year old girl.
I started_to live in Hue when I was an eleven year- old girl._____
6. He hasnt seen her for twelve years now.
He last ___saw her twelve years ago._____
7. How long have you learned French?
How long ago__did you start to learn French?___________________
8.When did you start to listen to pop music?
How long___have you listened to pop music?________________

V. Change the following sentences from active voice into passive voice.(10p)
1. The teacher will explain the lesson until all the students understand it.
-> The lesson will be explained by the teacher until it is understood by all the students.
2. He has done his homework for hours but he hasnt finished it yet.
-> His homework has been done for hours but it hasnt been finished yet.
3. The brick layers have been building a house in the village.
-> A house has been being built in the village by brick-layers.
4. My parents never make me work hard.
-> I am never made to work hard by my parents.
5. One of my neighbors has stolen my bicycle.
-> My bicycle has been stolen by one of my neighbors.
6. They were writing my address in a notebook when the bell rang.
-> My address was being written in a notebook when the bell rang.
7. I have a hairdresser do my hair everyday.
-> I have my hair done everyday.
8. How often do you take the dog out for a walk ?- Every five hours.
-> How often is the dog taken out for a walk?
9. My brother will give me a cat for my fifteenth birthday.
-> A cat will be given to me for my fifteenth birthday by my brother.
10. People rumoured that the King was afraid of his wife.
-> It was romoured that the King was afraid of his wife.
Or : The King was romoured to be afraid of his wife.

VI.Change the following sentences form the passive voice into active voice.(10p)
1. The robbers were arrested by the police yesterday.
->The police arrested the robbers yesterday.
2. The match has been cancelled due to the bad weather.
-> They have cancelled the match due to the bad weather.
3. The flowers need watering.
->We need to water the flowers.
4. The documents will be sent as soon as possible.
->We will send the documents as soon as possible.
5. We are often shouted at work by our boss.
-> Our boss often shouts at us at work.
6. Two department stores have been built in the neighborhood this year.
->They have built two department stores in the neighborhood this year.
7. I was made to wash the clothes by my mother.
-> My mother made me wash the clothes.
8. She has her clothes made by a famous tailor.
->A famous tailor makes her clothes.
9. It was believed that the earth was square.
-> People believed that the earth was square.
10. He was rumoured to be mysterious.
->People romoured that he was mysterious.

VI. There are mistakes in each of the following sentences.Find and correct the mistakes.(10p)
1. The representatives have been arrived this morning.
Corrected:_____have been arrived -> have arrived__________
2. I think I will be improved my English pronunciation.
Corrected:_____will be improved-> will improve__________
3. The city is modernized for the last two decades.
Corrected:_is modernized-> has been modernized__________
4. What does produce in this factory ?- Chocolate.
Corrected:______does produce -> is produced____________
5. I wonder if you like this designed.
Corrected:___designed-> design______________
6. Your encourage to me is essential for my success.
Corrected:___encourage-> encouragement_______
7. Where did you get your inspire of these patterns from?
Corrected:_____inspire-> inspiration____________
8. We need solving this problem.
Corrected:______need solving this problem-> need to solve this problem_____
9. What is impressed you most at the meeting?
Corrected:___is impressed -> impressed____
10. My first impressive of the lady is very good.
Corrected:___impressive -> impression______

VII. Some of the sentences below are correct but the others are incorrect.Put (+) in the space at the end of the sentence if its right and underline and correct the mistake at the end of the sentence if its wrong.(10p)
1. How long are you teaching at that school? _are you teaching -> have you taught /have you been teaching.__
2. I teach English here since i graduated from university._teach-> have taught / have been teaching.__________
3. What about go to the department store with me?___go-> going__________
4. My teacher makes me to do all these exercises.___makes me to do=> makes me do__________
5. I was thought to have left Paris but i didnt.___+_______
6. He didnt used to behave like that ,but now hes rude.___didnt used to -> didnt use to__________
7. Do you feel constrained to wear uniform?______+_________
8. Wearing uniform helps students feel equally in many ways.____equally -> equal____
9. Uniforms encourages students to be pride of the school they are going to._pride-> proud_
10. I believe that all students from primary to high schools should wear out uniforms.__wear out -> wear._____________

VIII.Fill each gap with one suitable word.(10p)
I strongly believe that it is important to (0) wear uniforms when students are at school.Firstly ,uniforms (1)___encourage________ the children to take pride (2)__in____ being students of the school they are going to because they are wearing uniforms with (3)____labels__________ bearing their schools name.
Secondly , wearing uniforms helps students feel (4)___equal________in many ways.They all start from the same place no matter they are (5)___wealthy_______ or unwealthy. They are really friends to one another (6)________under__________ one school roof.
Last but not least ,it is practical (7)______to________ wear uniforms.It doesnt take you time to think of what to wear everyday.
In conclusion,all students ,from (8)_____primary________ to highschools should wear uniforms.

teresaroserain
18-11-2007, 08:42 PM
Continue....
IX. Odd one out.Three of the four words in a line belong to one group, the other doesnt .(6p)
1.
a. dress
b. skirt
c. ao dai
d. poem
2.
a. modern
b. old
c. dress
d. long
3.
a. poem
b. wear
c. song
d. novel
4.
a. special
b. frequent
c. occasional
d. clothing
5.
a. striped
b. suit
c. blouse
d. sweater
6.
a. star
b. cross
c. stripe
d. addition
7.
a. met
b. taken
c. made
d. ate
8.
a. pretty
b. family
c. lovely
d. friendly
9.
a. needed
b. wanted
c. hunted
d. cooked
10.
a. beauty
b. lively
c. friendly
d. lovely

X. Choose the best answer a,b,c or d.(6p)
1. Nguyen Du is a famous Vietnamese ________
a. poem
b. poetry
c. poetic
d. poet
2. What are the _____- of the factory in your town.- Rubber tyres and floor coverings.
a. produce
b. products
c. production
d. producing
3. I find this problem hard to _______
a. solve
b. think
c. do
d. label
4. What __________ you to design that pattern?
a. inspiring
b. is inspired
c. has inspired
d. be inspired
5. She has her meals ____________by one of her neghbors.
a. preparing
b. prepared
c. prepare
d. to prepare
6. These clothes need__________________ immediately.
a. washed
b. be washed
c. to wash
d. washing
7. The poor man ____________ like a slave.
a. treats
b. is treated
c. treated
d. was treated
8. What do you do to _______________ your friends when they fail?
a. proud
b. encourage
c. embroider
d. convenient
9. Do you agree that nothing is more precious than________________?
a. freedom
b. free
c. freely
d. freeing
10. I wish my children ______________ me
a. loved
b. love
c. did loved
d. do love
11. ______________ do you prefer,country life or city life?
a. what
b. where
c. how
d. which
12. What do you ________________ on the weekend?
a. put
b. bear
c. wear
d. wear out
13. These clothes are fashionable and ____________________-
a. only
b. merely
c. unique
d. uniquely
14. What is your daughter named___________? A kind of flower.
a. after
b. on
c. in
d. from
15. He __________________ to have a very big fortune.
a. rumors
b. rumored
c. is rumored
d. was rumored

thienthan_hay_acquy
20-11-2007, 07:35 AM
tero ơi, m&#236;nh nghĩ bạn post b&#224;i ngắn ngắn th&#244;i, rồi cắt th&#224;nh nhiều b&#224;i cũng được, chứ d&#224;i qu&#225;, ng` ta nh&#236;n đ&#227; kh&#244;ng muốn l&#224;m rồi

monokuro boo
22-11-2007, 10:03 AM
ua m&#236;nh &#224;m xong muốn chết lu&#244;n

nguyen thi thanh hang
23-01-2008, 03:48 PM
Uhm!Nhi`n bai` nhiu` we'
Ru't nga'n bai` lai cha'c la`m dc

music_box_angel_234
25-01-2008, 06:23 PM
TEST 1

I. Use the correct form of the word in brackets to fill in the blank in each sentence(16p)
1. How often do you __corespond_________?( correspondence)
2. My first ______impression___________ of her is very good.(impress)
3. Listen carefully to my _____instruction_________,please.(instruct)
4. The house is _______divied________ into five rooms.(division)
5.She is lonely because she is _________infriendly____________(friend)
6.The _______separation__________ of the family made her sad.(separate)
7. Is Buddhism a ________religon_________?( religious)
8. Do you think God listens to our ______prayment________?(pray)
9. Is English compulsory or _______optional__________?(option)

II. Fill in each space with appropriate words from the box.(8p)

Keep in touch ; atmosphere; correspond; prays; comprise ; impressed; ASEAN; compulsory

1. She enjoyed the peaceful _____atmosphere______________-of the village.
2. My mother often _______prays__________when she is worried about something.
3. We are no longer in the same school but we still _____keep in touch______________.
4. Tourists are normally ___________impressed_________ by the beauty of the place and the friendliness of the local people.
5. How often do you __correspond________ your pen pal?
6. Do you know what _____asian____________ stands for ?
7. The city ___comprises_____ an area of over 1000 sq meters.
8. Is "optional " opposite of "____optional________________"?

III. Fill each space with a suitable preposition.(8p)
1. My grandfather wanted to pay a visit ___to_____ a pagoda ____on________ Tran Hung Dao Street.
2. Could you bring me the book ___in____ your way to school?
3. She will go to Ho Chi Minh City _______at____________ the end of the week.
4. It is difficult ___for____ me to make you understand.
5. Don't forget to keep ___in____ touch!
6. Do you think this dictionary is different _____from_______mine?
7. The two dictionaries are the same ______in___________ some ways.
8. How many parts is the area divided _________into________?
9. What does the course consist ___of______?
10. This course is compulsory ________for_________children.

music_box_angel_234
25-01-2008, 06:24 PM
choi oai bi nhiều qu lm sao kịp choi ...mới lm xong bi 1 phải lại lm tiếp bi 2....b đầu b cổ lun

sillygirl93
02-02-2008, 01:53 PM
v l thnh vin mới nn mnh hok biết bắt đầu lm từ đu d rất muốn thử . Ai chỉ cho mnh với
help me!!!!!!

sillygirl93
14-02-2008, 03:43 PM
woa cai thread ny hok co ai wản l nữa seo ?

nguyen thi thanh hang
14-02-2008, 06:41 PM
Th bạn cứ thấy bi no của ai post th lm hoặc z thread của pinking girl lm (nhu bi lm-> lm thoải mi lun)