PDA

View Full Version : Tớ đố các cậu ấy =))



hovanhuy1996
29-05-2013, 01:35 PM
Cùng thữ sức nhé ^^!
1. Our Import - Export CoMpany Limited will have to......... sales during the coming year.
A. Expand
B. Enlarge
C. Extend
D. Increase.
2. He just can't............. without cigarettes.
A.make
B. do
C. pass
D go
3. ...............that all the door are locked before you leave, will you?
A. Looking
B Look
C See
D. Understand
4. The fact that trade link were well- developed at this time ................. some plausibility to his opinion
A provides
B supplies
C lends
D. offers
5.When it is very hot, you may............... the top button of your shirt.
A undress
B unwrap
C untie
D undo
6. She went........... a bad cold just before Christmas.
A over
B down with
C through
D in for
7. He was completely.............by her tale of hardship.
A. taken
B. taken down
C. taken in
D. taken up
8. All work is better than..................... at all
A no
B no one
C none
D not
9.Tom :'' Which is more important? Lucky or effort?''
Mary :'' Lucky is................ effort
A on the same importance
B of the same importance as
C the same importance as
D as the same importance as
10. his father left New York . The doctor suggested he.... there.
A not stayed
B won't stay
C not stay
D not go to stay

choobi
29-05-2013, 02:01 PM
[QUOTE=hovanhuy1996;520731]Cùng thữ sức nhé ^^!
1. Our Import - Export CoMpany Limited will have to......... sales during the coming year.
A. Expand
B. Enlarge
C. Extend
D. Increase.
2. He just can't............. without cigarettes.
A.make
B. do
C. pass
D go
3. ...............that all the door are locked before you leave, will you?
A. Looking
B Look
C See
D. Understand
4. The fact that trade link were well- developed at this time ................. some plausibility to his opinion
A provides
B supplies
C lends
D. offers
5.When it is very hot, you may............... the top button of your shirt.
A undress
B unwrap
C untie
D undo
6. She went........... a bad cold just before Christmas.
A over
B down with
C through
D in for
7. He was completely.............by her tale of hardship.
A. taken
B. taken down
C. taken in
D. taken up
8. All work is better than..................... at all
A no
B no one
C none
D not
9.Tom :'' Which is more important? Lucky or effort?''
Mary :'' Lucky is................ effort
A on the same importance
B of the same importance as
C the same importance as
D as the same importance as
10. his father left New York . The doctor suggested he.... there.
A not stayed
B won't stay
C not stay
D not go to stay

wannafly
29-05-2013, 06:22 PM
1. A
2. B
3. A
4. D
5. C
6. C
7. C
8. C
9. C
10. C

Soul Kid
29-05-2013, 06:56 PM
1. Our Import - Export CoMpany Limited will have to......... sales during the coming year.
A. Expand
B. Enlarge
C. Extend
D. Increase.
2. He just can't............. without cigarettes.
A.make
B. do
C. pass
D go
3. ...............that all the door are locked before you leave, will you?
A. Looking
B Look
C See
D. Understand
4. The fact that trade link were well- developed at this time ................. some plausibility to his opinion
A provides
B supplies
C lends
D. offers
5.When it is very hot, you may............... the top button of your shirt.
A undress
B unwrap
C untie
D undo
6. She went........... a bad cold just before Christmas.
A over
B down with
C through
D in for
7. He was completely.............by her tale of hardship.
A. taken
B. taken down
C. taken in
D. taken up
8. All work is better than..................... at all
A no
B no one
C none
D not
9.Tom :'' Which is more important? Lucky or effort?''
Mary :'' Lucky is................ effort
A on the same importance
B of the same importance as
C the same importance as
D as the same importance as
10. his father left New York . The doctor suggested he.... there.
A not stayed
B won't stay
C not stay
D not go to stay

choobi
10-06-2013, 07:04 PM
Ô, cái bài này không có đáp án ǵ cả...:06: