PDA

View Full Version : Bi tập trắc nghiệm, cng lm nh!



lan hồ điệp
11-07-2008, 10:23 AM
Mời cc bạn đến trang cuối để lm bi mới nhất! :D
1/ John painted his bedroom black. It looks dark and dreary. He___ a different color.
A. had to choose
B. should have choosen
C. must have choosen
D. could have been choosing
2/ Tom is sitting at his desk. He's reading his chemistry text because he has a test tomorrow. He ___.
A. could study
B. should be studying
C. will study
D. must be studying
3/ When Mr. Lee was younger, he ___ work in the garden for hours, but now he has to take frequent rests because he has emphysema.
A. has got to
B. can
C. should be able to
D. could
4/ Whenever my parents went out in the evening, I ___ the job of taking care of my younger brother.
A. would get
B. should get
C. must have gotten
D. had better get
5/ Yesterday I ___ to a funiture store. I bought a new lamp there.
A. could go
B. went
C. could have gone
D. ought to have gone
6/ Jimmy and Maria were mischivous children. They ___ tricks on their teachers, which always got them into a lot of trouble.
A. could play
B. used to play
C. could have play
D. may have play
7/ Robert has a new car. He ___ it for a very good price. He paid 30 percent less than the regular retail cost.
A. could buy
B. had to buy
C. was supposed to buy
D. was able to buy
8/ " Did you enjoy the picnic?"
" It was okay, but I'd rather ___ to a movie."
A. go
B. be going
C. have gone
D. went
9/ " Why are you so sure that Ann didn't commit the crime she's been accused of committing?"
" She ___ that crime because I was with her, and we were out of town on that day."
A. may not have committed
B. wasn't supposed to commit
C. committed
D. couldn't have committed
10/ " Since we have to be there in a hurry, we ___ take a taxi."
" I agree."
A. had better
B. may
C. have been used to
D. are able to

4everlove
11-07-2008, 10:52 AM
1/ John painted his bedroom black. It looks dark and dreary. He___ a different color.
A. had to choose
B. should have choosen
C. must have choosen
D. could have been choosing
2/ Tom is sitting at his desk. He's reading his chemistry text because he has a test tomorrow. He ___.
A. could study
B. should be studying
C. will study
D. must be studying
3/ When Mr. Lee was younger, he ___ work in the garden for hours, but now he has to take frequent rests because he has emphysema.
A. has got to
B. can
C. should be able to
D. could
4/ Whenever my parents went out in the evening, I ___ the job of taking care of my younger brother.
A. would get
B. should get
C. must have gotten
D. had better get
5/ Yesterday I ___ to a funiture store. I bought a new lamp there.
A. could go
B. went
C. could have gone
D. ought to have gone
6/ Jimmy and Maria were mischivous children. They ___ tricks on their teachers, which always got them into a lot of trouble.
A. could play
B. used to play
C. could have play
D. may have play
7/ Robert has a new car. He ___ it for a very good price. He paid 30 percent less than the regular retail cost.
A. could buy
B. had to buy
C. was supposed to buy
D. was able to buy
8/ " Did you enjoy the picnic?"
" It was okay, but I'd rather ___ to a movie."
A. go
B. be going
C. have gone
D. went
9/ " Why are you so sure that Ann didn't commit the crime she's been accused of committing?"
" She ___ that crime because I was with her, and we were out of town on that day."
A. may not have committed
B. wasn't supposed to commit
C. committed
D. couldn't have committed
10/ " Since we have to be there in a hurry, we ___ take a taxi."
" I agree."
A. had better
B. may
C. have been used to
D. are able to
đy l kiến của mnh mong mọi người gop :D:D

lan hồ điệp
11-07-2008, 12:35 PM
Đợi thm vi bạn lm nữa ri mnh sẽ post đp n nh!

giacmonhonhoi12
11-07-2008, 05:10 PM
1/ John painted his bedroom black. It looks dark and dreary. He___ a different color.
A. had to choose
B. should have choosen
C. must have choosen
D. could have been choosing
2/ Tom is sitting at his desk. He's reading his chemistry text because he has a test tomorrow. He ___.
A. could study
B. should be studying
C. will study
D. must be studying
3/ When Mr. Lee was younger, he ___ work in the garden for hours, but now he has to take frequent rests because he has emphysema.
A. has got to
B. can
C. should be able to
D. could
4/ Whenever my parents went out in the evening, I ___ the job of taking care of my younger brother.
A. would get
B. should get
C. must have gotten
D. had better get
5/ Yesterday I ___ to a funiture store. I bought a new lamp there.
A. could go
B. went
C. could have gone
D. ought to have gone
6/ Jimmy and Maria were mischivous children. They ___ tricks on their teachers, which always got them into a lot of trouble.
A. could play
B. used to play
C. could have play
D. may have play
7/ Robert has a new car. He ___ it for a very good price. He paid 30 percent less than the regular retail cost.
A. could buy
B. had to buy
C. was supposed to buy
D. was able to buy
8/ " Did you enjoy the picnic?"
" It was okay, but I'd rather ___ to a movie."
A. go
B. be going
C. have gone
D. went
9/ " Why are you so sure that Ann didn't commit the crime she's been accused of committing?"
" She ___ that crime because I was with her, and we were out of town on that day."
A. may not have committed
B. wasn't supposed to commit
C. committed
D. couldn't have committed
10/ " Since we have to be there in a hurry, we ___ take a taxi."
" I agree."
A. had better
B. may
C. have been used to
D. are able to
chẹp chẹp sửa bi gip mnh với nh

pha l tuyết
11-07-2008, 05:45 PM
1. John painted his bedroom black. It looks dark and dreary. He___ a different color.
A. had to choose
B. should have choosen
C. must have choosen
D. could have been choosing
2/ Tom is sitting at his desk. He's reading his chemistry text because he has a test tomorrow. He ___.
A. could study
B. should be studying
C. will study
D. must be studying
3/ When Mr. Lee was younger, he ___ work in the garden for hours, but now he has to take frequent rests because he has emphysema.
A. has got to
B. can
C. should be able to
D. could
4/ Whenever my parents went out in the evening, I ___ the job of taking care of my younger brother.
A. would get
B. should get
C. must have gotten
D. had better get
5/ Yesterday I ___ to a funiture store. I bought a new lamp there.
A. could go
B. went
C. could have gone
D. ought to have gone
6/ Jimmy and Maria were mischivous children. They ___ tricks on their teachers, which always got them into a lot of trouble.
A. could play
B. used to play
C. could have play
D. may have play
7/ Robert has a new car. He ___ it for a very good price. He paid 30 percent less than the regular retail cost.
A. could buy
B. had to buy
C. was supposed to buy
D. was able to buy
8/ " Did you enjoy the picnic?"
" It was okay, but I'd rather ___ to a movie."
A. go
B. be going
C. have gone
D. went
9/ " Why are you so sure that Ann didn't commit the crime she's been accused of committing?"
" She ___ that crime because I was with her, and we were out of town on that day."
A. may not have committed
B. wasn't supposed to commit
C. committed
D. couldn't have committed
10/ " Since we have to be there in a hurry, we ___ take a taxi."
" I agree."
A. had better
B. may
C. have been used to
D. are able to
Please correct!

lan hồ điệp
12-07-2008, 11:46 AM
1/ John painted his bedroom black. It looks dark and dreary. He___ a different color.
A. had to choose
B. should have choosen
C. must have choosen
D. could have been choosing
2/ Tom is sitting at his desk. He's reading his chemistry text because he has a test tomorrow. He ___.
A. could study
B. should be studying
C. will study
D. must be studying
3/ When Mr. Lee was younger, he ___ work in the garden for hours, but now he has to take frequent rests because he has emphysema.
A. has got to
B. can
C. should be able to
D. could
4/ Whenever my parents went out in the evening, I ___ the job of taking care of my younger brother.
A. would get
B. should get
C. must have gotten
D. had better get
5/ Yesterday I ___ to a funiture store. I bought a new lamp there.
A. could go
B. went
C. could have gone
D. ought to have gone
6/ Jimmy and Maria were mischivous children. They ___ tricks on their teachers, which always got them into a lot of trouble.
A. could play
B. used to play
C. could have play
D. may have play
7/ Robert has a new car. He ___ it for a very good price. He paid 30 percent less than the regular retail cost.
A. could buy
B. had to buy
C. was supposed to buy
D. was able to buy
8/ " Did you enjoy the picnic?"
" It was okay, but I'd rather ___ to a movie."
A. go
B. be going
C. have gone
D. went
9/ " Why are you so sure that Ann didn't commit the crime she's been accused of committing?"
" She ___ that crime because I was with her, and we were out of town on that day."
A. may not have committed
B. wasn't supposed to commit
C. committed
D. couldn't have committed
10/ " Since we have to be there in a hurry, we ___ take a taxi."
" I agree."
A. had better
B. may
C. have been used to
D. are able to
Cc bạn tự xem mnh đng mấy cu nh!:love:

giacmonhonhoi12
12-07-2008, 03:56 PM
cu 8 tại sao lại l C

lan hồ điệp
12-07-2008, 08:46 PM
V cu ny ở th qa khứ m bạn, nn sau would rather phải l have + V3

loibuichi
12-07-2008, 10:11 PM
Lan ho diep ui, post bai khac di ban!

loibuichi
13-07-2008, 01:42 AM
Cc bạn ơi mnh lm c đng khng? Sửa gim mnh nh! Cảm ơn cc bạn!

Hon thnh những cu sau, sử dụng đng dạng thức của cc từ cho sẵn dươi đy:
Disappoint, creation, excite, fun, surprise, bore, brilliance, mystery, jealousy, fool.
1/ She was very-- brilliant-----because it was her birthday.
2/ Nobody knew what had happened to him. It was very------- mystery -----.
3/ The show was--- excited-----! I shall remember it as long as I live.
4/ It was really silly thing to do. I felt very--- fun ----.
5/ He is the best comedian in the country. Hes so-- brilliant-----!
6/ She didnt pass her exam so she was very- bored--------.
7/ The other students were-- jealous of her success in the exams and this made her unhappy.
8/ I dont want to go to the party with him. Hes so - fool-------that he makes me fall asleep.
9/ Her paintings are beautiful. She is very-- created----.
10/ We all shouted Happy birthday! She was really- surprise ------

lan hồ điệp
13-07-2008, 07:18 PM
Cc bạn ơi mnh lm c đng khng? Sửa gim mnh nh! Cảm ơn cc bạn!

Hon thnh những cu sau, sử dụng đng dạng thức của cc từ cho sẵn dươi đy:
Disappoint, creation, excite, fun, surprise, bore, brilliance, mystery, jealousy, fool.
1/ She was very-- brilliant-funny----because it was her birthday.
2/ Nobody knew what had happened to him. It was very------- mystery --mysterious---.
3/ The show was--- excited--exciting---! I shall remember it as long as I live.
4/ It was really silly thing to do. I felt very--- fun --bored--.
5/ He is the best comedian in the country. Hes so-- brilliant-----!
6/ She didnt pass her exam so she was very- bored---disappointed-----.
7/ The other students were-- jealous of her success in the exams and this made her unhappy.
8/ I dont want to go to the party with him. Hes so - fool--foolish-----that he makes me fall asleep.
9/ Her paintings are beautiful. She is very-- created--creative--.
10/ We all shouted Happy birthday! She was really- surprise -surprised-----

Theo mnh th nn lm như thế, khng biết c chnh xc khng nữa, bạn tham khảo thm cc kiến khc nh!

pha l tuyết
13-07-2008, 07:47 PM
Hon thnh những cu sau, sử dụng đng dạng thức của cc từ cho sẵn dươi đy:
Disappoint, creation, excite, fun, surprise, bore, brilliance, mystery, jealousy, fool.
1/ She was very funny because it was her birthday.
2/ Nobody knew what had happened to him. It was very myterious
3/ The show was exciting! I shall remember it as long as I live.
4/ It was really silly thing to do. I felt very bored.
5/ He is the best comedian in the country. He’s so brilliant
6/ She didn’t pass her exam so she was very disappointed.
7/ The other students were-- jealous of her success in the exams and this made her unhappy.
8/ I don’t want to go to the party with him. He’s so foolish that he makes me fall asleep.
9/ Her paintings are beautiful. She is very creative.
10/ We all shouted” Happy birthday!” She was really-surprised
Mnh lm cũng như lan hồ điệp sau be l tnh từ. tnh từ cho người dng Ved cn cho vật l Ving (hok bt đng hok ai c thể ni r điểm ngữ php ny th post ln mnh chỉ hiểu sao ni vậy)

lan hồ điệp
14-07-2008, 01:06 PM
1/ "It ____ rain this evening. Why don't you take an umbrella?"
"That's a good idea. May I borrow yours?"
A. had better
B. could be
C. must
D. might
2/ " ____ you hand me that pair of scissors, please?"
"Certainly."
A. May
B. Shall
C. Will
D. Should
3/ "Larry drove all night to get here for his sister's wedding. He ____ exhausted by the time he arrived."
"He was."
A. ought to be
B. could be
C. must have been
D. will have been
4/ "What are you doing here now? You ___ be here for another two hours."
"I know. We got an early start and it took less time than we expected. I hope you don't mind."
A. couldn't
B. might not
C. had better not
D. aren't supposed to
5/ " ____ talking me downtown on your way to work this morning?"
"Not at all."
A. Can you
B. Why don't you
C. Would you mind
D. Could you please
6/ "I locked myself out of my apartment. I didn't know what to do."
"You ____ your roomate."
A. could have called
B. may have called
C. would have called
D. must have called
7/ "You haven't eaten anything since yesterday afternoon. You ____ be really hungry!"
"I am."
A. might
B. will
C. can
D. must
8/ "How long have you been married?"
"We ___ have been married for twenty-three years on our next anniversary."
A. must
B. should
C. will
D. could
9/ "I ___ there at 6 a.m for the meeting, but my car won't start. Could you please give me a lift in your car?"
A. will be
B. may be
C. supposed to be
D. have got to be
10/ "I left a cookie on the table, but now it's gone. What happened to it?"
"I don't know. One of the children ___ it."
A. may have eaten
B. could eat
C. had to eat
D. should have eaten
Khi no c khoảng 5 bi lm, mnh sẽ post đp n nh!:thumbs-up-nomi:

star_fish
14-07-2008, 01:48 PM
1/ John painted his bedroom black. It looks dark and dreary. He___ a different color.
A. had to choose
B. should have choosen
C. must have choosen
D. could have been choosing
2/ Tom is sitting at his desk. He's reading his chemistry text because he has a test tomorrow. He ___.
A. could study
B. should be studying
C. will study
D. must be studying
3/ When Mr. Lee was younger, he ___ work in the garden for hours, but now he has to take frequent rests because he has emphysema.
A. has got to
B. can
C. should be able to
D. could
4/ Whenever my parents went out in the evening, I ___ the job of taking care of my younger brother.
A. would get
B. should get
C. must have gotten
D. had better get
5/ Yesterday I ___ to a furniture store. I bought a new lamp there.
A. could go
B. went
C. could have gone
D. ought to have gone
6/ Jimmy and Maria were mischievous children. They ___ tricks on their teachers, which always got them into a lot of trouble.
A. could play
B. used to play
C. could have play
D. may have play
7/ Robert has a new car. He ___ it for a very good price. He paid 30 percent less than the regular retail cost.
A. could buy
B. had to buy
C. was supposed to buy
D. was able to buy
8/ " Did you enjoy the picnic?"
" It was okay, but I'd rather ___ to a movie."
A. go
B. be going
C. have gone
D. went
9/ " Why are you so sure that Ann didn't commit the crime she's been accused of committing?"
" She ___ that crime because I was with her, and we were out of town on that day."
A. may not have committed
B. wasn't supposed to commit
C. committed
D. couldn't have committed
10/ " Since we have to be there in a hurry, we ___ take a taxi."
" I agree."
A. had better
B. may
C. have been used to
D. are able to

4everlove
14-07-2008, 01:56 PM
1/ "It ____ rain this evening. Why don't you take an umbrella?"
"That's a good idea. May I borrow yours?"
A. had better
B. could be
C. must
D. might
2/ " ____ you hand me that pair of scissors, please?"
"Certainly."
A. May
B. Shall
C. Will
D. Should
3/ "Larry drove all night to get here for his sister's wedding. He ____ exhausted by the time he arrived."
"He was."
A. ought to be
B. could be
C. must have been
D. will have been
4/ "What are you doing here now? You ___ be here for another two hours."
"I know. We got an early start and it took less time than we expected. I hope you don't mind."
A. couldn't
B. might not
C. had better not
D. aren't supposed to
5/ " ____ talking me downtown on your way to work this morning?"
"Not at all."
A. Can you
B. Why don't you
C. Would you mind
D. Could you please
6/ "I locked myself out of my apartment. I didn't know what to do."
"You ____ your roomate."
A. could have called
B. may have called
C. would have called
D. must have called
7/ "You haven't eaten anything since yesterday afternoon. You ____ be really hungry!"
"I am."
A. might
B. will
C. can
D. must
8/ "How long have you been married?"
"We ___ have been married for twenty-three years on our next anniversary."
A. must
B. should
C. will
D. could
9/ "I ___ there at 6 a.m for the meeting, but my car won't start. Could you please give me a lift in your car?"
A. will be
B. may be
C. supposed to be
D. have got to be
10/ "I left a cookie on the table, but now it's gone. What happened to it?"
"I don't know. One of the children ___ it."
A. may have eaten
B. could eat
C. had to eat
D. should have eaten
hehe cuối cng cũng xong :smilie_bounce::smilie_bounce::smilie_clap::smilie _clap:

star_fish
14-07-2008, 01:57 PM
1/ "It ____ rain this evening. Why don't you take an umbrella?"
"That's a good idea. May I borrow yours?"
A. had better
B. could be
C. must
D. might
2/ " ____ you hand me that pair of scissors, please?"
"Certainly."
A. May
B. Shall
C. Will
D. Should
3/ "Larry drove all night to get here for his sister's wedding. He ____ exhausted by the time he arrived."
"He was."
A. ought to be
B. could be
C. must have been
D. will have been
4/ "What are you doing here now? You ___ be here for another two hours."
"I know. We got an early start and it took less time than we expected. I hope you don't mind."
A. couldn't
B. might not
C. had better not
D. aren't supposed to
5/ " ____ talking me downtown on your way to work this morning?"
"Not at all."
A. Can you
B. Why don't you
C. Would you mind
D. Could you please
6/ "I locked myself out of my apartment. I didn't know what to do."
"You ____ your roommate."
A. could have called
B. may have called
C. would have called
D. must have called
7/ "You haven't eaten anything since yesterday afternoon. You ____ be really hungry!"
"I am."
A. might
B. will
C. can
D. must
8/ "How long have you been married?"
"We ___ have been married for twenty-three years on our next anniversary."
A. must
B. should
C. will
D. could
9/ "I ___ there at 6 a.m for the meeting, but my car won't start. Could you please give me a lift in your car?"
A. will be
B. may be
C. supposed to be
D. have got to be
10/ "I left a cookie on the table, but now it's gone. What happened to it?"
"I don't know. One of the children ___ it."
A. may have eaten
B. could eat
C. had to eat
D. should have eaten

Please explain for me your answer !! Thanks a lot !

giacmonhonhoi12
14-07-2008, 06:19 PM
1/ "It ____ rain this evening. Why don't you take an umbrella?"
"That's a good idea. May I borrow yours?"
A. had better
B. could be
C. must
D. might
2/ " ____ you hand me that pair of scissors, please?"
"Certainly."
A. May
B. Shall
C. Will
D. Should
3/ "Larry drove all night to get here for his sister's wedding. He ____ exhausted by the time he arrived."
"He was."
A. ought to be
B. could be
C. must have been
D. will have been
4/ "What are you doing here now? You ___ be here for another two hours."
"I know. We got an early start and it took less time than we expected. I hope you don't mind."
A. couldn't
B. might not
C. had better not
D. aren't supposed to
5/ " ____ talking me downtown on your way to work this morning?"
"Not at all."
A. Can you
B. Why don't you
C. Would you mind
D. Could you please
6/ "I locked myself out of my apartment. I didn't know what to do."
"You ____ your roomate."
A. could have called
B. may have called
C. would have called
D. must have called
7/ "You haven't eaten anything since yesterday afternoon. You ____ be really hungry!"
"I am."
A. might
B. will
C. can
D. must
8/ "How long have you been married?"
"We ___ have been married for twenty-three years on our next anniversary."
A. must
B. should
C. will
D. could
9/ "I ___ there at 6 a.m for the meeting, but my car won't start. Could you please give me a lift in your car?"
A. will be
B. may be
C. supposed to be
D. have got to be
10/ "I left a cookie on the table, but now it's gone. What happened to it?"
"I don't know. One of the children ___ it."
A. may have eaten
B. could eat
C. had to eat
D. should have eaten
Khi no c khoảng 5 bi lm, mnh sẽ post đp n nh!:thumbs-up-nomi:
chấm hộ mnh với nh

Trần Nguyn Thảo
14-07-2008, 07:37 PM
1/ "It ____ rain this evening. Why don't you take an umbrella?"
"That's a good idea. May I borrow yours?"
A. had better
B. could be
C. must
D. might
2/ " ____ you hand me that pair of scissors, please?"
"Certainly."
A. May
B. Shall
C. Will
D. Should
3/ "Larry drove all night to get here for his sister's wedding. He ____ exhausted by the time he arrived."
"He was."
A. ought to be
B. could be
C. must have been
D. will have been
4/ "What are you doing here now? You ___ be here for another two hours."
"I know. We got an early start and it took less time than we expected. I hope you don't mind."
A. couldn't
B. might not
C. had better not
D. aren't supposed to
5/ " ____ talking me downtown on your way to work this morning?"
"Not at all."
A. Can you
B. Why don't you
C. Would you mind
D. Could you please
6/ "I locked myself out of my apartment. I didn't know what to do."
"You ____ your roomate."
A. could have called
B. may have called
C. would have called
D. must have called
7/ "You haven't eaten anything since yesterday afternoon. You ____ be really hungry!"
"I am."
A. might
B. will
C. can
D. must
8/ "How long have you been married?"
"We ___ have been married for twenty-three years on our next anniversary."
A. must
B. should
C. will
D. could
9/ "I ___ there at 6 a.m for the meeting, but my car won't start. Could you please give me a lift in your car?"
A. will be
B. may be
C. supposed to be
D. have got to be
10/ "I left a cookie on the table, but now it's gone. What happened to it?"
"I don't know. One of the children ___ it."
A. may have eaten
B. could eat
C. had to eat
D. should have eaten

Chẳng bik đng hay sai, chấm hộ mnh với^.^. Thnk trước nha

pha l tuyết
14-07-2008, 08:22 PM
1/ "It ____ rain this evening. Why don't you take an umbrella?"
"That's a good idea. May I borrow yours?"
A. had better
B. could be
C. must
D. might
2/ " ____ you hand me that pair of scissors, please?"
"Certainly."
A. May
B. Shall
C. Will
D. Should
3/ "Larry drove all night to get here for his sister's wedding. He ____ exhausted by the time he arrived."
"He was."
A. ought to be
B. could be
C. must have been
D. will have been
4/ "What are you doing here now? You ___ be here for another two hours."
"I know. We got an early start and it took less time than we expected. I hope you don't mind."
A. couldn't
B. might not
C. had better not
D. aren't supposed to
5/ " ____ talking me downtown on your way to work this morning?"
"Not at all."
A. Can you
B. Why don't you
C. Would you mind
D. Could you please
6/ "I locked myself out of my apartment. I didn't know what to do."
"You ____ your roomate."
A. could have called
B. may have called
C. would have called
D. must have called
7/ "You haven't eaten anything since yesterday afternoon. You ____ be really hungry!"
"I am."
A. might
B. will
C. can
D. must
8/ "How long have you been married?"
"We ___ have been married for twenty-three years on our next anniversary."
A. must
B. should
C. will
D. could
9/ "I ___ there at 6 a.m for the meeting, but my car won't start. Could you please give me a lift in your car?"
A. will be
B. may be
C. supposed to be
D. have got to be
10/ "I left a cookie on the table, but now it's gone. What happened to it?"
"I don't know. One of the children ___ it."
A. may have eaten
B. could eat
C. had to eat
D. should have eaten
Please correct!

lan hồ điệp
14-07-2008, 08:26 PM
1/ John painted his bedroom black. It looks dark and dreary. He___ a different color.
A. had to choose
B. should have choosen
C. must have choosen
D. could have been choosing
2/ Tom is sitting at his desk. He's reading his chemistry text because he has a test tomorrow. He ___.
A. could study
B. should be studying
C. will study
D. must be studying
3/ When Mr. Lee was younger, he ___ work in the garden for hours, but now he has to take frequent rests because he has emphysema.
A. has got to
B. can
C. should be able to
D. could
4/ Whenever my parents went out in the evening, I ___ the job of taking care of my younger brother.
A. would get
B. should get
C. must have gotten
D. had better get
5/ Yesterday I ___ to a furniture store. I bought a new lamp there.
A. could go
B. went
C. could have gone
D. ought to have gone
6/ Jimmy and Maria were mischievous children. They ___ tricks on their teachers, which always got them into a lot of trouble.
A. could play
B. used to play
C. could have play
D. may have play
7/ Robert has a new car. He ___ it for a very good price. He paid 30 percent less than the regular retail cost.
A. could buy
B. had to buy
C. was supposed to buy
D. was able to buy
8/ " Did you enjoy the picnic?"
" It was okay, but I'd rather ___ to a movie."
A. go
B. be going
C. have gone
D. went
9/ " Why are you so sure that Ann didn't commit the crime she's been accused of committing?"
" She ___ that crime because I was with her, and we were out of town on that day."
A. may not have committed
B. wasn't supposed to commit
C. committed
D. couldn't have committed
10/ " Since we have to be there in a hurry, we ___ take a taxi."
" I agree."
A. had better
B. may
C. have been used to
D. are able to
Bi ny c đp n ở trang trước đấy, bạn c thể kiểm tra lại bi lm của mnh.

lan hồ điệp
14-07-2008, 08:31 PM
1/ "It ____ rain this evening. Why don't you take an umbrella?"
"That's a good idea. May I borrow yours?"
A. had better
B. could be
C. must
D. might
2/ " ____ you hand me that pair of scissors, please?"
"Certainly."
A. May
B. Shall
C. Will
D. Should
3/ "Larry drove all night to get here for his sister's wedding. He ____ exhausted by the time he arrived."
"He was."
A. ought to be
B. could be
C. must have been
D. will have been
4/ "What are you doing here now? You ___ be here for another two hours."
"I know. We got an early start and it took less time than we expected. I hope you don't mind."
A. couldn't
B. might not
C. had better not
D. aren't supposed to
5/ " ____ talking me downtown on your way to work this morning?"
"Not at all."
A. Can you
B. Why don't you
C. Would you mind
D. Could you please
6/ "I locked myself out of my apartment. I didn't know what to do."
"You ____ your roomate."
A. could have called
B. may have called
C. would have called
D. must have called
7/ "You haven't eaten anything since yesterday afternoon. You ____ be really hungry!"
"I am."
A. might
B. will
C. can
D. must
8/ "How long have you been married?"
"We ___ have been married for twenty-three years on our next anniversary."
A. must
B. should
C. will
D. could
9/ "I ___ there at 6 a.m for the meeting, but my car won't start. Could you please give me a lift in your car?"
A. will be
B. may be
C. supposed to be
D. have got to be
10/ "I left a cookie on the table, but now it's gone. What happened to it?"
"I don't know. One of the children ___ it."
A. may have eaten
B. could eat
C. had to eat
D. should have eaten
Khi no c khoảng 5 bi lm, mnh sẽ post đp n nh!:thumbs-up-nomi:
Pạn no lm đng hết zậy???:thumbs-up-nomi:

pha l tuyết
14-07-2008, 08:37 PM
Sửa bi trực tiếp lun dc ko vậy?

lan hồ điệp
14-07-2008, 08:49 PM
1/ "It ____ rain this evening. Why don't you take an umbrella?"
"That's a good idea. May I borrow yours?"
A. had better
B. could be
C. must
D. might
2/ " ____ you hand me that pair of scissors, please?"
"Certainly."
A. May
B. Shall
C. Will
D. Should
3/ "Larry drove all night to get here for his sister's wedding. He ____ exhausted by the time he arrived."
"He was."
A. ought to be
B. could be
C. must have been
D. will have been
4/ "What are you doing here now? You ___ be here for another two hours."
"I know. We got an early start and it took less time than we expected. I hope you don't mind."
A. couldn't
B. might not
C. had better not
D. aren't supposed to
5/ " ____ talking me downtown on your way to work this morning?"
"Not at all."
A. Can you
B. Why don't you
C. Would you mind
D. Could you please
6/ "I locked myself out of my apartment. I didn't know what to do."
"You ____ your roomate."
A. could have called
B. may have called
C. would have called
D. must have called:cross:
7/ "You haven't eaten anything since yesterday afternoon. You ____ be really hungry!"
"I am."
A. might
B. will
C. can
D. must
8/ "How long have you been married?"
"We ___ have been married for twenty-three years on our next anniversary."
A. must
B. should
C. will
D. could
9/ "I ___ there at 6 a.m for the meeting, but my car won't start. Could you please give me a lift in your car?"
A. will be
B. may be
C. supposed to be
D. have got to be
10/ "I left a cookie on the table, but now it's gone. What happened to it?"
"I don't know. One of the children ___ it."
A. may have eaten
B. could eat
C. had to eat
D. should have eaten
hehe cuối cng cũng xong :smilie_bounce::smilie_bounce::smilie_clap::smilie _clap:

Bạn sai c 1 cu h, giỏi gh!

lan hồ điệp
14-07-2008, 08:53 PM
1/ "It ____ rain this evening. Why don't you take an umbrella?"
"That's a good idea. May I borrow yours?"
A. had better
B. could be
C. must
D. might:tick:
2/ " ____ you hand me that pair of scissors, please?"
"Certainly."
A. May
B. Shall
C. Will:tick:
D. Should
3/ "Larry drove all night to get here for his sister's wedding. He ____ exhausted by the time he arrived."
"He was."
A. ought to be
B. could be
C. must have been:tick:
D. will have been
4/ "What are you doing here now? You ___ be here for another two hours."
"I know. We got an early start and it took less time than we expected. I hope you don't mind."
A. couldn't
B. might not
C. had better not
D. aren't supposed to:tick:
5/ " ____ talking me downtown on your way to work this morning?"
"Not at all."
A. Can you
B. Why don't you
C. Would you mind:tick:
D. Could you please
6/ "I locked myself out of my apartment. I didn't know what to do."
"You ____ your roommate."
A. could have called:tick:
B. may have called
C. would have called
D. must have called
7/ "You haven't eaten anything since yesterday afternoon. You ____ be really hungry!"
"I am."
A. might
B. will
C. can
D. must:tick:
8/ "How long have you been married?"
"We ___ have been married for twenty-three years on our next anniversary."
A. must
B. should
C. will:tick:
D. could
9/ "I ___ there at 6 a.m for the meeting, but my car won't start. Could you please give me a lift in your car?"
A. will be
B. may be
C. supposed to be
D. have got to be:tick:
10/ "I left a cookie on the table, but now it's gone. What happened to it?"
"I don't know. One of the children ___ it."
A. may have eaten:tick:
B. could eat
C. had to eat
D. should have eaten

Please explain for me your answer !! Thanks a lot !
Check bi ri nh!

lan hồ điệp
14-07-2008, 08:58 PM
chấm hộ mnh với nh
Bi của bạn mnh quote ko được, bạn thng cảm xem đp n bi của cc bạn khc nh!

lan hồ điệp
14-07-2008, 08:58 PM
1/ "It ____ rain this evening. Why don't you take an umbrella?"
"That's a good idea. May I borrow yours?"
A. had better
B. could be
C. must
D. might:tick:
2/ " ____ you hand me that pair of scissors, please?"
"Certainly."
A. May
B. Shall
C. Will
D. Should
3/ "Larry drove all night to get here for his sister's wedding. He ____ exhausted by the time he arrived."
"He was."
A. ought to be
B. could be
C. must have been
D. will have been
4/ "What are you doing here now? You ___ be here for another two hours."
"I know. We got an early start and it took less time than we expected. I hope you don't mind."
A. couldn't
B. might not
C. had better not
D. aren't supposed to
5/ " ____ talking me downtown on your way to work this morning?"
"Not at all."
A. Can you
B. Why don't you
C. Would you mind:tick:
D. Could you please
6/ "I locked myself out of my apartment. I didn't know what to do."
"You ____ your roomate."
A. could have called:tick:
B. may have called
C. would have called
D. must have called
7/ "You haven't eaten anything since yesterday afternoon. You ____ be really hungry!"
"I am."
A. might
B. will
C. can
D. must
8/ "How long have you been married?"
"We ___ have been married for twenty-three years on our next anniversary."
A. must
B. should
C. will:tick:
D. could
9/ "I ___ there at 6 a.m for the meeting, but my car won't start. Could you please give me a lift in your car?"
A. will be
B. may be
C. supposed to be
D. have got to be
10/ "I left a cookie on the table, but now it's gone. What happened to it?"
"I don't know. One of the children ___ it."
A. may have eaten:tick:
B. could eat
C. had to eat
D. should have eaten
Please correct!
Ch ch, mnh sửa ri đ bạn!:love:

lan hồ điệp
14-07-2008, 08:59 PM
1/ "It ____ rain this evening. Why don't you take an umbrella?"
"That's a good idea. May I borrow yours?"
A. had better
B. could be
C. must
D. might:tick:
2/ " ____ you hand me that pair of scissors, please?"
"Certainly."
A. May
B. Shall
C. Will:tick:
D. Should
3/ "Larry drove all night to get here for his sister's wedding. He ____ exhausted by the time he arrived."
"He was."
A. ought to be
B. could be
C. must have been:tick:
D. will have been
4/ "What are you doing here now? You ___ be here for another two hours."
"I know. We got an early start and it took less time than we expected. I hope you don't mind."
A. couldn't
B. might not
C. had better not
D. aren't supposed to:tick:
5/ " ____ talking me downtown on your way to work this morning?"
"Not at all."
A. Can you
B. Why don't you
C. Would you mind:tick:
D. Could you please
6/ "I locked myself out of my apartment. I didn't know what to do."
"You ____ your roomate."
A. could have called:tick:
B. may have called
C. would have called
D. must have called
7/ "You haven't eaten anything since yesterday afternoon. You ____ be really hungry!"
"I am."
A. might
B. will
C. can
D. must:tick:
8/ "How long have you been married?"
"We ___ have been married for twenty-three years on our next anniversary."
A. must
B. should
C. will:tick:
D. could
9/ "I ___ there at 6 a.m for the meeting, but my car won't start. Could you please give me a lift in your car?"
A. will be
B. may be
C. supposed to be
D. have got to be:tick:
10/ "I left a cookie on the table, but now it's gone. What happened to it?"
"I don't know. One of the children ___ it."
A. may have eaten:tick:
B. could eat
C. had to eat
D. should have eaten

Chẳng bik đng hay sai, chấm hộ mnh với^.^. Thnk trước nha
Xong, bạn kiểm tra lại đi nh!

pha l tuyết
14-07-2008, 09:00 PM
Thanks nhu nhu sai be bt bạn c thể cho mnh l thuyết phần ny dc khng?

lan hồ điệp
14-07-2008, 09:02 PM
Uhm, vậy để mnh thử tổng hợp lại ri mới post được.

lan hồ điệp
16-07-2008, 10:00 AM
1/ Peter ___ rather sleep on a mattress than on the floor.
A. shall
B. could
C. would
D. must
2/ "This movie is boring and too violent."
"I agree. ___ leave?"
A. Will we
B. Why don't we
C. Must we
D. Would we
3/ "Chris, you ___ the fish in the refrigerator before it spoils."
"You're right. I didn't know it was still in the shopping bag."
A. had better put
B. had to put
C. would rather put
D. may put
4/ "What does Mr. Griffin do for a living?"
"Nothing. He's very rich. He ___ work for a living."
A. must not
B. shouldn't
C. doesn't have to
D. hadn't better
5/ "Why are you so late?"
"I ___ my aunt to the airport. The traffic was terrible!"
A. could take
B. must have taken
C. should take
D. had to take
6/ "I heard Laura was offered a job at a top computer firm in Chicago."
"Oh? That's wonderful! She ___ be very pleased."
A. is supposed to be
B. might be
C. must be
D. is
7/ "The hot weather doesn't seem to bother you."
"When I had my farm, I ___ work in the hot fields for hours."
A. used to
B. ought to
C. must
D. had better
8/ "They towed my car away from the executive parking loot yesterday."
"You ___ have park there."
A. may not
B. should not
C. must not
D. might not
9/ "Are you going to have a big birthday party for your father?"
"Not this year, but next year. He ___ 50 years old then."
A. should be
B. must be
C. will be
D. has to be
10/ "I need some help with this table. ___ you lift the other end, please?"
"Sure, just a second."
A. May
B. Should
C. Could
D. Shall
Cc bạn tiếp tục lm nh!:17_002:

pha l tuyết
16-07-2008, 10:33 AM
1/ Peter ___ rather sleep on a mattress than on the floor.
A. shall
B. could
C. would
D. must
2/ "This movie is boring and too violent."
"I agree. ___ leave?"
A. Will we
B. Why don't we
C. Must we
D. Would we
3/ "Chris, you ___ the fish in the refrigerator before it spoils."
"You're right. I didn't know it was still in the shopping bag."
A. had better put
B. had to put
C. would rather put
D. may put
4/ "What does Mr. Griffin do for a living?"
"Nothing. He's very rich. He ___ work for a living."
A. must not
B. shouldn't
C. doesn't have to
D. hadn't better
5/ "Why are you so late?"
"I ___ my aunt to the airport. The traffic was terrible!"
A. could take
B. must have taken
C. should take
D. had to take
6/ "I heard Laura was offered a job at a top computer firm in Chicago."
"Oh? That's wonderful! She ___ be very pleased."
A. is supposed to be
B. might be
C. must be
D. is
7/ "The hot weather doesn't seem to bother you."
"When I had my farm, I ___ work in the hot fields for hours."
A. used to
B. ought to
C. must
D. had better
8/ "They towed my car away from the executive parking loot yesterday."
"You ___ have park there."
A. may not
B. should not
C. must not
D. might not
9/ "Are you going to have a big birthday party for your father?"
"Not this year, but next year. He ___ 50 years old then."
A. should be
B. must be
C. will be
D. has to be
10/ "I need some help with this table. ___ you lift the other end, please?"
"Sure, just a second."
A. May
B. Should
C. Could
D. Shall
Please correct! :not-worthy::not-worthy::not-worthy:

lan hồ điệp
16-07-2008, 10:41 AM
I'll correct after 5 members have done it. Please wait.:47_002:

bravebird
16-07-2008, 04:05 PM
1/ Peter ___ rather sleep on a mattress than on the floor.
A. shall
B. could
C. would
D. must
2/ "This movie is boring and too violent."
"I agree. ___ leave?"
A. Will we
B. Why don't we
C. Must we
D. Would we
3/ "Chris, you ___ the fish in the refrigerator before it spoils."
"You're right. I didn't know it was still in the shopping bag."
A. had better put
B. had to put
C. would rather put
D. may put
4/ "What does Mr. Griffin do for a living?"
"Nothing. He's very rich. He ___ work for a living."
A. must not
B. shouldn't
C. doesn't have to
D. hadn't better
5/ "Why are you so late?"
"I ___ my aunt to the airport. The traffic was terrible!"
A. could take
B. must have taken
C. should take
D. had to take
6/ "I heard Laura was offered a job at a top computer firm in Chicago."
"Oh? That's wonderful! She ___ be very pleased."
A. is supposed to be
B. might be
C. must be
D. is
7/ "The hot weather doesn't seem to bother you."
"When I had my farm, I ___ work in the hot fields for hours."
A. used to
B. ought to
C. must
D. had better
8/ "They towed my car away from the executive parking loot yesterday."
"You ___ have park there."
A. may not
B. should not
C. must not
D. might not
9/ "Are you going to have a big birthday party for your father?"
"Not this year, but next year. He ___ 50 years old then."
A. should be
B. must be
C. will be
D. has to be
10/ "I need some help with this table. ___ you lift the other end, please?"
"Sure, just a second."
A. May
B. Should
C. Could
D. Shall
Cc bạn tiếp tục lm nh!:17_002:
C g sai nhớ sửa cho mnh thanks nhiều :04:

nguyenngocbaotram
17-07-2008, 03:17 PM
1/ Peter ___ Rather Sleep On A Mattress Than On The Floor.
A. Shall
B. Could
c.would
D. Must
2/ "this Movie Is Boring And Too Violent."
"i Agree. ___ Leave?"
A. Will We
b.why Don't We
C. Must We
D. Would We
3/ "chris, You ___ The Fish In The Refrigerator Before It Spoils."
"you're Right. I Didn't Know It Was Still In The Shopping Bag."
a.had Better Put
B. Had To Put
C. Would Rather Put
D. May Put
4/ "what Does Mr. Griffin Do For A Living?"
"nothing. He's Very Rich. He ___ Work For A Living."
A. Must Not
B. Shouldn't
c.. doesn't Have To
D. Hadn't Better
5/ "why Are You So Late?"
"i ___ My Aunt To The Airport. The Traffic Was Terrible!"
A. Could Take
b.must Have Taken
C. Should Take
D. Had To Take
6/ "i Heard Laura Was Offered A Job At A Top Computer Firm In Chicago."
"oh? That's Wonderful! She ___ Be Very Pleased."
a.is Supposed To Be
B. Might Be
C. Must Be
D. Is
7/ "the Hot Weather Doesn't Seem To Bother You."
"when I Had My Farm, I ___ Work In The Hot Fields For Hours."
a.used To
B. Ought To
C. Must
D. Had Better
8/ "they Towed My Car Away From The Executive Parking Loot Yesterday."
"you ___ Have Park There."
A. May Not
b. Should Not
C. Must Not
D. Might Not
9/ "are You Going To Have A Big Birthday Party For Your Father?"
"not This Year, But Next Year. He ___ 50 Years Old Then."
A. Should Be
B. Must Be
c.will Be
D. Has To Be
10/ "i Need Some Help With This Table. ___ You Lift The Other End, Please?"
"sure, Just A Second."
A. May
B. Should
c.could
D. Shall
Cc Bạn Tiếp Tục Lm Nh!:17_002:
SỬa Gip Mnh Nh

minhphuong1805
17-07-2008, 04:11 PM
1/ Peter ___ rather sleep on a mattress than on the floor.
A. shall
B. could
C. would
D. must
2/ "This movie is boring and too violent."
"I agree. ___ leave?"
A. Will we
B. Why don't we
C. Must we
D. Would we
3/ "Chris, you ___ the fish in the refrigerator before it spoils."
"You're right. I didn't know it was still in the shopping bag."
A. had better put
B. had to put
C. would rather put
D. may put
4/ "What does Mr. Griffin do for a living?"
"Nothing. He's very rich. He ___ work for a living."
A. must not
B. shouldn't
C. doesn't have to
D. hadn't better
5/ "Why are you so late?"
"I ___ my aunt to the airport. The traffic was terrible!"
A. could take
B. must have taken
C. should take
D. had to take
6/ "I heard Laura was offered a job at a top computer firm in Chicago."
"Oh? That's wonderful! She ___ be very pleased."
A. is supposed to be
B. might be
C. must be
D. is
7/ "The hot weather doesn't seem to bother you."
"When I had my farm, I ___ work in the hot fields for hours."
A. used to
B. ought to
C. must
D. had better
8/ "They towed my car away from the executive parking loot yesterday."
"You ___ have park there."
A. may not
B. should not
C. must not
D. might not
9/ "Are you going to have a big birthday party for your father?"
"Not this year, but next year. He ___ 50 years old then."
A. should be
B. must be
C. will be
D. has to be
10/ "I need some help with this table. ___ you lift the other end, please?"
"Sure, just a second."
A. May
B. Should
C. Could
D. Shall

lan hồ điệp
17-07-2008, 09:26 PM
1/ Peter ___ rather sleep on a mattress than on the floor.
A. shall
B. could
C. would:tick:
D. must
2/ "This movie is boring and too violent."
"I agree. ___ leave?"
A. Will we
B. Why don't we:tick:
C. Must we
D. Would we
3/ "Chris, you ___ the fish in the refrigerator before it spoils."
"You're right. I didn't know it was still in the shopping bag."
A. had better put
B. had to put:tick:
C. would rather put
D. may put
4/ "What does Mr. Griffin do for a living?"
"Nothing. He's very rich. He ___ work for a living."
A. must not
B. shouldn't
C. doesn't have to:tick:
D. hadn't better
5/ "Why are you so late?"
"I ___ my aunt to the airport. The traffic was terrible!"
A. could take
B. must have taken
C. should take
D. had to take:tick:
6/ "I heard Laura was offered a job at a top computer firm in Chicago."
"Oh? That's wonderful! She ___ be very pleased."
A. is supposed to be
B. might be
C. must be:tick:
D. is
7/ "The hot weather doesn't seem to bother you."
"When I had my farm, I ___ work in the hot fields for hours."
A. used to:tick:
B. ought to
C. must
D. had better
8/ "They towed my car away from the executive parking loot yesterday."
"You ___ have park there."
A. may not
B. should not:tick:
C. must not
D. might not
9/ "Are you going to have a big birthday party for your father?"
"Not this year, but next year. He ___ 50 years old then."
A. should be
B. must be
C. will be:tick:
D. has to be
10/ "I need some help with this table. ___ you lift the other end, please?"
"Sure, just a second."
A. May
B. Should
C. Could:tick:
D. Shall
Please correct!
Hura, cuối cng cũng sửa xong .

lan hồ điệp
17-07-2008, 09:36 PM
C g sai nhớ sửa cho mnh thanks nhiều :04:
Bi ny ko sửa được, thng cm nha bạn.

pha l tuyết
17-07-2008, 09:36 PM
Thank you mnh tệ w chỉ đng phn nửa

lan hồ điệp
17-07-2008, 09:38 PM
SỬa Gip Mnh Nh
Hix, bi ny cũng ko sửa được lun.:71:

lan hồ điệp
17-07-2008, 09:49 PM
1/ Peter ___ rather sleep on a mattress than on the floor.
A. shall
B. could
C. would:tick:
D. must
2/ "This movie is boring and too violent."
"I agree. ___ leave?"
A. Will we
B. Why don't we:tick:
C. Must we
D. Would we
3/ "Chris, you ___ the fish in the refrigerator before it spoils."
"You're right. I didn't know it was still in the shopping bag."
A. had better put
B. had to put:tick:
C. would rather put
D. may put
4/ "What does Mr. Griffin do for a living?"
"Nothing. He's very rich. He ___ work for a living."
A. must not
B. shouldn't
C. doesn't have to:tick:
D. hadn't better
5/ "Why are you so late?"
"I ___ my aunt to the airport. The traffic was terrible!"
A. could take
B. must have taken
C. should take
D. had to take:tick:
6/ "I heard Laura was offered a job at a top computer firm in Chicago."
"Oh? That's wonderful! She ___ be very pleased."
A. is supposed to be
B. might be
C. must be:tick:(cu ny dng must v đy l một sự suy luận ở hiện tại, độ chắc chắn ln đến 99%, bạn cứ xem nghĩa của cu sẽ r.)
D. is
7/ "The hot weather doesn't seem to bother you."
"When I had my farm, I ___ work in the hot fields for hours."
A. used to:tick:
B. ought to
C. must
D. had better
8/ "They towed my car away from the executive parking loot yesterday."
"You ___ have park there."
A. may not
B. should not:tick:
C. must not
D. might not
9/ "Are you going to have a big birthday party for your father?"
"Not this year, but next year. He ___ 50 years old then."
A. should be
B. must be
C. will be:tick:(next year --> trạng từ chỉ thời gian tương lai, fải dng th tương lai đơn chứ bạn.)
D. has to be
10/ "I need some help with this table. ___ you lift the other end, please?"
"Sure, just a second."
A. May
B. Should
C. Could:tick:(cu ny dng could để diễn tả sự yu cầu, cn may l sự xin fp nn khng dng trong trường hợp ny được.)
D. Shall
Xong ri, bạn check lại nh! Giải thch r rng lun ri đ bạn.

minhphuong1805
18-07-2008, 02:24 PM
Bạn lan hồ điệp ơi, bạn sửa bi nếu bạn thấy chỗ no sai th giải thch kỹ cho mọi người tại sao lại sai th tốt qu chữ chỉ trả lời cụt lủn kết quả th mọi người cũng khng hiểu sao mnh sai

lan hồ điệp
19-07-2008, 09:28 AM
1/ There is a hotel at the bottom of the canyon where we can stay there.
a b c d
2/ I was such nervous that I didn't think I would pass the exam.
a b c d
3/ I'd prefer to do it on myself because other people made me nervous.
a b c d
4/ I'm afraid Peter is on the phone. Do you want to come in and waiting?
a b c d
5/ The progress made in space travel for the early 1960s is remarkable.
a b c d
Cc bạn lm thử 5 cu ny trước nh!:32_002:

kenzhin88
21-07-2008, 08:58 AM
/ There is a hotel at the bottom of the canyon where we can stay there.
d, bỏ there
2/ I was such nervous that I didn't think I would pass the exam.
a b c d
a, such -> so

3/ I'd prefer to do it on myself because other people made me nervous.
a b c d
a, do-> doing

4/ I'm afraid Peter is on the phone. Do you want to come in and waiting?
a b c d
d, waiting-> wait for him

5/ The progress made in space travel for the early 1960s is remarkable.
a b c d
a, made-> has been made



Sửa gip mnh với nh, thanks so much

lan hồ điệp
21-07-2008, 11:31 AM
Chờ vi bi nữa mnh sẽ sửa.

kenzhin88
21-07-2008, 09:37 PM
ko c ai chịu lm :(

lan hồ điệp
23-07-2008, 09:10 AM
/ There is a hotel at the bottom of the canyon where we can stay there.
d, bỏ there:tick:
2/ I was such nervous that I didn't think I would pass the exam.
a b c d
a, such -> so:tick:
3/ I'd prefer to do it on myself because other people made me nervous.
a b c d
a, do-> doing
b, on --> by
4/ I'm afraid Peter is on the phone. Do you want to come in and waiting?
a b c d
d, waiting-> wait for him:tick:
5/ The progress made in space travel for the early 1960s is remarkable.
a b c d
a, made-> has been made
c, for --> in


Sửa gip mnh với nh, thanks so much
He he, mặc d t ng` lm nhưng mnh vẫn sửa ri đ! Lần sau lm tiếp nghen bạn!:17_002:

lan hồ điệp
24-07-2008, 08:24 PM
1/ "How did you get my telephone number? It's not listed in the phone book, so you ___ have found it in the directory."
"I got it from your mother."
A. may not
B. won't
c. might not
D. couldn't
2/ "Is that volcano dormant or active?"
"Active. According to the expert, it ___ erupt again in the very near future."
A. would
B. may be
C. could
D. had better
3/ "Last year I ___ this fine print in these contracts, but now I can't."
"You'd better go to the eye doctor."
A. could read
B. must have read
C. should have read
D. had to read
4/ "Is littering against the law?"
"Yes. There's a law that says that you ___ throw trash on the streets."
A. don't have to
B. must not
C. couldn't
D. might not
5/ "Do you want to go to the seashore for vacation?"
"I think I'd rather ___ to the mountains."
A. to go
B. going
C. go
D. have gone
Lm tiếp nha cc bạn!:smilie_goodjob::smilie_goodjob::smilie_goodjo b:

duc quy
24-07-2008, 08:55 PM
Đy l bi của mnh
1/C
2/B
3/A
4/B
5/A
Sửa bi gip mnh nh
:36_002:

vinhloc30796
24-07-2008, 09:17 PM
1/ "How did you get my telephone number? It's not listed in the phone book, so you ___ have found it in the directory."
"I got it from your mother."
A. may not
B. won't
c. might not
D. couldn't
2/ "Is that volcano dormant or active?"
"Active. According to the expert, it ___ erupt again in the very near future."
A. would
B. may be
C. could
D. had better
3/ "Last year I ___ this fine print in these contracts, but now I can't."
"You'd better go to the eye doctor."
A. could read
B. must have read
C. should have read
D. had to read
4/ "Is littering against the law?"
"Yes. There's a law that says that you ___ throw trash on the streets."
A. don't have to
B. must not
C. couldn't
D. might not
5/ "Do you want to go to the seashore for vacation?"
"I think I'd rather ___ to the mountains."
A. to go
B. going
C. go
D. have gone
Sửa bi gim mnh nh!

kenzhin88
24-07-2008, 10:05 PM
1/ "How did you get my telephone number? It's not listed in the phone book, so you ___ have found it in the directory."
"I got it from your mother."
A. may not
B. won't
c. might not
D. couldn't
2/ "Is that volcano dormant or active?"
"Active. According to the expert, it ___ erupt again in the very near future."
A. would
B. may be
C. could
D. had better
3/ "Last year I ___ this fine print in these contracts, but now I can't."
"You'd better go to the eye doctor."
A. could read
B. must have read
C. should have read
D. had to read
4/ "Is littering against the law?"
"Yes. There's a law that says that you ___ throw trash on the streets."
A. don't have to
B. must not
C. couldn't
D. might not
5/ "Do you want to go to the seashore for vacation?"
"I think I'd rather ___ to the mountains."
A. to go
B. going
C. go
D. have gone

nguyenngocbaotram
26-07-2008, 09:23 AM
trời ơi sao lc no cũng đến sau zậy.2 bi kia ko sửa được tức w đi mất.:30_002:
cu trả lời của mnh n :
1.d
2.b
3.a
4.b
5.a

sửa gip mnh nh.:47_002:sao mọi người giống mnh th ko biết

bravebird
26-07-2008, 09:44 AM
1/ "How did you get my telephone number? It's not listed in the phone book, so you ___ have found it in the directory."
"I got it from your mother."
A. may not
B. won't
c. might not
D. couldn't
2/ "Is that volcano dormant or active?"
"Active. According to the expert, it ___ erupt again in the very near future."
A. would
B. may be
C. could
D. had better
3/ "Last year I ___ this fine print in these contracts, but now I can't."
"You'd better go to the eye doctor."
A. could read
B. must have read
C. should have read
D. had to read
4/ "Is littering against the law?"
"Yes. There's a law that says that you ___ throw trash on the streets."
A. don't have to
B. must not
C. couldn't
D. might not
5/ "Do you want to go to the seashore for vacation?"
"I think I'd rather ___ to the mountains."
A. to go
B. going
C. go
D. have gone
Lm tiếp nha cc bạn!:smilie_goodjob::smilie_goodjob::smilie_goodjo b:
mnh lm đại c g sai sửa dm nha:smilie_goodjob:

lan hồ điệp
26-07-2008, 11:43 AM
Đy l bi của mnh
1/C >>D (điều c ta đon "anh khng thể c số ĐT trực tiếp" l chắc chắn ln tới 99% nn fải dng couldn't bạn .)
2/B
3/A
4/B
5/A >> C (sau would rather ở hiện tại dng bare infinitive nha bạn.)
Sửa bi gip mnh nh
:36_002:


He he, 6 điểm .:smilie_goodjob:

lan hồ điệp
26-07-2008, 11:54 AM
1/ "How did you get my telephone number? It's not listed in the phone book, so you ___ have found it in the directory."
"I got it from your mother."
A. may not
B. won't
c. might not
D. couldn't
2/ "Is that volcano dormant or active?"
"Active. According to the expert, it ___ erupt again in the very near future."
A. would
B. may be
C. could
D. had better
3/ "Last year I ___ this fine print in these contracts, but now I can't."
"You'd better go to the eye doctor."
A. could read
B. must have read
C. should have read
D. had to read
4/ "Is littering against the law?"
"Yes. There's a law that says that you ___ throw trash on the streets."
A. don't have to
B. must not
C. couldn't
D. might not
5/ "Do you want to go to the seashore for vacation?"
"I think I'd rather ___ to the mountains."
A. to go
B. going
C. go (sau would rather ở hiện tại dng bare infinitive bạn ơi.)
D. have gone
Sửa bi gim mnh nh!
8 điểm n!:10_002:

lan hồ điệp
26-07-2008, 11:57 AM
1/ "How did you get my telephone number? It's not listed in the phone book, so you ___ have found it in the directory."
"I got it from your mother."
A. may not
B. won't
c. might not
D. couldn't
2/ "Is that volcano dormant or active?"
"Active. According to the expert, it ___ erupt again in the very near future."
A. would
B. may be
C. could
D. had better
3/ "Last year I ___ this fine print in these contracts, but now I can't."
"You'd better go to the eye doctor."
A. could read
B. must have read
C. should have read
D. had to read
4/ "Is littering against the law?"
"Yes. There's a law that says that you ___ throw trash on the streets."
A. don't have to
B. must not
C. couldn't
D. might not
5/ "Do you want to go to the seashore for vacation?"
"I think I'd rather ___ to the mountains."
A. to go
B. going
C. go (sau would rather ở hiện tại dng bare infinitive nha bạn!)
D. have gone
Bạn cũng 8 điểm lun. M sao cc bạn sai cu 5 nhiều thế nhỉ:question:

lan hồ điệp
26-07-2008, 11:59 AM
trời ơi sao lc no cũng đến sau zậy.2 bi kia ko sửa được tức w đi mất.:30_002:
cu trả lời của mnh n :
1.d
2.b
3.a
4.b
5.a >> c (sau would rather ở hiện tại dng bare infinitive nghen bạn.)

sửa gip mnh nh.:47_002:sao mọi người giống mnh th ko biết

Bạn 8 điểm.:smilie_goodjob:

lan hồ điệp
26-07-2008, 12:03 PM
mnh lm đại c g sai sửa dm nha:smilie_goodjob:
Hix, bi ny mnh khng quote được,:30_002: bạn chịu kh xem đp n bi của cc bạn khc nh!

zaza9x
26-07-2008, 12:33 PM
1/ John Painted His Bedroom Black. It Looks Dark And Dreary. He___ A Different Color.
A. Had To Choose
B. Should Have Choosen
C. Must Have Choosen
D. Could Have Been Choosing
2/ Tom Is Sitting At His Desk. He's Reading His Chemistry Text Because He Has A Test Tomorrow. He ___.
a. Could Study
B. Should Be Studying
C. Will Study
D. Must Be Studying
3/ When Mr. Lee Was Younger, He ___ Work In The Garden For Hours, But Now He Has To Take Frequent Rests Because He Has Emphysema.
A. Has Got To
B. Can
C. Should Be Able To
D. Could
4/ Whenever My Parents Went Out In The Evening, I ___ The Job Of Taking Care Of My Younger Brother.
A. Would Get
B. Should Get
C. Must Have Gotten
D. Had Better Get
5/ Yesterday I ___ To A Funiture Store. I Bought A New Lamp There.
A. Could Go
B. Went
C. Could Have Gone
D. Ought To Have Gone
6/ Jimmy And Maria Were Mischivous Children. They ___ Tricks On Their Teachers, Which Always Got Them Into A Lot Of Trouble.
A. Could Play
B. Used To Play
C. Could Have Play
D. May Have Play
7/ Robert Has A New Car. He ___ It For A Very Good Price. He Paid 30 Percent Less Than The Regular Retail Cost.
A. Could Buy
B. Had To Buy
C. Was Supposed To Buy
D. Was Able To Buy
8/ " Did You Enjoy The Picnic?"
" It Was Okay, But I'd Rather ___ To A Movie."
A. Go
B. Be Going
C. Have Gone
D. Went
9/ " Why Are You So Sure That Ann Didn't Commit The Crime She's Been Accused Of Committing?"
" She ___ That Crime Because I Was With Her, And We Were Out Of Town On That Day."
A. May Not Have Committed
B. Wasn't Supposed To Commit
C. Committed
D. Couldn't Have Committed
10/ " Since We Have To Be There In A Hurry, We ___ Take A Taxi."
" I Agree."
A. Had Better
B. May
C. Have Been Used To
D. Are Able To
__________________________________________________ _______________
1 A
2 D
3 C
4 B
5 D
6 B
7 B
8 D
9 B
10 B

lan hồ điệp
26-07-2008, 05:10 PM
__________________________________________________ _______________
1 A
2 D
3 C
4 B
5 D
6 B
7 B
8 D
9 B
10 B
Cm ơn bạn đ lm bi, nhưng đy l bi đ sửa rồi, bạn vui lng xem đp n ở những trang trước nh! Muốn thử sức với bi mới th bạn nhớ đến những trang cuối .
Thn,

lan hồ điệp
29-07-2008, 08:39 PM
1. Soldiers ___ disobey a superior officer.
A. must/ have to
B. must not
C. don't have to
2. To stay alive, people ___ breathe oxygen.
A. must/ have to
B. must not
C. don't have to
3. You ___ finish your work on this project before you go on vacation. You'll probably lose your job if you don't.
A. must/ have to
B. must not
C. don't have to
4. If you don't have an acquarium, you ___ give your tropical fish too much food or they'll die.
A. must/have to
B. must not
C. don't have to
5. To be a sucessful mountain climber, you ___ have a great deal of stamica.
A. must/have to
B. must not
C. don't have to
Hnh như bi ny hơi dễ th fải! :D :D :D

pha l tuyết
30-07-2008, 08:35 AM
1. Soldiers ___ disobey a superior officer.
A. must/ have to
B. must not
C. don't have to
2. To stay alive, people ___ breathe oxygen.
A. must/ have to
B. must not
C. don't have to
3. You ___ finish your work on this project before you go on vacation. You'll probably lose your job if you don't.
A. must/ have to
B. must not
C. don't have to
4. If you don't have an acquarium, you ___ give your tropical fish too much food or they'll die.
A. must/have to
B. must not
C. don't have to
5. To be a sucessful mountain climber, you ___ have a great deal of stamica.
A. must/have to
B. must not
C. don't have to

kenzhin88
30-07-2008, 08:46 AM
1. Soldiers ___ disobey a superior officer.
A. must/ have to
B. must not
C. don't have to
2. To stay alive, people ___ breathe oxygen.
A. must/ have to
B. must not
C. don't have to
3. You ___ finish your work on this project before you go on vacation. You'll probably lose your job if you don't.
A. must/ have to
B. must not
C. don't have to
4. If you don't have an acquarium, you ___ give your tropical fish too much food or they'll die.
A. must/have to
B. must not
C. don't have to
5. To be a sucessful mountain climber, you ___ have a great deal of stamica.
A. must/have to
B. must not
C. don't have to

Bạn ơi, cho mnh hỏi giữa must & have to; must not & don't have to giống nhau v khc nhau ci g đc ko ?

duc quy
30-07-2008, 10:04 AM
1. Soldiers ___ disobey a superior officer.
A. must/ have to
B. must not
C. don't have to
2. To stay alive, people ___ breathe oxygen.
A. must/ have to
B. must not
C. don't have to
3. You ___ finish your work on this project before you go on vacation. You'll probably lose your job if you don't.
A. must/ have to
B. must not
C. don't have to
4. If you don't have an aquarium, you ___ give your tropical fish too much food or they'll die.
A. must/have to
B. must not
C. don't have to
5. To be a sucessful mountain climber, you ___ have a great deal of stamica.
A. must/have to
B. must not
C. don't have to

Sửa gim mnh nh.Cho mnh hỏi từ acquarium trong bi nghĩa l g ,c giống như aquarium khng?????:59:
Theo tr hiểu biết nng cạn của mnh th must v have to đều c nghĩa l phải ,cn must not c nghĩa l khng dược php ;don't have to c nghĩa l khng phải. Đng khng cc bạn ? :36_002:

lan hồ điệp
30-07-2008, 08:27 PM
Ở thể khẳng định, must v have to đều c nghĩa l phải, nhưng giữa chng vẫn c cht khc biệt.
Must + V: sự cần thiết hay bắt buộc do chnh người ni tạo ra.
Eg: Teacher (to students): You must do these exercises carefully.
Have/ Has to + V: sự cần thiết hay bổn phận do ngoại cảnh tc động.
Eg: Bill is very ill. His doctor gave him some medicine. He has to take it twice a day.
Tuy nhin, đi khi sự khc biệt ny cũng khng r rng lắm, để an ton, chng ta nn sử dụng have to.
Ở phủ định, do(es) not have to diễn t sự khng cần thiết.
Eg: Teachers don't have to wear uniforms.
Must diễn tả sự cấm đon.
Eg: Visitors must not feed the animals.

lan hồ điệp
31-07-2008, 09:35 AM
1. Soldiers ___ disobey a superior officer.
A. must/ have to
B. must not
C. don't have to
2. To stay alive, people ___ breathe oxygen.
A. must/ have to
B. must not
C. don't have to
3. You ___ finish your work on this project before you go on vacation. You'll probably lose your job if you don't.
A. must/ have to
B. must not
C. don't have to
4. If you don't have an acquarium, you ___ give your tropical fish too much food or they'll die.
A. must/have to
B. must not
C. don't have to
5. To be a sucessful mountain climber, you ___ have a great deal of stamica.
A. must/have to
B. must not
C. don't have to
Sai 1 cu thui!:78:

lan hồ điệp
31-07-2008, 09:36 AM
1. Soldiers ___ disobey a superior officer.
A. must/ have to
B. must not
C. don't have to
2. To stay alive, people ___ breathe oxygen.
A. must/ have to
B. must not
C. don't have to
3. You ___ finish your work on this project before you go on vacation. You'll probably lose your job if you don't.
A. must/ have to
B. must not
C. don't have to
4. If you don't have an acquarium, you ___ give your tropical fish too much food or they'll die.
A. must/have to
B. must not
C. don't have to
5. To be a sucessful mountain climber, you ___ have a great deal of stamica.
A. must/have to
B. must not
C. don't have to

Bạn ơi, cho mnh hỏi giữa must & have to; must not & don't have to giống nhau v khc nhau ci g đc ko ?
He he, bạn sai 2 cu!

lan hồ điệp
31-07-2008, 09:38 AM
1. Soldiers ___ disobey a superior officer.
A. must/ have to
B. must not
C. don't have to
2. To stay alive, people ___ breathe oxygen.
A. must/ have to
B. must not
C. don't have to
3. You ___ finish your work on this project before you go on vacation. You'll probably lose your job if you don't.
A. must/ have to
B. must not
C. don't have to
4. If you don't have an aquarium, you ___ give your tropical fish too much food or they'll die.
A. must/have to
B. must not
C. don't have to
5. To be a sucessful mountain climber, you ___ have a great deal of stamica.
A. must/have to
B. must not
C. don't have to

Sửa gim mnh nh.Cho mnh hỏi từ acquarium trong bi nghĩa l g ,c giống như aquarium khng?????:59:
Theo tr hiểu biết nng cạn của mnh th must v have to đều c nghĩa l phải ,cn must not c nghĩa l khng dược php ;don't have to c nghĩa l khng phải. Đng khng cc bạn ? :36_002:
Bạn cũng sai 1 cu lun.:D

lan hồ điệp
31-07-2008, 09:53 AM
1. I've been in this city for a long time. I ___ here six teen years ago.
A. have come
B. was coming
C. came
D. had come
2. "Hurry up! We're waitng for you. What's taking you so long?"
"I ___ for an important phone call. Go ahead and leave without me."
A. wait
B. will wait
C. am waiting
D. have waited
3. "Robert is going to be famous someday. He ___ in three movies already."
"I'm sure he'll be a star."
A. has been appearing
B. had appeared
C. has appeared
D. appeared
4. "Where's Polly?"
"She ___"
A. is in her room studying
B. in her room is studying
C. studies in her room
D. has in her room studied
5. "Hello? Alice? This is Jeff. How are you?"
"Jeff? What a coincidence! I ___ about you when the phone rang."
A. was just thinking
B. just thought
C. have just been thinking
D. was just thought
Good luck!!! :47_002:

loibuichi
31-07-2008, 10:59 AM
1. I've been in this city for a long time. I _came__ here six teen years ago.
A. have come
B. was coming
C. came
D. had come
2. "Hurry up! We're waitng for you. What's taking you so long?"
"I _am waiting__ for an important phone call. Go ahead and leave without me."
A. wait
B. will wait
C. am waiting
D. have waited
3. "Robert is going to be famous someday. He _has appeared__ in three movies already."
"I'm sure he'll be a star."
A. has been appearing
B. had appeared
C. has appeared
D. appeared
4. "Where's Polly?"
"She in her room is studying___"
A. is in her room studying
B. in her room is studying
C. studies in her room
D. has in her room studied
5. "Hello? Alice? This is Jeff. How are you?"
"Jeff? What a coincidence! I was just thinking___ about you when the phone rang."
A. was just thinking
B. just thought
C. have just been thinking
D. was just thought
Good luck!!! :47_002:
minh lam thu nhe ban!

pha l tuyết
31-07-2008, 11:06 AM
1. I've been in this city for a long time. I ___ here six teen years ago.
A. have come
B. was coming
C. came
D. had come
2. "Hurry up! We're waitng for you. What's taking you so long?"
"I ___ for an important phone call. Go ahead and leave without me."
A. wait
B. will wait
C. am waiting
D. have waited
3. "Robert is going to be famous someday. He ___ in three movies already."
"I'm sure he'll be a star."
A. has been appearing
B. had appeared
C. has appeared
D. appeared
4. "Where's Polly?"
"She ___"
A. is in her room studying
B. in her room is studying
C. studies in her room
D. has in her room studied
5. "Hello? Alice? This is Jeff. How are you?"
"Jeff? What a coincidence! I ___ about you when the phone rang."
A. was just thinking
B. just thought
C. have just been thinking
D. was just thought
Đng hn chị?

lan hồ điệp
31-07-2008, 12:41 PM
minh lam thu nhe ban!
Bạn ui, sửa bi lại cht, để nguyn văn thế th mnh khng sửa bi bạn trực tiếp được.:30_002:

kenzhin88
31-07-2008, 05:20 PM
1. I've been in this city for a long time. I ___ here six teen years ago.
A. have come
B. was coming
C. came
D. had come
2. "Hurry up! We're waitng for you. What's taking you so long?"
"I ___ for an important phone call. Go ahead and leave without me."
A. wait
B. will wait
C. am waiting
D. have waited
3. "Robert is going to be famous someday. He ___ in three movies already."
"I'm sure he'll be a star."
A. has been appearing
B. had appeared
C. has appeared
D. appeared
4. "Where's Polly?"
"She ___"
A. is in her room studying
B. in her room is studying
C. studies in her room
D. has in her room studied
5. "Hello? Alice? This is Jeff. How are you?"
"Jeff? What a coincidence! I ___ about you when the phone rang."
A. was just thinking
B. just thought
C. have just been thinking
D. was just thought

quangdupt12
31-07-2008, 08:53 PM
1. I've been in this city for a long time. I ___ here six teen years ago.
A. have come
B. was coming
C. came
D. had come
2. "Hurry up! We're waitng for you. What's taking you so long?"
"I ___ for an important phone call. Go ahead and leave without me."
A. wait
B. will wait
C. am waiting
D. have waited
3. "Robert is going to be famous someday. He ___ in three movies already."
"I'm sure he'll be a star."
A. has been appearing
B. had appeared
C. has appeared
D. appeared
cu ny c already mnh tưởng phải l perfect present chứ??
4. "Where's Polly?"
"She ___"
A. is in her room studying
B. in her room is studying
C. studies in her room
D. has in her room studied
5. "Hello? Alice? This is Jeff. How are you?"
"Jeff? What a coincidence! I ___ about you when the phone rang."
A. was just thinking
B. just thought
C. have just been thinking
D. was just thought
cu 3 xem hộ nh :59:đồng tất cả cc cu cn lại

lan hồ điệp
31-07-2008, 09:08 PM
cu 3 xem hộ nh :59:đồng tất cả cc cu cn lại
Đy chỉ l kiến của từng bạn chứ khng fải bi sửa, bạn c kiến g cứ post ln, mnh chưa sửa bi m!:D

pinkgirl183
31-07-2008, 09:13 PM
ừh, cu 3 l đp n C chứ bạn :83:

loibuichi
31-07-2008, 10:32 PM
Vậy phải khng bạn?
1. I've been in this city for a long time. I ___ here six teen years ago.
A. have come
B. was coming
C. came
D. had come
2. "Hurry up! We're waitng for you. What's taking you so long?"
"I __ for an important phone call. Go ahead and leave without me."
A. wait
B. will wait
C. am waiting
D. have waited
3. "Robert is going to be famous someday. He __ in three movies already."
"I'm sure he'll be a star."
A. has been appearing
B. had appeared
C. has appeared
D. appeared
4. "Where's Polly?"
"She
A. is in her room studying
B. in her room is studying
C. studies in her room
D. has in her room studied
5. "Hello? Alice? This is Jeff. How are you?"
"Jeff? What a coincidence! I ___ about you when the phone rang."
A. was just thinking
B. just thought
C. have just been thinking
D. was just thought

loibuichi
31-07-2008, 10:59 PM
Sử dụng từ thch hợp để hon thnh những cu sau:
1/ Marion Jones set a new world______ in the 400 metres.
2/ Neil Armstrong was the first astronaut to set_____ on the moon.
3/ The prisioner was set___after five years in jail.
4/ Tony and Helen cuold not set a ____ for their wedding but knew it would be in spring.
5/ The ship set___ for the islands early in the morning.
6/ She has set her___ on buying a new bicycle but she cuoldn't afford it.
7/The hunter set a___ for the tiger but fell into himself.
8/ Teachers should set thier classes an____ by working hard themselves.
9/ The burglurs set__ to the building and burnt it down.
10/ Jane's husband always cooked the food and set the _ _____while she was at work.:grad:

phuong042001
01-08-2008, 09:09 AM
Mời cc bạn đến trang cuối để lm bi mới nhất! :D
1/ John painted his bedroom black. It looks dark and dreary. He___ a different color.
A. had to choose
B. should have choosen
C. must have choosen
D. could have been choosing
2/ Tom is sitting at his desk. He's reading his chemistry text because he has a test tomorrow. He ___.
A. could study
B. should be studying
C. will study
D. must be studying
3/ When Mr. Lee was younger, he ___ work in the garden for hours, but now he has to take frequent rests because he has emphysema.
A. has got to
B. can
C. should be able to
D. could
4/ Whenever my parents went out in the evening, I ___ the job of taking care of my younger brother.
A. would get
B. should get
C. must have gotten
D. had better get
5/ Yesterday I ___ to a funiture store. I bought a new lamp there.
A. could go
B. went
C. could have gone
D. ought to have gone
6/ Jimmy and Maria were mischivous children. They ___ tricks on their teachers, which always got them into a lot of trouble.
A. could play
B. used to play
C. could have play
D. may have play
7/ Robert has a new car. He ___ it for a very good price. He paid 30 percent less than the regular retail cost.
A. could buy
B. had to buy
C. was supposed to buy
D. was able to buy
8/ " Did you enjoy the picnic?"
" It was okay, but I'd rather ___ to a movie."
A. go
B. be going
C. have gone
D. went
9/ " Why are you so sure that Ann didn't commit the crime she's been accused of committing?"
" She ___ that crime because I was with her, and we were out of town on that day."
A. may not have committed
B. wasn't supposed to commit
C. committed
D. couldn't have committed
10/ " Since we have to be there in a hurry, we ___ take a taxi."
" I agree."
A. had better
B. may
C. have been used to
D. are able to
:10_002: cac ban sua giup nhe
:47_002::47_002::47_002::choler::78:

giacmonhonhoi12
01-08-2008, 09:22 AM
[
1. I've been in this city for a long time. I ___ here six teen years ago.
A. have come
B. was coming
C. came
D. had come
2. "Hurry up! We're waitng for you. What's taking you so long?"
"I __ for an important phone call. Go ahead and leave without me."
A. wait
B. will wait
C. am waiting
D. have waited
3. "Robert is going to be famous someday. He __ in three movies already."
"I'm sure he'll be a star."
A. has been appearing
B. had appeared
C. has appeared
D. appeared
4. "Where's Polly?"
"She
A. is in her room studying
B. in her room is studying
C. studies in her room
D. has in her room studied
5. "Hello? Alice? This is Jeff. How are you?"
"Jeff? What a coincidence! I ___ about you when the phone rang."
A. was just thinking
B. just thought
C. have just been thinking
D. was just thought

lan hồ điệp
01-08-2008, 09:13 PM
1. I've been in this city for a long time. I ___ here six teen years ago.
A. have come
B. was coming
C. came
D. had come
2. "Hurry up! We're waitng for you. What's taking you so long?"
"I ___ for an important phone call. Go ahead and leave without me."
A. wait
B. will wait
C. am waiting
D. have waited
3. "Robert is going to be famous someday. He ___ in three movies already."
"I'm sure he'll be a star."
A. has been appearing
B. had appeared
C. has appeared
D. appeared
4. "Where's Polly?"
"She ___"
A. is in her room studying
B. in her room is studying
C. studies in her room
D. has in her room studied
5. "Hello? Alice? This is Jeff. How are you?"
"Jeff? What a coincidence! I ___ about you when the phone rang."
A. was just thinking
B. just thought
C. have just been thinking
D. was just thought
Đng hn chị?
Sai 2 cu!:D:D:D

lan hồ điệp
01-08-2008, 09:15 PM
1. I've been in this city for a long time. I ___ here six teen years ago.
A. have come
B. was coming
C. came
D. had come
2. "Hurry up! We're waitng for you. What's taking you so long?"
"I ___ for an important phone call. Go ahead and leave without me."
A. wait
B. will wait
C. am waiting
D. have waited
3. "Robert is going to be famous someday. He ___ in three movies already."
"I'm sure he'll be a star."
A. has been appearing
B. had appeared
C. has appeared
D. appeared
4. "Where's Polly?"
"She ___"
A. is in her room studying
B. in her room is studying
C. studies in her room
D. has in her room studied
5. "Hello? Alice? This is Jeff. How are you?"
"Jeff? What a coincidence! I ___ about you when the phone rang."
A. was just thinking
B. just thought
C. have just been thinking
D. was just thought
Oh, bạn cũng sai 2 cu!:D

lan hồ điệp
01-08-2008, 09:22 PM
Vậy phải khng bạn?
1. I've been in this city for a long time. I ___ here six teen years ago.
A. have come
B. was coming
C. came
D. had come
2. "Hurry up! We're waitng for you. What's taking you so long?"
"I __ for an important phone call. Go ahead and leave without me."
A. wait
B. will wait
C. am waiting
D. have waited
3. "Robert is going to be famous someday. He __ in three movies already."
"I'm sure he'll be a star."
A. has been appearing
B. had appeared
C. has appeared
D. appeared
4. "Where's Polly?"
"She
A. is in her room studying
B. in her room is studying
C. studies in her room
D. has in her room studied
5. "Hello? Alice? This is Jeff. How are you?"
"Jeff? What a coincidence! I ___ about you when the phone rang."
A. was just thinking
B. just thought
C. have just been thinking
D. was just thought
Bạn sai c 1 cu h!:78:

lan hồ điệp
01-08-2008, 09:24 PM
[
1. I've been in this city for a long time. I ___ here six teen years ago.
A. have come
B. was coming
C. came
D. had come
2. "Hurry up! We're waitng for you. What's taking you so long?"
"I __ for an important phone call. Go ahead and leave without me."
A. wait
B. will wait
C. am waiting
D. have waited
3. "Robert is going to be famous someday. He __ in three movies already."
"I'm sure he'll be a star."
A. has been appearing
B. had appeared
C. has appeared
D. appeared
4. "Where's Polly?"
"She
A. is in her room studying
B. in her room is studying
C. studies in her room
D. has in her room studied
5. "Hello? Alice? This is Jeff. How are you?"
"Jeff? What a coincidence! I ___ about you when the phone rang."
A. was just thinking
B. just thought
C. have just been thinking
D. was just thought
Bạn cũng sai c 1 cu thui!:D:78:

lan hồ điệp
01-08-2008, 09:26 PM
Sử dụng từ thch hợp để hon thnh những cu sau:
1/ Marion Jones set a new world______ in the 400 metres.
2/ Neil Armstrong was the first astronaut to set_____ on the moon.
3/ The prisioner was set___after five years in jail.
4/ Tony and Helen cuold not set a ____ for their wedding but knew it would be in spring.
5/ The ship set___ for the islands early in the morning.
6/ She has set her___ on buying a new bicycle but she cuoldn't afford it.
7/The hunter set a___ for the tiger but fell into himself.
8/ Teachers should set thier classes an____ by working hard themselves.
9/ The burglurs set__ to the building and burnt it down.
10/ Jane's husband always cooked the food and set the _ _____while she was at work.:grad:
Cm ơn bạn đ post bi.:78: M bạn ui, box ny l bi tập trắc nghiệm m, cn bi của bạn l điền từ, hnh như khng hợp lắm!:D

lan hồ điệp
01-08-2008, 09:29 PM
:10_002: cac ban sua giup nhe
:47_002::47_002::47_002::choler::78:
Bạn ui, bi ny sửa lu lắm ri, bạn chịu kh quay lại những trang trước coi đp n nh!:10_002:

lan hồ điệp
03-08-2008, 04:04 PM
1. "What ___ about the new simplified tax law?"
"It's more confusing than the old one."
A. are you thinking
B. do you think
C. have you thought
D. have you been thinking
2. "When is Mr. Fields planning to retire?"
"Soon, I think. He ___ here for a long time. He'll probably retire either next year or the year after that."
A. worked
B. had been working
C. has been working
D. is working
3. "Why did you buy all this sugar and chocolate?"
"I ___ a delicious dessert for dinner tonight."
A. make
B. am going to make
C. will make
D. will have made
4. "Let's go! What's taking you so long?"
"I'll be there as soon as I ___ my keys."
A. found
B. will find
C. find
D. am finding
5. Next week when there ___ a full moon, the ocean tides will be higher.
A. is being
B. is
C. will be
D. will have been
GOOD LUCK TO YOU!:D

giacmonhonhoi12
03-08-2008, 04:16 PM
1. "What ___ about the new simplified tax law?"
"It's more confusing than the old one."
A. are you thinking
B. do you think
C. have you thought
D. have you been thinking
2. "When is Mr. Fields planning to retire?"
"Soon, I think. He ___ here for a long time. He'll probably retire either next year or the year after that."
A. worked
B. had been working
C. has been working
D. is working
3. "Why did you buy all this sugar and chocolate?"
"I ___ a delicious dessert for dinner tonight."
A. make
B. am going to make
C. will make
D. will have made
4. "Let's go! What's taking you so long?"
"I'll be there as soon as I ___ my keys."
A. found
B. will find
C. find
D. am finding
5. Next week when there ___ a full moon, the ocean tides will be higher.
A. is being
B. is
C. will be
D. will have been
sửa gip với ah:D

quangdupt12
03-08-2008, 07:53 PM
1. "What ___ about the new simplified tax law?"
"It's more confusing than the old one."
A. are you thinking
B. do you think
C. have you thought
D. have you been thinking
2. "When is Mr. Fields planning to retire?"
"Soon, I think. He ___ here for a long time. He'll probably retire either next year or the year after that."
A. worked
B. had been working
C. has been working
D. is working
3. "Why did you buy all this sugar and chocolate?"
"I ___ a delicious dessert for dinner tonight."
A. make
B. am going to make
C. will make
D. will have made
4. "Let's go! What's taking you so long?"
"I'll be there as soon as I ___ my keys."
A. found
B. will find
C. find
D. am finding
5. Next week when there ___ a full moon, the ocean tides will be higher.
A. is being
B. is
C. will be
D. will have been
sửa gip với ah:D
cu 4 mnh nghĩ l c chứ mọi khi gặp dạng ny mnh thấy đp n ton thế m
lm tất ri đ

lan hồ điệp
03-08-2008, 08:43 PM
cu 4 mnh nghĩ l c chứ mọi khi gặp dạng ny mnh thấy đp n ton thế m
Bạn ui, c g bạn cứ lm hết cc cu, để thm cc bạn khc lm nữa sẽ c đp n m! :D

kenzhin88
03-08-2008, 09:15 PM
1. "What ___ about the new simplified tax law?"
"It's more confusing than the old one."
A. are you thinking
B. do you think
C. have you thought
D. have you been thinking
2. "When is Mr. Fields planning to retire?"
"Soon, I think. He ___ here for a long time. He'll probably retire either next year or the year after that."
A. worked
B. had been working
C. has been working
D. is working
3. "Why did you buy all this sugar and chocolate?"
"I ___ a delicious dessert for dinner tonight."
A. make
B. am going to make
C. will make
D. will have made
4. "Let's go! What's taking you so long?"
"I'll be there as soon as I ___ my keys."
A. found
B. will find
C. find
D. am finding
5. Next week when there ___ a full moon, the ocean tides will be higher.
A. is being
B. is
C. will be
D. will have been

:10_002::10_002:

pha l tuyết
04-08-2008, 07:45 PM
1. "What ___ about the new simplified tax law?"
"It's more confusing than the old one."
A. are you thinking
B. do you think
C. have you thought
D. have you been thinking
2. "When is Mr. Fields planning to retire?"
"Soon, I think. He ___ here for a long time. He'll probably retire either next year or the year after that."
A. worked
B. had been working
C. has been working
D. is working
3. "Why did you buy all this sugar and chocolate?"
"I ___ a delicious dessert for dinner tonight."
A. make
B. am going to make
C. will make
D. will have made
4. "Let's go! What's taking you so long?"
"I'll be there as soon as I ___ my keys."
A. found
B. will find
C. find
D. am finding
5. Next week when there ___ a full moon, the ocean tides will be higher.
A. is being
B. is
C. will be
D. will have been
Please correct!

lan hồ điệp
06-08-2008, 10:14 AM
1. "What ___ about the new simplified tax law?"
"It's more confusing than the old one."
A. are you thinking
B. do you think
C. have you thought
D. have you been thinking
2. "When is Mr. Fields planning to retire?"
"Soon, I think. He ___ here for a long time. He'll probably retire either next year or the year after that."
A. worked
B. had been working
C. has been working
D. is working
3. "Why did you buy all this sugar and chocolate?"
"I ___ a delicious dessert for dinner tonight."
A. make
B. am going to make
C. will make
D. will have made
4. "Let's go! What's taking you so long?"
"I'll be there as soon as I ___ my keys."
A. found
B. will find
C. find
D. am finding
5. Next week when there ___ a full moon, the ocean tides will be higher.
A. is being
B. is
C. will be
D. will have been
sửa gip với ah:D
Bạn sai c 1 cu h, giỏi gh!:78:

lan hồ điệp
06-08-2008, 10:23 AM
1. "What ___ about the new simplified tax law?"
"It's more confusing than the old one."
A. are you thinking
B. do you think
C. have you thought
D. have you been thinking
2. "When is Mr. Fields planning to retire?"
"Soon, I think. He ___ here for a long time. He'll probably retire either next year or the year after that."
A. worked
B. had been working
C. has been working
D. is working
3. "Why did you buy all this sugar and chocolate?"
"I ___ a delicious dessert for dinner tonight."
A. make
B. am going to make
C. will make
D. will have made
4. "Let's go! What's taking you so long?"
"I'll be there as soon as I ___ my keys."
A. found
B. will find
C. find
D. am finding
5. Next week when there ___ a full moon, the ocean tides will be higher.
A. is being
B. is
C. will be
D. will have been

:10_002::10_002:
H h, sai 1 cu!:78:

lan hồ điệp
06-08-2008, 10:25 AM
1. "What ___ about the new simplified tax law?"
"It's more confusing than the old one."
A. are you thinking
B. do you think
C. have you thought
D. have you been thinking
2. "When is Mr. Fields planning to retire?"
"Soon, I think. He ___ here for a long time. He'll probably retire either next year or the year after that."
A. worked
B. had been working
C. has been working
D. is working
3. "Why did you buy all this sugar and chocolate?"
"I ___ a delicious dessert for dinner tonight."
A. make
B. am going to make
C. will make
D. will have made
4. "Let's go! What's taking you so long?"
"I'll be there as soon as I ___ my keys."
A. found
B. will find
C. find
D. am finding
5. Next week when there ___ a full moon, the ocean tides will be higher.
A. is being
B. is
C. will be
D. will have been
Please correct!
Wao, đng hết lun!!!:78:

lan hồ điệp
06-08-2008, 11:10 AM
1. While I ___ TV last night, a mouse ran across the floor.
A. watch
B. watched
C. was watching
D. am watching
2. Fish were among the earliest forms of life. Fish ___ on earth for ages and ages.
A. existed
B. are existing
C. exist
D. have existed
3. The phone ___ constantly since Jack announced his candidacy for president this morning.
A. has been ringing
B. rang
C. had rung
D. had been ringing
4. The earth ___ on the sun for its heat and light.
A. is depend
B. depending
C. has depend
D. depends
5. I don't feel good. I ___ home from work tomorrow.
A. am staying
B. stay
C. will have stayed
D. stayed

kenzhin88
06-08-2008, 12:36 PM
1. While I ___ TV last night, a mouse ran across the floor.
A. watch
B. watched
C. was watching
D. am watching
2. Fish were among the earliest forms of life. Fish ___ on earth for ages and ages.
A. existed
B. are existing
C. exist
D. have existed
3. The phone ___ constantly since Jack announced his candidacy for president this morning.
A. has been ringing
B. rang
C. had rung
D. had been ringing
4. The earth ___ on the sun for its heat and light.
A. is depend
B. depending
C. has depend
D. depends
5. I don't feel good. I ___ home from work tomorrow.
A. am staying
B. stay
C. will have stayed
D. stayed
:59::59:

giacmonhonhoi12
06-08-2008, 03:53 PM
Bạn sai c 1 cu h, giỏi gh!:78:
hic hic mnh bit sai cu đo oy chứ nhưng chưa kịp sửa c 1 ngy ko vo ĐTC m đ post bi mới oy ah nhanh tha hok bit :D

pleasewait
06-08-2008, 04:34 PM
1/ John painted his bedroom black. It looks dark and dreary. He___ a different color.
A. had to choose
B. should have choosen (*)
C. must have choosen
D. could have been choosing
2/ Tom is sitting at his desk. He's reading his chemistry text because he has a test tomorrow. He ___.
A. could study
B. should be studying
C. will study
D. must be studying (*)
3/ When Mr. Lee was younger, he ___ work in the garden for hours, but now he has to take frequent rests because he has emphysema.
A. has got to
B. can
C. should be able to
D. could (*)
4/ Whenever my parents went out in the evening, I ___ the job of taking care of my younger brother.
A. would get (*)
B. should get
C. must have gotten
D. had better get
5/ Yesterday I ___ to a funiture store. I bought a new lamp there.
A. could go
B. went (*)
C. could have gone
D. ought to have gone
6/ Jimmy and Maria were mischivous children. They ___ tricks on their teachers, which always got them into a lot of trouble.
A. could play (*)
B. used to play
C. could have play
D. may have play
7/ Robert has a new car. He ___ it for a very good price. He paid 30 percent less than the regular retail cost.
A. could buy
B. had to buy (*)
C. was supposed to buy
D. was able to buy
8/ " Did you enjoy the picnic?"
" It was okay, but I'd rather ___ to a movie."
A. go (*)
B. be going
C. have gone
D. went
9/ " Why are you so sure that Ann didn't commit the crime she's been accused of committing?"
" She ___ that crime because I was with her, and we were out of town on that day."
A. may not have committed
B. wasn't supposed to commit (*) -->> chủ của ti l cu D (nhưng ti nghĩ ko nhầm th commit ko co Pii l committed th phải ?)
C. committed
D. couldn't have committed
10/ " Since we have to be there in a hurry, we ___ take a taxi."
" I agree."
A. had better
B. may
C. have been used to
D. are able to (*) -->>nếu hiểu nghĩa thong th cũng c thể l A


Cc bc no c nhiều kinh nghiệm th chỉ bảo thm nh (nếu thấy tui sai th cứ gp kiến nha)-->> thế giới mnh mng ko chng ko biết

pleasewait
06-08-2008, 05:03 PM
1. While I ___ TV last night, a mouse ran across the floor.
A. watch
B. watched
C. was watching(*)
D. am watching
2. Fish were among the earliest forms of life. Fish ___ on earth for ages and ages.
A. existed
B. are existing
C. exist
D. have existed(*)
3. The phone ___ constantly since Jack announced his candidacy for president this morning.
A. has been ringing(*)
B. rang
C. had rung
D. had been ringing
4. The earth ___ on the sun for its heat and light.
A. is depend
B. depending
C. has depend(*)
D. depends
5. I don't feel good. I ___ home from work tomorrow.
A. am staying(*)
B. stay
C. will have stayed (theo ti hiểu : dạng ny để ni một sự việc xảy ra trước một thời điểm trong tương lai)
D. stayed

cc bạn thấy sai th sửa gim nh

pleasewait
06-08-2008, 05:33 PM
M cho hỏi muốn post bi viết th lm gi?

tranhainam1993
07-08-2008, 09:01 AM
mnh cung chi xin lm thuthoi nha :
1.C
2.D
3.A
4.D
5.A
cam on da post cau hoi len nha

lan hồ điệp
07-08-2008, 09:10 AM
1/ John painted his bedroom black. It looks dark and dreary. He___ a different color.
A. had to choose
B. should have choosen (*)
C. must have choosen
D. could have been choosing
2/ Tom is sitting at his desk. He's reading his chemistry text because he has a test tomorrow. He ___.
A. could study
B. should be studying
C. will study
D. must be studying (*)
3/ When Mr. Lee was younger, he ___ work in the garden for hours, but now he has to take frequent rests because he has emphysema.
A. has got to
B. can
C. should be able to
D. could (*)
4/ Whenever my parents went out in the evening, I ___ the job of taking care of my younger brother.
A. would get (*)
B. should get
C. must have gotten
D. had better get
5/ Yesterday I ___ to a funiture store. I bought a new lamp there.
A. could go
B. went (*)
C. could have gone
D. ought to have gone
6/ Jimmy and Maria were mischivous children. They ___ tricks on their teachers, which always got them into a lot of trouble.
A. could play (*)
B. used to play
C. could have play
D. may have play
7/ Robert has a new car. He ___ it for a very good price. He paid 30 percent less than the regular retail cost.
A. could buy
B. had to buy (*)
C. was supposed to buy
D. was able to buy
8/ " Did you enjoy the picnic?"
" It was okay, but I'd rather ___ to a movie."
A. go (*)
B. be going
C. have gone
D. went
9/ " Why are you so sure that Ann didn't commit the crime she's been accused of committing?"
" She ___ that crime because I was with her, and we were out of town on that day."
A. may not have committed
B. wasn't supposed to commit (*) -->> chủ của ti l cu D (nhưng ti nghĩ ko nhầm th commit ko co Pii l committed th phải ?)
C. committed
D. couldn't have committed
10/ " Since we have to be there in a hurry, we ___ take a taxi."
" I agree."
A. had better
B. may
C. have been used to
D. are able to (*) -->>nếu hiểu nghĩa thong th cũng c thể l A


Cc bc no c nhiều kinh nghiệm th chỉ bảo thm nh (nếu thấy tui sai th cứ gp kiến nha)-->> thế giới mnh mng ko chng ko biết
Bi ny đ sửa ở những trang trước ri, bạn vui lng xem lại nh!:D

lan hồ điệp
07-08-2008, 09:14 AM
M cho hỏi muốn post bi viết th lm gi?
Nếu muốn trả lời bi viết th bạn vo khung post reply pha dưới, cn muốn lập một thread mới th bấm vo new thread.

pleasewait
07-08-2008, 01:16 PM
Thế cn bi bạn mới post ti lm bạn ko xem gim

kenzhin88
07-08-2008, 03:49 PM
Thế cn bi bạn mới post ti lm bạn ko xem gim

Từ từ bạn ơi, chờ thm vi người nữa lm rồi bạn sửa :10_002:

x_clamp
08-08-2008, 12:09 AM
1. While I ___ TV last night, a mouse ran across the floor.
A. watch
B. watched
C. was watching
D. am watching
2. Fish were among the earliest forms of life. Fish ___ on earth for ages and ages.
A. existed
B. are existing
C. exist
D. have existed
3. The phone ___ constantly since Jack announced his candidacy for president this morning.
A. has been ringing
B. rang
C. had rung
D. had been ringing
4. The earth ___ on the sun for its heat and light.
A. is depend
B. depending
C. has depend
D. depends
5. I don't feel good. I ___ home from work tomorrow.
A. am staying
B. stay
C. will have stayed
D. stayed
bi n xem gim nha lan
1.C 2.D 3.A 4.D 5.A

Thanh Sang
08-08-2008, 07:48 AM
Lấy mấy bi nữa về wordfrom đi, cấu trc special của cu bị động nữa

pha l tuyết
08-08-2008, 08:01 AM
1. While I ___ TV last night, a mouse ran across the floor.
A. watch
B. watched
C. was watching
D. am watching
2. Fish were among the earliest forms of life. Fish ___ on earth for ages and ages.
A. existed
B. are existing
C. exist
D. have existed
3. The phone ___ constantly since Jack announced his candidacy for president this morning.
A. has been ringing
B. rang
C. had rung
D. had been ringing
4. The earth ___ on the sun for its heat and light.
A. is depend
B. depending
C. has depend
D. depends
5. I don't feel good. I ___ home from work tomorrow.
A. am staying
B. stay
C. will have stayed
D. stayed
Please correct!

duc quy
08-08-2008, 08:51 AM
1. While I ___ TV last night, a mouse ran across the floor.
A. watch
B. watched
C. was watching
D. am watching
2. Fish were among the earliest forms of life. Fish ___ on earth for ages and ages.
A. existed
B. are existing
C. exist
D. have existed
3. The phone ___ constantly since Jack announced his candidacy for president this morning.
A. has been ringing
B. rang
C. had rung
D. had been ringing
4. The earth ___ on the sun for its heat and light.
A. is depend
B. depending
C. has depend
D. depends
5. I don't feel good. I ___ home from work tomorrow.
A. am staying
B. stay
C. will have stayed
D. stayed
:77: Sửa gip mnh với. Một tuần rồi chưa ln mạng nn kiến thức bị lng qun. :10:

lan hồ điệp
08-08-2008, 09:21 AM
Xin lỗi cc bạn nh v gần đy mnh hơi bận nn chưa sửa bi được!:D

1. While I ___ TV last night, a mouse ran across the floor.
A. watch
B. watched
C. was watching
D. am watching
2. Fish were among the earliest forms of life. Fish ___ on earth for ages and ages.
A. existed
B. are existing
C. exist
D. have existed
3. The phone ___ constantly since Jack announced his candidacy for president this morning.
A. has been ringing
B. rang
C. had rung
D. had been ringing
4. The earth ___ on the sun for its heat and light.
A. is depend
B. depending
C. has depend
D. depends
5. I don't feel good. I ___ home from work tomorrow.
A. am staying (dng th HTTD để ni ln dự định trong tương lai.)
B. stay
C. will have stayed
D. stayed
:59::59:
Uhm, bạn sai c 1 cu thi!:smilie_goodjob:

lan hồ điệp
08-08-2008, 09:25 AM
1. While I ___ TV last night, a mouse ran across the floor.
A. watch
B. watched
C. was watching(*)
D. am watching
2. Fish were among the earliest forms of life. Fish ___ on earth for ages and ages.
A. existed
B. are existing
C. exist
D. have existed(*)
3. The phone ___ constantly since Jack announced his candidacy for president this morning.
A. has been ringing(*)
B. rang
C. had rung
D. had been ringing
4. The earth ___ on the sun for its heat and light.
A. is depend
B. depending
C. has depend(*)
D. depends (đy l một sự thật hiển nhin nn phải sử dụng th HTĐ bạn ơi.)
5. I don't feel good. I ___ home from work tomorrow.
A. am staying(*)
B. stay
C. will have stayed (theo ti hiểu : dạng ny để ni một sự việc xảy ra trước một thời điểm trong tương lai)
D. stayed

cc bạn thấy sai th sửa gim nh
Bạn cũng sai 1 cu!:smilie_goodjob:

lan hồ điệp
08-08-2008, 09:26 AM
mnh cung chi xin lm thuthoi nha :
1.C
2.D
3.A
4.D
5.A
cam on da post cau hoi len nha
Wao bạn lm đng hết lun!:78:

lan hồ điệp
08-08-2008, 09:27 AM
bi n xem gim nha lan
1.C 2.D 3.A 4.D 5.A
Đng hết, hay w!:78:

lan hồ điệp
08-08-2008, 09:30 AM
1. While I ___ TV last night, a mouse ran across the floor.
A. watch
B. watched
C. was watching
D. am watching
2. Fish were among the earliest forms of life. Fish ___ on earth for ages and ages.
A. existed
B. are existing
C. exist
D. have existed
3. The phone ___ constantly since Jack announced his candidacy for president this morning.
A. has been ringing
B. rang
C. had rung
D. had been ringing
4. The earth ___ on the sun for its heat and light.
A. is depend
B. depending
C. has depend
D. depends
5. I don't feel good. I ___ home from work tomorrow.
A. am staying
B. stay
C. will have stayed
D. stayed
Please correct!
Đng hết y!:78:

lan hồ điệp
08-08-2008, 09:33 AM
1. While I ___ TV last night, a mouse ran across the floor.
A. watch
B. watched
C. was watching
D. am watching
2. Fish were among the earliest forms of life. Fish ___ on earth for ages and ages.
A. existed
B. are existing
C. exist
D. have existed
3. The phone ___ constantly since Jack announced his candidacy for president this morning.
A. has been ringing
B. rang
C. had rung
D. had been ringing
4. The earth ___ on the sun for its heat and light.
A. is depend
B. depending
C. has depend
D. depends
5. I don't feel good. I ___ home from work tomorrow.
A. am staying
B. stay
C. will have stayed
D. stayed
:77: Sửa gip mnh với. Một tuần rồi chưa ln mạng nn kiến thức bị lng qun. :10:
Bạn lm đng hết m bảo kiến thức bị lng qun ?:D:D:D

lan hồ điệp
08-08-2008, 09:35 AM
Từ bữa nay mnh bắt đầu đi học rồi nn kh bận, khi no rảnh mnh sẽ tranh thủ post bi tiếp cho cc bạn.
Thn!!!

lan hồ điệp
08-08-2008, 09:39 AM
Lấy mấy bi nữa về wordfrom đi, cấu trc special của cu bị động nữa
By giờ mnh đi học rồi nn kh bận, về kiến của bạn th khi no rảnh mnh sẽ tm những bi dạng đ để post ln cho mọi người lm!:smilie_goodjob:

pleasewait
08-08-2008, 02:43 PM
Ồ hen >>lan hồ điệp sửa đng gh > thế cn lời đề nghị của tớ bạn nghĩ sao??? trả lời sớm nh

lan hồ điệp
08-08-2008, 08:23 PM
Ồ hen >>lan hồ điệp sửa đng gh > thế cn lời đề nghị của tớ bạn nghĩ sao??? trả lời sớm nh
He he, muốn đề nghị những chuyện ring th bạn vo nh mnh post hoặc gửi tin nhắn chứ, sao lại post ở thread ngữ php hả bạn?:D:D:D

hippoha
08-08-2008, 09:10 PM
1/ John painted his bedroom black. It looks dark and dreary. He___ a different color.
A. had to choose
B. should have choosen
C. must have choosen
D. could have been choosing
2/ Tom is sitting at his desk. He's reading his chemistry text because he has a test tomorrow. He ___.
A. could study
B. should be studying
C. will study
D. must be studying
3/ When Mr. Lee was younger, he ___ work in the garden for hours, but now he has to take frequent rests because he has emphysema.
A. has got to
B. can
C. should be able to
D. could
4/ Whenever my parents went out in the evening, I ___ the job of taking care of my younger brother.
A. would get
B. should get
C. must have gotten
D. had better get
5/ Yesterday I ___ to a funiture store. I bought a new lamp there.
A. could go
B. went
C. could have gone
D. ought to have gone
6/ Jimmy and Maria were mischivous children. They ___ tricks on their teachers, which always got them into a lot of trouble.
A. could play
B. used to play
C. could have play
D. may have play
7/ Robert has a new car. He ___ it for a very good price. He paid 30 percent less than the regular retail cost.
A. could buy
B. had to buy
C. was supposed to buy
D. was able to buy
8/ " Did you enjoy the picnic?"
" It was okay, but I'd rather ___ to a movie."
A. go
B. be going
C. have gone
D. went
9/ " Why are you so sure that Ann didn't commit the crime she's been accused of committing?"
" She ___ that crime because I was with her, and we were out of town on that day."
A. may not have committed
B. wasn't supposed to commit
C. committed
D. couldn't have committed
10/ " Since we have to be there in a hurry, we ___ take a taxi."
" I agree."
A. had better
B. may
C. have been used to
D. are able to
hic kh d man:((

lan hồ điệp
09-08-2008, 08:25 PM
1/ John painted his bedroom black. It looks dark and dreary. He___ a different color.
A. had to choose
B. should have choosen
C. must have choosen
D. could have been choosing
2/ Tom is sitting at his desk. He's reading his chemistry text because he has a test tomorrow. He ___.
A. could study
B. should be studying
C. will study
D. must be studying
3/ When Mr. Lee was younger, he ___ work in the garden for hours, but now he has to take frequent rests because he has emphysema.
A. has got to
B. can
C. should be able to
D. could
4/ Whenever my parents went out in the evening, I ___ the job of taking care of my younger brother.
A. would get
B. should get
C. must have gotten
D. had better get
5/ Yesterday I ___ to a funiture store. I bought a new lamp there.
A. could go
B. went
C. could have gone
D. ought to have gone
6/ Jimmy and Maria were mischivous children. They ___ tricks on their teachers, which always got them into a lot of trouble.
A. could play
B. used to play
C. could have play
D. may have play
7/ Robert has a new car. He ___ it for a very good price. He paid 30 percent less than the regular retail cost.
A. could buy
B. had to buy
C. was supposed to buy
D. was able to buy
8/ " Did you enjoy the picnic?"
" It was okay, but I'd rather ___ to a movie."
A. go
B. be going
C. have gone
D. went
9/ " Why are you so sure that Ann didn't commit the crime she's been accused of committing?"
" She ___ that crime because I was with her, and we were out of town on that day."
A. may not have committed
B. wasn't supposed to commit
C. committed
D. couldn't have committed
10/ " Since we have to be there in a hurry, we ___ take a taxi."
" I agree."
A. had better
B. may
C. have been used to
D. are able to
hic kh d man:((
Bi ny cũng kh lu rồi, nếu muốn coi giải thch kĩ th bạn quay lại những trang trước coi nh!:smilie_goodjob:

lan hồ điệp
10-08-2008, 12:09 PM
1/ Today there are weather satellites that beam down information about the earth's atmosphere. In the last two decades, space exploration ___ great contributions to weather forecasting.
A. is making
B. has made
C. made
D. makes
2/ On July 20, 1969, Astronaut Neil Armstrong ___ down onto the moon, the first person ever to set foot on another celestial body.
A. was stepping
B. stepped
C. has stepped
D. was step
3/ The plane's departure was delayed because of mechanical difficulties. When the weary passengers finally boarded the aircraft, many were annoyed and irritable because they ___ in the airport for three and a haft hour.
A. are waiting
B. were waiting
C. have been waiting
D. had been waiting
4/ If coastal erosion continues to take place at the present rate, in another fifty years this beach ___ anymore.
A. doesn't exist
B. isn't going to exist
C. isn't existing
D. won't be existing
5/ Homestead High School's football team ___ a championship until last season, when the new coach led them to take place in their league.
A. has never won
B. is never wining
C. had never been wining
D. had never won
GOOD LUCK!:smilie_goodjob:

pleasewait
10-08-2008, 03:48 PM
1/ Today there are weather satellites that beam down information about the earth's atmosphere. In the last two decades, space exploration ___ great contributions to weather forecasting.
A. is making
B. has made
C. made
D. makes
2/ On July 20, 1969, Astronaut Neil Armstrong ___ down onto the moon, the first person ever to set foot on another celestial body.
A. was stepping
B. stepped
C. has stepped
D. was step
3/ The plane's departure was delayed because of mechanical difficulties. When the weary passengers finally boarded the aircraft, many were annoyed and irritable because they ___ in the airport for three and a haft hour.
A. are waiting
B. were waiting
C. have been waiting
D. had been waiting
4/ If coastal erosion continues to take place at the present rate, in another fifty years this beach ___ anymore.
A. doesn't exist
B. isn't going to exist
C. isn't existing
D. won't be existing
5/ Homestead High School's football team ___ a championship until last season, when the new coach led them to take place in their league.
A. has never won
B. is never wining
C. had never been wining
D. had never won

Bai nay kho qua >> chac nhieu loi >> sua gium nhe

duc quy
10-08-2008, 04:00 PM
1/ Today there are weather satellites that beam down information about the earth's atmosphere. In the last two decades, space exploration ___ great contributions to weather forecasting.
A. is making
B. has made
C. made
D. makes
2/ On July 20, 1969, Astronaut Neil Armstrong ___ down onto the moon, the first person ever to set foot on another celestial body.
A. was stepping
B. stepped
C. has stepped
D. was step
3/ The plane's departure was delayed because of mechanical difficulties. When the weary passengers finally boarded the aircraft, many were annoyed and irritable because they ___ in the airport for three and a haft hour.
A. are waiting
B. were waiting
C. have been waiting
D. had been waiting
4/ If coastal erosion continues to take place at the present rate, in another fifty years this beach ___ anymore.
A. doesn't exist
B. isn't going to exist
C. isn't existing
D. won't be existing
5/ Homestead High School's football team ___ a championship until last season, when the new coach led them to take place in their league.
A. has never won
B. is never wining
C. had never been wining
D. had never won
GOOD LUCK!:smilie_goodjob:

Đng l phải chc may mắn rồi v bi ny kh qu:55_003:

kenzhin88
11-08-2008, 07:28 PM
1/ Today there are weather satellites that beam down information about the earth's atmosphere. In the last two decades, space exploration ___ great contributions to weather forecasting.
A. is making
B. has made
C. made
D. makes
2/ On July 20, 1969, Astronaut Neil Armstrong ___ down onto the moon, the first person ever to set foot on another celestial body.
A. was stepping
B. stepped
C. has stepped
D. was step
3/ The plane's departure was delayed because of mechanical difficulties. When the weary passengers finally boarded the aircraft, many were annoyed and irritable because they ___ in the airport for three and a haft hour.
A. are waiting
B. were waiting
C. have been waiting
D. had been waiting
4/ If coastal erosion continues to take place at the present rate, in another fifty years this beach ___ anymore.
A. doesn't exist
B. isn't going to exist
C. isn't existing
D. won't be existing
5/ Homestead High School's football team ___ a championship until last season, when the new coach led them to take place in their league.
A. has never won
B. is never wining
C. had never been wining
D. had never won

thuydkh
14-08-2008, 06:50 PM
1/ Today there are weather satellites that beam down information about the earth's atmosphere. In the last two decades, space exploration ___ great contributions to weather forecasting.
A. is making
B. has made
C. made
D. makes
2/ On July 20, 1969, Astronaut Neil Armstrong ___ down onto the moon, the first person ever to set foot on another celestial body.
A. was stepping
B. stepped
C. has stepped
D. was step
3/ The plane's departure was delayed because of mechanical difficulties. When the weary passengers finally boarded the aircraft, many were annoyed and irritable because they ___ in the airport for three and a haft hour.
A. are waiting
B. were waiting
C. have been waiting
D. had been waiting
4/ If coastal erosion continues to take place at the present rate, in another fifty years this beach ___ anymore.
A. doesn't exist
B. isn't going to exist
C. isn't existing
D. won't be existing
5/ Homestead High School's football team ___ a championship until last season, when the new coach led them to take place in their league.
A. has never won
B. is never wining
C. had never been wining
D. had never won

My teacher, could U help me to fix my exercise?

tranhainam1993
14-08-2008, 10:44 PM
1. Has Made
2.Stepped
3.were Waiting
4.won't Be Existing
5.had Never Won

lan hồ điệp
15-08-2008, 04:05 PM
1/ Today there are weather satellites that beam down information about the earth's atmosphere. In the last two decades, space exploration ___ great contributions to weather forecasting.
A. is making
B. has made
C. made
D. makes
2/ On July 20, 1969, Astronaut Neil Armstrong ___ down onto the moon, the first person ever to set foot on another celestial body.
A. was stepping
B. stepped (chủ ngữ l người, cu chủ động chứ bạn!:D)
C. has stepped
D. was step
3/ The plane's departure was delayed because of mechanical difficulties. When the weary passengers finally boarded the aircraft, many were annoyed and irritable because they ___ in the airport for three and a haft hour.
A. are waiting
B. were waiting
C. have been waiting
D. had been waiting
4/ If coastal erosion continues to take place at the present rate, in another fifty years this beach ___ anymore.
A. doesn't exist
B. isn't going to exist (đy l một cu tin đon về tương lai dựa vo những g đang xảy ra, nn dng to be going to bạn .)
C. isn't existing
D. won't be existing
5/ Homestead High School's football team ___ a championship until last season, when the new coach led them to take place in their league.
A. has never won
B. is never wining
C. had never been wining
D. had never won

Bai nay kho qua >> chac nhieu loi >> sua gium nhe

Sai 2 cu!:)

lan hồ điệp
15-08-2008, 04:12 PM
1/ Today there are weather satellites that beam down information about the earth's atmosphere. In the last two decades, space exploration ___ great contributions to weather forecasting.
A. is making
B. has made
C. made
D. makes
2/ On July 20, 1969, Astronaut Neil Armstrong ___ down onto the moon, the first person ever to set foot on another celestial body.
A. was stepping
B. stepped
C. has stepped
D. was step
3/ The plane's departure was delayed because of mechanical difficulties. When the weary passengers finally boarded the aircraft, many were annoyed and irritable because they ___ in the airport for three and a haft hour.
A. are waiting
B. were waiting
C. have been waiting
D. had been waiting (nếu đọc cu ny kĩ bạn sẽ thấy, họ chờ từ tiền QK đến thời điểm trong cu ni vẫn cn đang chờ m!)
4/ If coastal erosion continues to take place at the present rate, in another fifty years this beach ___ anymore.
A. doesn't exist
B. isn't going to exist (giải thch giống bi sửa cho bạn pleasewait.:D)
C. isn't existing
D. won't be existing
5/ Homestead High School's football team ___ a championship until last season, when the new coach led them to take place in their league.
A. has never won
B. is never wining
C. had never been wining
D. had never won
GOOD LUCK!:smilie_goodjob:

Đng l phải chc may mắn rồi v bi ny kh qu:55_003:

Uhm, bạn sai 3 cu!

lan hồ điệp
15-08-2008, 04:21 PM
1/ Today there are weather satellites that beam down information about the earth's atmosphere. In the last two decades, space exploration ___ great contributions to weather forecasting.
A. is making
B. has made
C. made
D. makes
2/ On July 20, 1969, Astronaut Neil Armstrong ___ down onto the moon, the first person ever to set foot on another celestial body.
A. was stepping
B. stepped
C. has stepped
D. was step
3/ The plane's departure was delayed because of mechanical difficulties. When the weary passengers finally boarded the aircraft, many were annoyed and irritable because they ___ in the airport for three and a haft hour.
A. are waiting
B. were waiting
C. have been waiting
D. had been waiting (chuyện ny xảy ra ở QK m!)
4/ If coastal erosion continues to take place at the present rate, in another fifty years this beach ___ anymore.
A. doesn't exist
B. isn't going to exist(giải thch giống mấy bi trước!:D)
C. isn't existing
D. won't be existing
5/ Homestead High School's football team ___ a championship until last season, when the new coach led them to take place in their league.
A. has never won
B. is never wining
C. had never been wining
D. had never won
Xong xong!!!:D:D:D

lan hồ điệp
15-08-2008, 04:24 PM
1/ Today there are weather satellites that beam down information about the earth's atmosphere. In the last two decades, space exploration ___ great contributions to weather forecasting.
A. is making
B. has made
C. made
D. makes
2/ On July 20, 1969, Astronaut Neil Armstrong ___ down onto the moon, the first person ever to set foot on another celestial body.
A. was stepping
B. stepped
C. has stepped
D. was step
3/ The plane's departure was delayed because of mechanical difficulties. When the weary passengers finally boarded the aircraft, many were annoyed and irritable because they ___ in the airport for three and a haft hour.
A. are waiting
B. were waiting
C. have been waiting
D. had been waiting
4/ If coastal erosion continues to take place at the present rate, in another fifty years this beach ___ anymore.
A. doesn't exist
B. isn't going to exist (giải thch >>> như trn)
C. isn't existing
D. won't be existing
5/ Homestead High School's football team ___ a championship until last season, when the new coach led them to take place in their league.
A. has never won
B. is never wining
C. had never been wining
D. had never won

My teacher, could U help me to fix my exercise?

Of course, I'll fix your exercise. But I'm your friend, not your teacher!:D:D:D

lan hồ điệp
15-08-2008, 04:26 PM
1. Has Made
2.Stepped
3.were Waiting had been waiting
4.won't Be Existing isn't going to exist
5.had Never Won
Xem giải thch kĩ ở cc bi trước nha bạn!:D

lan hồ điệp
15-08-2008, 04:29 PM
Chừng no rảnh sẽ post bi tiếp nhe cc bạn!:D

lan hồ điệp
16-08-2008, 08:18 PM
1. To be able to qualify as an interpreter, many years of intensive language study are required for non-native speakers. By the end of this year, Chen ___ English for three years, but he will still need more training and experience before he masters the language.
A. will be studying
B. has studied
C. will have been studying
D. has been studying
2. I've been in this city for a long time. I ___ here sixteen years ago.
A. have come
B. was coming
C. came
D. had come
3. "May I speak to Dr. Paine, please?"
"I'm sorry, he ___ a patient at the moment. Can I help you?"
A. is seeing
B. sees
C. has been seeing
D. was seeing
4. "When are you going to ask your boss for a raise?"
" ___ to her twice already! I don't think she wants to give me one."
A. I've talked
B. I've been talking
C. I was talking
D. I'd talked
5. "Do you think Harry will want something to eat after he gets here?"
"I hope not. It'll probably be after midnight, and we ___."
A. are sleeping
B. will be sleeping
C. have been sleeping
D. be sleeping
Lm bi vui vẻ nh!:D:D:D

pleasewait
17-08-2008, 09:48 PM
Quả l giỏi > sao bạn mi ko trả lời cu hỏi của tớ (lm tớ chờ hơn 1 tuần rồi)

nguyenngocbaotram
18-08-2008, 09:19 AM
chị ui cu trả lời của em n :
1. has been studying
2.came
3. is seeing
4 .I've talked
5.will be sleeping
bai` nay`:59:kh thiệt sửa gim em nha!

duc quy
18-08-2008, 10:40 PM
1. To be able to qualify as an interpreter, many years of intensive language study are required for non-native speakers. By the end of this year, Chen ___ English for three years, but he will still need more training and experience before he masters the language.
A. will be studying
B. has studied
C. will have been studying
D. has been studying
2. I've been in this city for a long time. I ___ here sixteen years ago.
A. have come
B. was coming
C. came
D. had come
3. "May I speak to Dr. Paine, please?"
"I'm sorry, he ___ a patient at the moment. Can I help you?"
A. is seeing
B. sees
C. has been seeing
D. was seeing
4. "When are you going to ask your boss for a raise?"
" ___ to her twice already! I don't think she wants to give me one."
A. I've talked
B. I've been talking
C. I was talking
D. I'd talked
5. "Do you think Harry will want something to eat after he gets here?"
"I hope not. It'll probably be after midnight, and we ___."
A. are sleeping
B. will be sleeping
C. have been sleeping
D. be sleeping
Thank you !!!!!:36_002:

panda smile
19-08-2008, 11:35 AM
Mời cc bạn đến trang cuối để lm bi mới nhất! :D
1/ John painted his bedroom black. It looks dark and dreary. He_B__ a different color.
A. had to choose
B. should have choosen
C. must have choosen
D. could have been choosing
2/ Tom is sitting at his desk. He's reading his chemistry text because he has a test tomorrow. He _D__.
A. could study
B. should be studying
C. will study
D. must be studying
3/ When Mr. Lee was younger, he _D__ work in the garden for hours, but now he has to take frequent rests because he has emphysema.
A. has got to
B. can
C. should be able to
D. could
4/ Whenever my parents went out in the evening, I __A_ the job of taking care of my younger brother.
A. would get
B. should get
C. must have gotten
D. had better get
5/ Yesterday I __B_ to a funiture store. I bought a new lamp there.
A. could go
B. went
C. could have gone
D. ought to have gone
6/ Jimmy and Maria were mischivous children. They _A__ tricks on their teachers, which always got them into a lot of trouble.
A. could play
B. used to play
C. could have play
D. may have play
7/ Robert has a new car. He _A__ it for a very good price. He paid 30 percent less than the regular retail cost.
A. could buy
B. had to buy
C. was supposed to buy
D. was able to buy
8/ " Did you enjoy the picnic?"
" It was okay, but I'd rather _A__ to a movie."
A. go
B. be going
C. have gone
D. went
9/ " Why are you so sure that Ann didn't commit the crime she's been accused of committing?"
" She __D_ that crime because I was with her, and we were out of town on that day."
A. may not have committed
B. wasn't supposed to commit
C. committed
D. couldn't have committed
10/ " Since we have to be there in a hurry, we __A_ take a taxi."
" I agree."
A. had better
B. may
C. have been used to
D. are able to
mnh ko chắc lắm về mấy modal verb c g bạn xem lại gim nha:59::78:

kenzhin88
19-08-2008, 06:57 PM
1. To be able to qualify as an interpreter, many years of intensive language study are required for non-native speakers. By the end of this year, Chen ___ English for three years, but he will still need more training and experience before he masters the language.
A. will be studying
B. has studied
C. will have been studying
D. has been studying
2. I've been in this city for a long time. I ___ here sixteen years ago.
A. have come
B. was coming
C. came
D. had come
3. "May I speak to Dr. Paine, please?"
"I'm sorry, he ___ a patient at the moment. Can I help you?"
A. is seeing
B. sees
C. has been seeing
D. was seeing
4. "When are you going to ask your boss for a raise?"
" ___ to her twice already! I don't think she wants to give me one."
A. I've talked
B. I've been talking
C. I was talking
D. I'd talked
5. "Do you think Harry will want something to eat after he gets here?"
"I hope not. It'll probably be after midnight, and we ___."
A. are sleeping
B. will be sleeping
C. have been sleeping
D. be sleeping

:59::59:

lan hồ điệp
20-08-2008, 06:01 PM
Quả l giỏi > sao bạn mi ko trả lời cu hỏi của tớ (lm tớ chờ hơn 1 tuần rồi)
Sorry bạn nh, vậy mnh sẽ gửi tin nhắn c nhn cho bạn, đy l box ngữ php nn c việc g c nhn bạn cứ vo nh mnh m post, sẵn sng trả lời!:D:D:D

lan hồ điệp
20-08-2008, 06:03 PM
mnh ko chắc lắm về mấy modal verb c g bạn xem lại gim nha:59::78:
Bạn ui, đy l bi đầu tin, đ sửa lu lắm ri, bạn chịu kh xem đp n nh!:smilie_goodjob:

pha l tuyết
21-08-2008, 04:46 PM
1. To be able to qualify as an interpreter, many years of intensive language study are required for non-native speakers. By the end of this year, Chen ___ English for three years, but he will still need more training and experience before he masters the language.
A. will be studying
B. has studied
C. will have been studying
D. has been studying
2. I've been in this city for a long time. I ___ here sixteen years ago.
A. have come
B. was coming
C. came
D. had come
3. "May I speak to Dr. Paine, please?"
"I'm sorry, he ___ a patient at the moment. Can I help you?"
A. is seeing
B. sees
C. has been seeing
D. was seeing
4. "When are you going to ask your boss for a raise?"
" ___ to her twice already! I don't think she wants to give me one."
A. I've talked
B. I've been talking
C. I was talking
D. I'd talked
5. "Do you think Harry will want something to eat after he gets here?"
"I hope not. It'll probably be after midnight, and we ___."
A. are sleeping
B. will be sleeping
C. have been sleeping
D. be sleeping
Please correct! Ủa sao bi mnh giống bi trn w vậy c

lan hồ điệp
24-08-2008, 12:02 PM
chị ui cu trả lời của em n :
1. has been studying will have been studying
2.came
3. is seeing
4 .I've talked
5.will be sleeping
bai` nay`:59:kh thiệt sửa gim em nha!
Sai c 1 cu thi, m lần sau nhớ quote lun ci đề cho dễ sửa nha Trm!:D

lan hồ điệp
24-08-2008, 12:04 PM
1. To be able to qualify as an interpreter, many years of intensive language study are required for non-native speakers. By the end of this year, Chen ___ English for three years, but he will still need more training and experience before he masters the language.
A. will be studying
B. has studied
C. will have been studying
D. has been studying
2. I've been in this city for a long time. I ___ here sixteen years ago.
A. have come
B. was coming
C. came
D. had come
3. "May I speak to Dr. Paine, please?"
"I'm sorry, he ___ a patient at the moment. Can I help you?"
A. is seeing
B. sees
C. has been seeing
D. was seeing
4. "When are you going to ask your boss for a raise?"
" ___ to her twice already! I don't think she wants to give me one."
A. I've talked
B. I've been talking
C. I was talking
D. I'd talked
5. "Do you think Harry will want something to eat after he gets here?"
"I hope not. It'll probably be after midnight, and we ___."
A. are sleeping
B. will be sleeping (cu ny ở tương lai mừ :D)
C. have been sleeping
D. be sleeping
Thank you !!!!!:36_002:
Xem lại hen!

lan hồ điệp
24-08-2008, 12:08 PM
1. To be able to qualify as an interpreter, many years of intensive language study are required for non-native speakers. By the end of this year, Chen ___ English for three years, but he will still need more training and experience before he masters the language.
A. will be studying
B. has studied
C. will have been studying
D. has been studying
2. I've been in this city for a long time. I ___ here sixteen years ago.
A. have come
B. was coming
C. came
D. had come
3. "May I speak to Dr. Paine, please?"
"I'm sorry, he ___ a patient at the moment. Can I help you?"
A. is seeing
B. sees
C. has been seeing
D. was seeing
4. "When are you going to ask your boss for a raise?"
" ___ to her twice already! I don't think she wants to give me one."
A. I've talked
B. I've been talking
C. I was talking
D. I'd talked
5. "Do you think Harry will want something to eat after he gets here?"
"I hope not. It'll probably be after midnight, and we ___."
A. are sleeping
B. will be sleeping (cu ny ở tương lai bạn ơi:D)
C. have been sleeping
D. be sleeping

:59::59:
Sai c 1 cu thi!

lan hồ điệp
24-08-2008, 12:11 PM
1. To be able to qualify as an interpreter, many years of intensive language study are required for non-native speakers. By the end of this year, Chen ___ English for three years, but he will still need more training and experience before he masters the language.
A. will be studying
B. has studied
C. will have been studying
D. has been studying
2. I've been in this city for a long time. I ___ here sixteen years ago.
A. have come
B. was coming
C. came
D. had come
3. "May I speak to Dr. Paine, please?"
"I'm sorry, he ___ a patient at the moment. Can I help you?"
A. is seeing
B. sees
C. has been seeing
D. was seeing
4. "When are you going to ask your boss for a raise?"
" ___ to her twice already! I don't think she wants to give me one."
A. I've talked
B. I've been talking
C. I was talking
D. I'd talked
5. "Do you think Harry will want something to eat after he gets here?"
"I hope not. It'll probably be after midnight, and we ___."
A. are sleeping
B. will be sleeping
C. have been sleeping
D. be sleeping
Please correct! Ủa sao bi mnh giống bi trn w vậy c
Giống thế nn cũng sai 1 cu lun!:D:D

lan hồ điệp
24-08-2008, 12:30 PM
1. "Paul, could you please turn off the stove? The potatoes ___ for at least thirty minutes."
"I can't. I'm feeding the baby."
A. are boiling
B. boiling
C. have been boiling
D. were boiling
2. "Is it true that spaghetti didn't orginate in Italy?"
"Yes. The Chinese ___ spaghetti dishes for a long time before Marco Polo brought it back to Italy."
A. have been making
B. have made
C. had been making
D. make
3. "I once saw a turtle that had wings. The turtle flew into the air to catch insects."
"Stop kidding. I ___ you."
A. don't believe
B. am not believing
C. didn't believe
D. wasn't believing
4. "Could someone help me lift the lawnmower into the pickup truck?"
"I'm not busy. I ___ you."
"Thanks."
A. help
B. will help
C. am going to help
D. am helping
5. My family loves this house. It ___ the family home ever since my grafather built it 60 years ago.
A. was
B. has been
C. is
D. will be
Cuối cng cũng type xong, mỏi tay w h!:tire:

duc quy
24-08-2008, 02:22 PM
1. "Paul, could you please turn off the stove? The potatoes ___ for at least thirty minutes."
"I can't. I'm feeding the baby."
A. are boiling
B. boiling
C. have been boiling
D. were boiling
2. "Is it true that spaghetti didn't orginate in Italy?"
"Yes. The Chinese ___ spaghetti dishes for a long time before Marco Polo brought it back to Italy."
A. have been making
B. have made
C. had been making
D. make
3. "I once saw a turtle that had wings. The turtle flew into the air to catch insects."
"Stop kidding. I ___ you."
A. don't believe
B. am not believing
C. didn't believe
D. wasn't believing
4. "Could someone help me lift the lawnmower into the pickup truck?"
"I'm not busy. I ___ you."
"Thanks."
A. help
B. will help
C. am going to help
D. am helping
5. My family loves this house. It ___ the family home ever since my grandfather built it 60 years ago.
A. was
B. has been
C. is
D. will be
Em nộp bi đy ,lần sau em sẽ cẩn thận hơn.:)Cảm ơn chị đ sửa bi gim.:10_002:

kenzhin88
24-08-2008, 10:19 PM
1. "Paul, could you please turn off the stove? The potatoes ___ for at least thirty minutes."
"I can't. I'm feeding the baby."
A. are boiling
B. boiling
C. have been boiling
D. were boiling
2. "Is it true that spaghetti didn't orginate in Italy?"
"Yes. The Chinese ___ spaghetti dishes for a long time before Marco Polo brought it back to Italy."
A. have been making
B. have made
C. had been making
D. make
3. "I once saw a turtle that had wings. The turtle flew into the air to catch insects."
"Stop kidding. I ___ you."
A. don't believe
B. am not believing
C. didn't believe
D. wasn't believing
4. "Could someone help me lift the lawnmower into the pickup truck?"
"I'm not busy. I ___ you."
"Thanks."
A. help
B. will help
C. am going to help
D. am helping
5. My family loves this house. It ___ the family home ever since my grafather built it 60 years ago.
A. was
B. has been
C. is
D. will be

nguyenrain
24-08-2008, 10:40 PM
1. "Paul, could you please turn off the stove? The potatoes ___ for at least thirty minutes."
"I can't. I'm feeding the baby."
A. are boiling
B. boiling
C. have been boiling
D. were boiling
2. "Is it true that spaghetti didn't orginate in Italy?"
"Yes. The Chinese ___ spaghetti dishes for a long time before Marco Polo brought it back to Italy."
A. have been making
B. have made
C. had been making
D. make
3. "I once saw a turtle that had wings. The turtle flew into the air to catch insects."
"Stop kidding. I ___ you."
A. don't believe
B. am not believing
C. didn't believe
D. wasn't believing
4. "Could someone help me lift the lawnmower into the pickup truck?"
"I'm not busy. I ___ you."
"Thanks."
A. help
B. will help
C. am going to help
D. am helping
5. My family loves this house. It ___ the family home ever since my grafather built it 60 years ago.
A. was
B. has been
C. is
D. will be

Thanks :10_002:

pha l tuyết
27-08-2008, 06:59 PM
1. "Paul, could you please turn off the stove? The potatoes ___ for at least thirty minutes."
"I can't. I'm feeding the baby."
A. are boiling
B. boiling
C. have been boiling
D. were boiling
2. "Is it true that spaghetti didn't orginate in Italy?"
"Yes. The Chinese ___ spaghetti dishes for a long time before Marco Polo brought it back to Italy."
A. have been making
B. have made
C. had been making
D. make
3. "I once saw a turtle that had wings. The turtle flew into the air to catch insects."
"Stop kidding. I ___ you."
A. don't believe
B. am not believing
C. didn't believe
D. wasn't believing
4. "Could someone help me lift the lawnmower into the pickup truck?"
"I'm not busy. I ___ you."
"Thanks."
A. help
B. will help
C. am going to help
D. am helping
5. My family loves this house. It ___ the family home ever since my grafather built it 60 years ago.
A. was
B. has been
C. is
D. will be

lan hồ điệp
07-09-2008, 08:02 PM
1. "Paul, could you please turn off the stove? The potatoes ___ for at least thirty minutes."
"I can't. I'm feeding the baby."
A. are boiling
B. boiling
C. have been boiling
D. were boiling
2. "Is it true that spaghetti didn't orginate in Italy?"
"Yes. The Chinese ___ spaghetti dishes for a long time before Marco Polo brought it back to Italy."
A. have been making
B. have made
C. had been making
D. make
3. "I once saw a turtle that had wings. The turtle flew into the air to catch insects."
"Stop kidding. I ___ you."
A. don't believe
B. am not believing
C. didn't believe
D. wasn't believing
4. "Could someone help me lift the lawnmower into the pickup truck?"
"I'm not busy. I ___ you."
"Thanks."
A. help
B. will help
C. am going to help
D. am helping
5. My family loves this house. It ___ the family home ever since my grandfather built it 60 years ago.
A. was
B. has been
C. is
D. will be
Em nộp bi đy ,lần sau em sẽ cẩn thận hơn.:)Cảm ơn chị đ sửa bi gim.:10_002:
Đng hết lun!:78:

lan hồ điệp
07-09-2008, 08:08 PM
1. "Paul, could you please turn off the stove? The potatoes ___ for at least thirty minutes."
"I can't. I'm feeding the baby."
A. are boiling
B. boiling
C. have been boiling
D. were boiling
2. "Is it true that spaghetti didn't orginate in Italy?"
"Yes. The Chinese ___ spaghetti dishes for a long time before Marco Polo brought it back to Italy."
A. have been making
B. have made
C. had been making
D. make
3. "I once saw a turtle that had wings. The turtle flew into the air to catch insects."
"Stop kidding. I ___ you."
A. don't believe
B. am not believing
C. didn't believe
D. wasn't believing
4. "Could someone help me lift the lawnmower into the pickup truck?"
"I'm not busy. I ___ you."
"Thanks."
A. help
B. will help
C. am going to help
D. am helping
5. My family loves this house. It ___ the family home ever since my grafather built it 60 years ago.
A. was
B. has been
C. is
D. will be
Đng hết y!:78:

lan hồ điệp
07-09-2008, 08:10 PM
1. "Paul, could you please turn off the stove? The potatoes ___ for at least thirty minutes."
"I can't. I'm feeding the baby."
A. are boiling
B. boiling
C. have been boiling
D. were boiling
2. "Is it true that spaghetti didn't orginate in Italy?"
"Yes. The Chinese ___ spaghetti dishes for a long time before Marco Polo brought it back to Italy."
A. have been making
B. have made
C. had been making
D. make
3. "I once saw a turtle that had wings. The turtle flew into the air to catch insects."
"Stop kidding. I ___ you."
A. don't believe
B. am not believing
C. didn't believe
D. wasn't believing
4. "Could someone help me lift the lawnmower into the pickup truck?"
"I'm not busy. I ___ you."
"Thanks."
A. help
B. will help
C. am going to help
D. am helping
5. My family loves this house. It ___ the family home ever since my grafather built it 60 years ago.
A. was
B. has been
C. is
D. will be

Thanks :10_002:
Đng 100%!:thumbs-up-nomi:

lan hồ điệp
07-09-2008, 08:11 PM
1. "Paul, could you please turn off the stove? The potatoes ___ for at least thirty minutes."
"I can't. I'm feeding the baby."
A. are boiling
B. boiling
C. have been boiling
D. were boiling
2. "Is it true that spaghetti didn't orginate in Italy?"
"Yes. The Chinese ___ spaghetti dishes for a long time before Marco Polo brought it back to Italy."
A. have been making
B. have made
C. had been making
D. make
3. "I once saw a turtle that had wings. The turtle flew into the air to catch insects."
"Stop kidding. I ___ you."
A. don't believe
B. am not believing
C. didn't believe
D. wasn't believing
4. "Could someone help me lift the lawnmower into the pickup truck?"
"I'm not busy. I ___ you."
"Thanks."
A. help
B. will help
C. am going to help
D. am helping
5. My family loves this house. It ___ the family home ever since my grafather built it 60 years ago.
A. was
B. has been
C. is
D. will be
Đng hết!:78:

lan hồ điệp
07-09-2008, 08:12 PM
Khi no rảnh sẽ post tp nh!

duc quy
07-09-2008, 08:12 PM
Hi Hi lu lắm rồi em mới đng hết cả 1 bi.Cảm ơn chị Lan Hồ Điệp nhiều
:20_003:

lan hồ điệp
10-09-2008, 07:09 PM
1. When the child was in bed, his mother ___ him a story.
A. said
B. talked
C. spoke
D. told
2. Tom said that he ___ smoking and ___ a cigarette for a month.
A. gave up/ didn't have
B. had given up/ hadn't had
C. gave up/ hadn't had
D. had given up/ didn't had
3. Maria told same ___ the electric cord.
A. don't touch
B. not touch
C. not to touch
D. touch not
4. She asked him ___ he had worked before.
A. if
B. that
C. whether or
D. what
5. "I'll come with you as soon as ___.", she said.
A. I was ready
B. I am ready
C. I'll be ready
D. I ready
Lu rồi mới post bi, cc bạn lm tiếp nh!:smilie_goodjob:

nguyenrain
10-09-2008, 08:58 PM
Lm bi tiếp nha bạn :47_002:
1. When the child was in bed, his mother ___ him a story.
A. said
B. talked
C. spoke
D. told
2. Tom said that he ___ smoking and ___ a cigarette for a month.
A. gave up/ didn't have
B. had given up/ hadn't had
C. gave up/ hadn't had
D. had given up/ didn't had
3. Maria told same ___ the electric cord.
A. don't touch
B. not touch
C. not to touch
D. touch not
4. She asked him ___ he had worked before.
A. if
B. that
C. whether or
D. what
5. "I'll come with you as soon as ___.", she said.
A. I was ready
B. I am ready
C. I'll be ready
D. I ready
:78:finished !!!

duc quy
13-09-2008, 09:31 PM
1. When the child was in bed, his mother ___ him a story.
A. said
B. talked
C. spoke
D. told
2. Tom said that he ___ smoking and ___ a cigarette for a month.
A. gave up/ didn't have
B. had given up/ hadn't had
C. gave up/ hadn't had
D. had given up/ didn't had
3. Maria told same ___ the electric cord.
A. don't touch
B. not touch
C. not to touch
D. touch not
4. She asked him ___ he had worked before.
A. if
B. that
C. whether or
D. what
5. "I'll come with you as soon as ___.", she said.
A. I was ready
B. I am ready:whistling1:
C. I'll be ready
D. I ready
H H May qu ,một tuần mới ln mạng một lần m vẫn kịp lm bi tập:13_002:

thienanh
16-09-2008, 10:49 AM
1. When the child was in bed, his mother ___ him a story.
A. said
B. talked
C. spoke
D. told
2. Tom said that he ___ smoking and ___ a cigarette for a month.
A. gave up/ didn't have
B. had given up/ hadn't had
C. gave up/ hadn't had
D. had given up/ didn't had
3. Maria told same ___ the electric cord.
A. don't touch
B. not touch
C. not to touch
D. touch not
4. She asked him ___ he had worked before.
A. if
B. that
C. whether or
D. what
5. "I'll come with you as soon as ___.", she said.
A. I was ready
B. I am ready
C. I'll be ready
D. I ready

kenzhin88
16-09-2008, 07:24 PM
1. When the child was in bed, his mother ___ him a story.
A. said
B. talked
C. spoke
D. told
2. Tom said that he ___ smoking and ___ a cigarette for a month.
A. gave up/ didn't have
B. had given up/ hadn't had
C. gave up/ hadn't had
D. had given up/ didn't had
3. Maria told same ___ the electric cord.
A. don't touch
B. not touch
C. not to touch
D. touch not
4. She asked him ___ he had worked before.
A. if
B. that
C. whether or
D. what
5. "I'll come with you as soon as ___.", she said.
A. I was ready
B. I am ready
C. I'll be ready
D. I ready
:beauty:

:beauty:

quangdupt12
18-09-2008, 03:46 PM
1. When the child was in bed, his mother ___ him a story.
A. said
B. talked
C. spoke
D. told
2. Tom said that he ___ smoking and ___ a cigarette for a month.
A. gave up/ didn't have
B. had given up/ hadn't had
C. gave up/ hadn't had
D. had given up/ didn't had
3. Maria told same ___ the electric cord.
A. don't touch
B. not touch
C. not to touch
D. touch not
4. She asked him ___ he had worked before.
A. if
B. that
C. whether or
D. what
5. "I'll come with you as soon as ___.", she said.
A. I was ready
B. I am ready
C. I'll be ready
D. I ready
:beauty:

:beauty:
cu 2 c for a month th phải dng hiện tại hon thnh nn chuyển sang gin tiếp l qk hon thnh chứ B

hippoha
19-09-2008, 05:34 PM
1. When the child was in bed, his mother ___ him a story.
A. said
B. talked
C. spoke
D. told
2. Tom said that he ___ smoking and ___ a cigarette for a month.
A. gave up/ didn't have
B. had given up/ hadn't had
C. gave up/ hadn't had
D. had given up/ didn't had
3. Maria told same ___ the electric cord.
A. don't touch
B. not touch
C. not to touch
D. touch not
4. She asked him ___ he had worked before.
A. if
B. that
C. whether or
D. what
5. "I'll come with you as soon as ___.", she said.
A. I was ready
B. I am ready
C. I'll be ready
D. I ready
Chấm điểm cho mnh nh:78:

lan hồ điệp
21-09-2008, 09:28 AM
Lm bi tiếp nha bạn :47_002:
1. When the child was in bed, his mother ___ him a story.
A. said
B. talked
C. spoke
D. told
2. Tom said that he ___ smoking and ___ a cigarette for a month.
A. gave up/ didn't have
B. had given up/ hadn't had
C. gave up/ hadn't had
D. had given up/ didn't had
3. Maria told same ___ the electric cord.
A. don't touch
B. not touch
C. not to touch
D. touch not
4. She asked him ___ he had worked before.
A. if
B. that
C. whether or
D. what
5. "I'll come with you as soon as ___.", she said.
A. I was ready
B. I am ready
C. I'll be ready
D. I ready
:78:finished !!!
Chỉ sai 1 cu thui!:smilie_goodjob:

lan hồ điệp
21-09-2008, 09:29 AM
1. When the child was in bed, his mother ___ him a story.
A. said
B. talked
C. spoke
D. told
2. Tom said that he ___ smoking and ___ a cigarette for a month.
A. gave up/ didn't have
B. had given up/ hadn't had
C. gave up/ hadn't had
D. had given up/ didn't had
3. Maria told same ___ the electric cord.
A. don't touch
B. not touch
C. not to touch
D. touch not
4. She asked him ___ he had worked before.
A. if
B. that
C. whether or
D. what
5. "I'll come with you as soon as ___.", she said.
A. I was ready
B. I am ready:whistling1:
C. I'll be ready
D. I ready
H H May qu ,một tuần mới ln mạng một lần m vẫn kịp lm bi tập:13_002:
He he, cũng sai 1 cu n!:smilie_goodjob:

lan hồ điệp
21-09-2008, 09:29 AM
1. When the child was in bed, his mother ___ him a story.
A. said
B. talked
C. spoke
D. told
2. Tom said that he ___ smoking and ___ a cigarette for a month.
A. gave up/ didn't have
B. had given up/ hadn't had
C. gave up/ hadn't had
D. had given up/ didn't had
3. Maria told same ___ the electric cord.
A. don't touch
B. not touch
C. not to touch
D. touch not
4. She asked him ___ he had worked before.
A. if
B. that
C. whether or
D. what
5. "I'll come with you as soon as ___.", she said.
A. I was ready
B. I am ready
C. I'll be ready
D. I ready
Wao, đng hết lun!:78:

lan hồ điệp
21-09-2008, 09:31 AM
1. When the child was in bed, his mother ___ him a story.
A. said
B. talked
C. spoke
D. told
2. Tom said that he ___ smoking and ___ a cigarette for a month.
A. gave up/ didn't have
B. had given up/ hadn't had (bạn QD giải thch r rồi đấy!)
C. gave up/ hadn't had
D. had given up/ didn't had
3. Maria told same ___ the electric cord.
A. don't touch
B. not touch
C. not to touch
D. touch not
4. She asked him ___ he had worked before.
A. if
B. that
C. whether or
D. what
5. "I'll come with you as soon as ___.", she said.
A. I was ready
B. I am ready
C. I'll be ready
D. I ready
:beauty:

:beauty:
Bạn sai 2 cu!

lan hồ điệp
21-09-2008, 09:31 AM
cu 2 c for a month th phải dng hiện tại hon thnh nn chuyển sang gin tiếp l qk hon thnh chứ B
Cảm ơn bạn đ giải thch gip!:D

lan hồ điệp
21-09-2008, 09:32 AM
1. When the child was in bed, his mother ___ him a story.
A. said
B. talked
C. spoke
D. told
2. Tom said that he ___ smoking and ___ a cigarette for a month.
A. gave up/ didn't have
B. had given up/ hadn't had
C. gave up/ hadn't had
D. had given up/ didn't had
3. Maria told same ___ the electric cord.
A. don't touch
B. not touch
C. not to touch
D. touch not
4. She asked him ___ he had worked before.
A. if
B. that
C. whether or
D. what
5. "I'll come with you as soon as ___.", she said.
A. I was ready
B. I am ready
C. I'll be ready
D. I ready
Chấm điểm cho mnh nh:78:
Đng hết y, 10 điểm!:byebye:

lan hồ điệp
21-09-2008, 09:33 AM
Bữa khc sẽ post bi tiếp nh cc bạn!

lan hồ điệp
21-09-2008, 05:36 PM
1. He replied that he ___ to mend the CD player.
A. is trying
B. will try
C. tries
D. was trying
2. It was not until she had arrived home ___ remembered her appointment with the doctor.
A. when she
B. that she
C. and she
D. then she
3. They asked me where ___.
A. he is living
B. is he living
C. he was living
D. was he living
4. He said he wishes he ___ a millionaire.
A. were
B. is
C. has been
D. had been
5. She told me not to phone her between 8.00 anđ.00, because she ___.
A. will be studying
B. would study
C. was studying
D. would be studying
Cc bạn cứ lm nh! Khi no rảnh mnh sẽ sửa!

duc quy
21-09-2008, 05:41 PM
1. He replied that he ___ to mend the CD player.
A. is trying
B. will try
C. tries
D. was trying
2. It was not until she had arrived home ___ remembered her appointment with the doctor.
A. when she
B. that she
C. and she
D. then she
3. They asked me where ___.
A. he is living
B. is he living
C. he was living
D. was he living
4. He said he wishes he ___ a millionaire.
A. were
B. is
C. has been
D. had been
5. She told me not to phone her between 8.00 anđ.00, because she ___.
A. will be studying
B. would study
C. was studying
D. would be studying

:10_002:

thienanh
24-09-2008, 02:45 PM
1. He replied that he ___ to mend the CD player.
A. is trying
B. will try
C. tries
D. was trying
2. It was not until she had arrived home ___ remembered her appointment with the doctor.
A. when she
B. that she
C. and she
D. then she
3. They asked me where ___.
A. he is living
B. is he living
C. he was living
D. was he living
4. He said he wishes he ___ a millionaire.
A. were
B. is
C. has been
D. had been
5. She told me not to phone her between 8.00 anđ.00, because she ___.
A. will be studying
B. would study
C. was studying
D. would be studying

Tina_Trang_Viet
24-09-2008, 03:40 PM
1. He replied that he ___ to mend the CD player.
A. is trying
B. will try
C. tries
D. was trying
2. It was not until she had arrived home ___ remembered her appointment with the doctor.
A. when she
B. that she
C. and she
D. then she
3. They asked me where ___.
A. he is living
B. is he living
C. he was living
D. was he living
4. He said he wishes he ___ a millionaire.
A. were
B. is
C. has been
D. had been
5. She told me not to phone her between 8.00 anđ.00, because she ___.
A. will be studying
B. would study
C. was studying
D. would be studying

nguyenngocbaotram
24-09-2008, 04:05 PM
1. He replied that he ___ to mend the CD player.
A. is trying
B. will try
C. tries
d.was trying
2. It was not until she had arrived home ___ remembered her appointment with the doctor.
a.when she
B. that she
C. and she
D. then she
3. They asked me where ___.
A. he is living
B. is he living
C.he was living
D.was he living
4. He said he wishes he ___ a millionaire.
A.were
B. is
C. has been
D. had been
5. She told me not to phone her between 8.00 anđ.00, because she ___.
A. will be studying
B. would study
C. was studying
D.would be studying
sửa bi jp em nha ! thanks chị:43_002::58_002:

hippoha
24-09-2008, 04:48 PM
1. He replied that he ___ to mend the CD player.
A. is trying
B. will try
C. tries
D. was trying
2. It was not until she had arrived home ___ remembered her appointment with the doctor.
A. when she
B. that she
C. and she
D. then she
3. They asked me where ___.
A. he is living
B. is he living
C. he was living
D. was he living
4. He said he wishes he ___ a millionaire.
A. were
B. is
C. has been
D. had been
5. She told me not to phone her between 8.00 anđ.00, because she ___.
A. will be studying
B. would study
C. was studying
D. would be studying
Xong:smilie_bounce:

arch_angel_9889
24-09-2008, 05:13 PM
1. He replied that he ___ to mend the CD player.
A. is trying
B. will try
C. tries
D. was trying
2. It was not until she had arrived home ___ remembered her appointment with the doctor.
A. when she
B. that she
C. and she
D. then she
3. They asked me where ___.
A. he is living
B. is he living
C. he was living
D. was he living
4. He said he wishes he ___ a millionaire.
A. were
B. is
C. has been
D. had been
5. She told me not to phone her between 8.00 anđ.00, because she ___.
A. will be studying
B. would study
C. was studying
D. would be studying
Cc bạn cứ lm nh! Khi no rảnh mnh sẽ sửa!



1. He replied that he ___ to mend the CD player.
A. is trying
B. will try
C. tries
D. was trying
2. It was not until she had arrived home ___ remembered her appointment with the doctor.
A. when she
B. that she
C. and she
D. then she
3. They asked me where ___.
A. he is living
B. is he living
C. he was living
D. was he living
4. He said he wishes he ___ a millionaire.
A. were
B. is
C. has been
D. had been
5. She told me not to phone her between 8.00 anđ.00, because she ___.
A. will be studying
B. would study
C. was studying
D. would be studying

June vo
25-09-2008, 11:04 AM
1. He replied that he ___ to mend the CD player.
A. is trying
B. will try
C. tries
D. was trying
2. It was not until she had arrived home ___ remembered her appointment with the doctor.
A. when she
B. that she
C. and she
D. then she
3. They asked me where ___.
A. he is living
B. is he living
C. he was living
D. was he living
4. He said he wishes he ___ a millionaire.
A. were
B. is
C. has been
D. had been
5. She told me not to phone her between 8.00 anđ.00, because she ___.
A. will be studying
B. would study
C. was studying
D. would be studying

lan hồ điệp
26-09-2008, 03:08 PM
1. He replied that he ___ to mend the CD player.
A. is trying
B. will try
C. tries
D. was trying
2. It was not until she had arrived home ___ remembered her appointment with the doctor.
A. when she
B. that she
C. and she
D. then she
3. They asked me where ___.
A. he is living
B. is he living
C. he was living
D. was he living
4. He said he wishes he ___ a millionaire.
A. were
B. is
C. has been
D. had been
5. She told me not to phone her between 8.00 anđ.00, because she ___.
A. will be studying
B. would study
C. was studying
D. would be studying

:10_002:
Sai c 1 cu thi!:D

lan hồ điệp
26-09-2008, 03:09 PM
1. He replied that he ___ to mend the CD player.
A. is trying
B. will try
C. tries
D. was trying
2. It was not until she had arrived home ___ remembered her appointment with the doctor.
A. when she
B. that she
C. and she
D. then she
3. They asked me where ___.
A. he is living
B. is he living
C. he was living
D. was he living
4. He said he wishes he ___ a millionaire.
A. were
B. is
C. has been
D. had been
5. She told me not to phone her between 8.00 anđ.00, because she ___.
A. will be studying
B. would study
C. was studying
D. would be studying
Bạn cũng sai 1 cu nh!

lan hồ điệp
26-09-2008, 03:11 PM
1. He replied that he ___ to mend the CD player.
A. is trying
B. will try
C. tries
D. was trying
2. It was not until she had arrived home ___ remembered her appointment with the doctor.
A. when she
B. that she
C. and she
D. then she
3. They asked me where ___.
A. he is living
B. is he living
C. he was living
D. was he living
4. He said he wishes he ___ a millionaire.
A. were
B. is
C. has been
D. had been
5. She told me not to phone her between 8.00 anđ.00, because she ___.
A. will be studying
B. would study
C. was studying
D. would be studying
Bạn sai 3 cu lận, c g thắc mắc cứ hỏi nh!

lan hồ điệp
26-09-2008, 03:13 PM
1. He replied that he ___ to mend the CD player.
A. is trying
B. will try
C. tries
d.was trying
2. It was not until she had arrived home ___ remembered her appointment with the doctor.
a.when she
B. that she
C. and she
D. then she
3. They asked me where ___.
A. he is living
B. is he living
C.he was living
D.was he living
4. He said he wishes he ___ a millionaire.
A.were
B. is
C. has been
D. had been
5. She told me not to phone her between 8.00 anđ.00, because she ___.
A. will be studying
B. would study
C. was studying
D.would be studying
sửa bi jp em nha ! thanks chị:43_002::58_002:
Em sai 1 cu n!:D

lan hồ điệp
26-09-2008, 03:14 PM
1. He replied that he ___ to mend the CD player.
A. is trying
B. will try
C. tries
D. was trying
2. It was not until she had arrived home ___ remembered her appointment with the doctor.
A. when she
B. that she
C. and she
D. then she
3. They asked me where ___.
A. he is living
B. is he living
C. he was living
D. was he living
4. He said he wishes he ___ a millionaire.
A. were
B. is
C. has been
D. had been
5. She told me not to phone her between 8.00 anđ.00, because she ___.
A. will be studying
B. would study
C. was studying
D. would be studying
Xong:smilie_bounce:
Đng hết!!!:78:

lan hồ điệp
26-09-2008, 03:15 PM
1. He replied that he ___ to mend the CD player.
A. is trying
B. will try
C. tries
D. was trying
2. It was not until she had arrived home ___ remembered her appointment with the doctor.
A. when she
B. that she
C. and she
D. then she
3. They asked me where ___.
A. he is living
B. is he living
C. he was living
D. was he living
4. He said he wishes he ___ a millionaire.
A. were
B. is
C. has been
D. had been
5. She told me not to phone her between 8.00 anđ.00, because she ___.
A. will be studying
B. would study
C. was studying
D. would be studying
Bạn sai 2 cu n!

lan hồ điệp
26-09-2008, 03:17 PM
1. He replied that he ___ to mend the CD player.
A. is trying
B. will try
C. tries
D. was trying
2. It was not until she had arrived home ___ remembered her appointment with the doctor.
A. when she
B. that she
C. and she
D. then she
3. They asked me where ___.
A. he is living
B. is he living
C. he was living
D. was he living
4. He said he wishes he ___ a millionaire.
A. were
B. is
C. has been
D. had been
5. She told me not to phone her between 8.00 anđ.00, because she ___.
A. will be studying
B. would study
C. was studying
D. would be studying
Đng hết y!:78:

lan hồ điệp
03-10-2008, 08:17 PM
Lu rồi khng post bi, mọi người thng cảm nh!:D
1. He asked me ___.
a. since when I was waiting
b. how long I had been waiting
c. since when I waited
d. how long had I been waiting
2. "Somebody forgot this hat. I wonder ___", said Tom.
a. whose hat this is
b. whose is this hat
c. whose hat is
d. this is whose hat
3. ___ circumstances should you call the police.
a. In
b. Under
c. Under no
d. In no
4. Hardly ever ___ far from home.
a. she traveled
b. she has traveled
c. did she travel
d. she did travel
5. Only after you obtain a driving license, ___ a car.
a. you are able to drive
b. can you drive
c. you will be able to drive
d. did you drive

hippoha
03-10-2008, 11:03 PM
1. He asked me ___.
a. since when I was waiting
b. how long I had been waiting
c. since when I waited
d. how long had I been waiting
2. "Somebody forgot this hat. I wonder ___", said Tom.
a. whose hat this is
b. whose is this hat
c. whose hat is
d. this is whose hat
3. ___ circumstances should you call the police.
a. In
b. Under
c. Under no
d. In no
4. Hardly ever ___ far from home.
a. she traveled
b. she has traveled
c. did she travel
d. she did travel
5. Only after you obtain a driving license, ___ a car.
a. you are able to drive
b. can you drive
c. you will be able to drive
d. did you drive

halinhminh
04-10-2008, 09:05 AM
Lu rồi khng post bi, mọi người thng cảm nh!:D
1. He asked me ___.
a. since when I was waiting
b. how long I had been waiting
c. since when I waited
d. how long had I been waiting
2. "Somebody forgot this hat. I wonder ___", said Tom.
a. whose hat this is
b. whose is this hat
c. whose hat is
d. this is whose hat
3. ___ circumstances should you call the police.
a. In
b. Under
c. Under no
d. In no
4. Hardly ever ___ far from home.
a. she traveled
b. she has traveled
c. did she travel
d. she did travel
5. Only after you obtain a driving license, ___ a car.
a. you are able to drive
b. can you drive
c. you will be able to drive
d. did you drive
Bao giờ th bi của mnh dược sửa vậy?

friends_Forever64
04-10-2008, 10:44 AM
Bao giờ th bi của mnh dược sửa vậy?

i think the answer for number 2 is C

keo_kute
04-10-2008, 02:49 PM
Mời cc bạn đến trang cuối để lm bi mới nhất!
1/ John painted his bedroom black. It looks dark and dreary. He___ a different color.
A. had to choose:tick:
B. should have choosen
C. must have choosen
D. could have been choosing
2/ Tom is sitting at his desk. He's reading his chemistry text because he has a test tomorrow. He ___.
A. could study
B. should be studying
C. will study
D. must be studying:tick:
3/ When Mr. Lee was younger, he ___ work in the garden for hours, but now he has to take frequent rests because he has emphysema.
A. has got to
B. can
C. should be able to
D. could:tick:
4/ Whenever my parents went out in the evening, I ___ the job of taking care of my younger brother.
A. would get
B. should get
C. must have gotten:tick:
D. had better get
5/ Yesterday I ___ to a funiture store. I bought a new lamp there.
A. could go
B. went:tick:
C. could have gone
D. ought to have gone
6/ Jimmy and Maria were mischivous children. They ___ tricks on their teachers, which always got them into a lot of trouble.
A. could play
B. used to play:tick:
C. could have play
D. may have play
7/ Robert has a new car. He ___ it for a very good price. He paid 30 percent less than the regular retail cost.
A. could buy
B. had to buy
C. was supposed to buy:tick:
D. was able to buy
8/ " Did you enjoy the picnic?"
" It was okay, but I'd rather ___ to a movie."
A. go:tick:
B. be going
C. have gone
D. went
9/ " Why are you so sure that Ann didn't commit the crime she's been accused of committing?"
" She ___ that crime because I was with her, and we were out of town on that day."
A. may not have committed
B. wasn't supposed to commit
C. committed
D. couldn't have committed:tick:
10/ " Since we have to be there in a hurry, we ___ take a taxi."
" I agree."
A. had better:tick:
B. may
C. have been used to
D. are able to
..............................

duc quy
05-10-2008, 12:01 PM
Lu rồi khng post bi, mọi người thng cảm nh!:D
1. He asked me ___.
a. since when I was waiting
b. how long I had been waiting
c. since when I waited
d. how long had I been waiting
2. "Somebody forgot this hat. I wonder ___", said Tom.
a. whose hat this is
b. whose is this hat
c. whose hat is
d. this is whose hat
3. ___ circumstances should you call the police.
a. In
b. Under
c. Under no
d. In no
4. Hardly ever ___ far from home.
a. she traveled
b. she has traveled
c. did she travel
d. she did travel
5. Only after you obtain a driving license, ___ a car.
a. you are able to drive
b. can you drive
c. you will be able to drive
d. did you drive
:38_002:

lan hồ điệp
05-10-2008, 04:24 PM
Bao giờ th bi của mnh dược sửa vậy?
Chờ khi no c thm vi bi nữa mnh sẽ sửa!:D

thienanh
06-10-2008, 01:49 PM
1. He asked me ___.
a. since when I was waiting
b. how long I had been waiting
c. since when I waited
d. how long had I been waiting
2. "Somebody forgot this hat. I wonder ___", said Tom.
a. whose hat this is
b. whose is this hat
c. whose hat is
d. this is whose hat
3. ___ circumstances should you call the police.
a. In
b. Under
c. Under no
d. In no
4. Hardly ever ___ far from home.
a. she traveled
b. she has traveled
c. did she travel
d. she did travel
5. Only after you obtain a driving license, ___ a car.
a. you are able to drive
b. can you drive
c. you will be able to drive
d. did you drive

lan hồ điệp
06-10-2008, 05:47 PM
1. He asked me ___.
a. since when I was waiting
b. how long I had been waiting
c. since when I waited
d. how long had I been waiting
2. "Somebody forgot this hat. I wonder ___", said Tom.
a. whose hat this is
b. whose is this hat
c. whose hat is
d. this is whose hat
3. ___ circumstances should you call the police.
a. In
b. Under
c. Under no
d. In no
4. Hardly ever ___ far from home.
a. she traveled
b. she has traveled
c. did she travel
d. she did travel
5. Only after you obtain a driving license, ___ a car.
a. you are able to drive
b. can you drive
c. you will be able to drive
d. did you drive
Ủa sao bạn type lại ci đề khng vậy???:83:

thienanh
07-10-2008, 11:32 AM
Mnh đ sửa lại rồi đy. Chắc l hm qua copy v paste bị lộn. Hi hi.... Bạn check lại cho mnh nh. Thanks

lan hồ điệp
08-10-2008, 08:39 PM
1. He asked me ___.
a. since when I was waiting
b. how long I had been waiting
c. since when I waited
d. how long had I been waiting
2. "Somebody forgot this hat. I wonder ___", said Tom.
a. whose hat this is
b. whose is this hat
c. whose hat is
d. this is whose hat
3. ___ circumstances should you call the police.
a. In
b. Under
c. Under no
d. In no
4. Hardly ever ___ far from home.
a. she traveled
b. she has traveled
c. did she travel
d. she did travel
5. Only after you obtain a driving license, ___ a car.
a. you are able to drive
b. can you drive
c. you will be able to drive
d. did you drive
Bạn đng hết!:78:

lan hồ điệp
08-10-2008, 08:41 PM
@ halinhminh: bạn sai cu 5

lan hồ điệp
08-10-2008, 08:43 PM
Lu rồi khng post bi, mọi người thng cảm nh!:D
1. He asked me ___.
a. since when I was waiting
b. how long I had been waiting
c. since when I waited
d. how long had I been waiting
2. "Somebody forgot this hat. I wonder ___", said Tom.
a. whose hat this is
b. whose is this hat
c. whose hat is
d. this is whose hat
3. ___ circumstances should you call the police.
a. In
b. Under
c. Under no
d. In no
4. Hardly ever ___ far from home.
a. she traveled
b. she has traveled
c. did she travel (đy l cấu trc đảo ngữ với trạng từ Hardly đ em :D)
d. she did travel
5. Only after you obtain a driving license, ___ a car.
a. you are able to drive
b. can you drive (đy cũng l cấu trc đảo ngữ)
c. you will be able to drive
d. did you drive
:38_002:
Sai 2 cu nh!:D

lan hồ điệp
08-10-2008, 08:45 PM
1. He asked me ___.
a. since when I was waiting
b. how long I had been waiting
c. since when I waited
d. how long had I been waiting
2. "Somebody forgot this hat. I wonder ___", said Tom.
a. whose hat this is
b. whose is this hat
c. whose hat is
d. this is whose hat
3. ___ circumstances should you call the police.
a. In
b. Under
c. Under no
d. In no
4. Hardly ever ___ far from home.
a. she traveled
b. she has traveled
c. did she travel
d. she did travel
5. Only after you obtain a driving license, ___ a car.
a. you are able to drive
b. can you drive (cấu trc đảo ngữ với trạng ngữ bắt đầu bằng Only)
c. you will be able to drive
d. did you drive
Bạn sai 1 cu!:D

lan hồ điệp
08-10-2008, 08:46 PM
Bữa no rảnh sẽ post bi tiếp nh!
Thn

lan hồ điệp
10-10-2008, 06:50 PM
1. Hardly ___ the phone down when the boss rang back.
a. did I put
b. have I put
c. had I put
d. I had put
2. No sooner ___ the soldiers leaped into the water.
a. had the ship touched the shore than
b. had the ship touched the shore when
c. the ship had touched the shore then
d. the ship touched the shore than
3. He asked me ___ he ___ use the telephone.
a. whether/ can
b. that/ could
c. if/can
d. if/could
4. They wanted to know ___ he ___ come tomorrow or not.
a. whether/will
b. whether/would
c. if/will
d. if/would
5. Had they arrive at the fair earlier, they ___ what they wanted.
a. had found
b. have found
c. would have found
d. found
Lm tiếp nh!:32_002:

wingstar
10-10-2008, 07:07 PM
Lu rồi khng post bi, mọi người thng cảm nh!:D
1. He asked me ___.
a. since when I was waiting
b. how long I had been waiting
c. since when I waited
d. how long had I been waiting
2. "Somebody forgot this hat. I wonder ___", said Tom.
a. whose hat this is
b. whose is this hat
c. whose hat is
d. this is whose hat
3. ___ circumstances should you call the police.
a. In
b. Under
c. Under no
d. In no
4. Hardly ever ___ far from home.
a. she traveled
b. she has traveled
c. did she travel
d. she did travel
5. Only after you obtain a driving license, ___ a car.
a. you are able to drive
b. can you drive
c. you will be able to drive
d. did you drive
Trả bi n

hippoha
11-10-2008, 06:13 AM
1. Hardly ___ the phone down when the boss rang back.
a. did I put
b. have I put
c. had I put
d. I had put
2. No sooner ___ the soldiers leaped into the water.
a. had the ship touched the shore than
b. had the ship touched the shore when
c. the ship had touched the shore then
d. the ship touched the shore than
3. He asked me ___ he ___ use the telephone.
a. whether/ can
b. that/ could
c. if/can
d. if/could
4. They wanted to know ___ he ___ come tomorrow or not.
a. whether/will
b. whether/would
c. if/will
d. if/would
5. Had they arrive at the fair earlier, they ___ what they wanted.
a. had found
b. have found
c. would have found
d. found
Sửa bi nh:20_003:

shi_chan
11-10-2008, 09:19 AM
1. Hardly ___ the phone down when the boss rang back.
a. did I put
b. have I put
c. had I put
d. I had put
2. No sooner ___ the soldiers leaped into the water.
a. had the ship touched the shore than
b. had the ship touched the shore when
c. the ship had touched the shore then
d. the ship touched the shore than
3. He asked me ___ he ___ use the telephone.
a. whether/ can
b. that/ could
c. if/can
d. if/could
4. They wanted to know ___ he ___ come tomorrow or not.
a. whether/will
b. whether/would
c. if/will
d. if/would
5. Had they arrived at the fair earlier, they ___ what they wanted.
a. had found
b. have found
c. would have found
d. found
lm tiếp nh!:32_002:
nếu em c lm sai th sửa gim em với ah:01:

halinhminh
11-10-2008, 03:48 PM
1. Hardly ___ the phone down when the boss rang back.
a. did I put
b. have I put
c. had I put
d. I had put
2. No sooner ___ the soldiers leaped into the water.
a. had the ship touched the shore than
b. had the ship touched the shore when
c. the ship had touched the shore then
d. the ship touched the shore than
3. He asked me ___ he ___ use the telephone.
a. whether/ can
b. that/ could
c. if/can
d. if/could
4. They wanted to know ___ he ___ come tomorrow or not.
a. whether/will
b. whether/would
c. if/will
d. if/would
5. Had they arrive at the fair earlier, they ___ what they wanted.
a. had found
b. have found
c. would have found
d. found
Lm tiếp nh!:32_002:
Cu số 5 bạn viết sai động tử nh "arrive" phải thnh "arrived" mới đng.

nguyenngocbaotram
11-10-2008, 04:07 PM
1. Hardly ___ the phone down when the boss rang back.
a. did I put
b. have I put
c.had I put
d. I had put
2. No sooner ___ the soldiers leaped into the water.
a.had the ship touched the sore than
b. had the ship touched the shore when
c. the ship had touched the shore then
d. the ship touched the shore than
3. He asked me ___ he ___ use the telephone.
a. whether/ can
b. that/ could
c. if/can
d.If/could
4. They wanted to know ___ he ___ come tomorrow or not.
a. whether/will
b.whether/would
c. if/will
d. if/would
5. Had they arrive at the fair earlier, they ___ what they wanted.
a. had found
b. have found
c. would have found
d.found
sửa bi gim em nha :05:

duc quy
11-10-2008, 11:16 PM
1. Hardly ___ the phone down when the boss rang back.
a. did I put
b. have I put
c. had I put
d. I had put
2. No sooner ___ the soldiers leaped into the water.
a. had the ship touched the shore than
b. had the ship touched the shore when
c. the ship had touched the shore then
d. the ship touched the shore than
3. He asked me ___ he ___ use the telephone.
a. whether/ can
b. that/ could
c. if/can
d. if/could:smilie_w00t:
4. They wanted to know ___ he ___ come tomorrow or not.
a. whether/will
b. whether/would
c. if/will
d. if/would
5. Had they arrive at the fair earlier, they ___ what they wanted.
a. had found
b. have found
c. would have found
d. found
:32_002:

lan hồ điệp
12-10-2008, 09:54 AM
Cu số 5 bạn viết sai động tử nh "arrive" phải thnh "arrived" mới đng.
Cm ơn bạn nh! Mnh type nhầm.:D

thienanh
13-10-2008, 10:16 AM
1. Hardly ___ the phone down when the boss rang back.
a. did I put
b. have I put
c. had I put
d. I had put
2. No sooner ___ the soldiers leaped into the water.
a. had the ship touched the shore than
b. had the ship touched the shore when
c. the ship had touched the shore then
d. the ship touched the shore than
3. He asked me ___ he ___ use the telephone.
a. whether/ can
b. that/ could
c. if/can
d. if/could
4. They wanted to know ___ he ___ come tomorrow or not.
a. whether/will
b. whether/would
c. if/will
d. if/would
5. Had they arrive at the fair earlier, they ___ what they wanted.
a. had found
b. have found
c. would have found
d. found

deadlooker
14-10-2008, 10:10 AM
chAj` Oj l chAj kO hjểu j` hết d

deadlooker
14-10-2008, 10:11 AM
đưa đề thi tiếng anh 7 ln đi

kenzhin88
15-10-2008, 03:43 PM
1. Hardly ___ the phone down when the boss rang back.
a. did I put
b. have I put
c. had I put
d. I had put
2. No sooner ___ the soldiers leaped into the water.
a. had the ship touched the shore than
b. had the ship touched the shore when
c. the ship had touched the shore then
d. the ship touched the shore than
3. He asked me ___ he ___ use the telephone.
a. whether/ can
b. that/ could
c. if/can
d. if/could
4. They wanted to know ___ he ___ come tomorrow or not.
a. whether/will
b. whether/would
c. if/will
d. if/would
5. Had they arrive at the fair earlier, they ___ what they wanted.
a. had found
b. have found
c. would have found
d. found

lan hồ điệp
15-10-2008, 07:48 PM
chAj` Oj l chAj kO hjểu j` hết d
Hix, bạn ni thế l sao a? Sao lại hng hỉu nhờ?

đưa đề thi tiếng anh 7 ln đi
Bạn ny muốn lm đề lớp 7 th qua đăng k bn box Tiếng Anh lớp 7 nh! BT ở đy mnh post tổng hợp lun, khng phn lớp ....

lan hồ điệp
15-10-2008, 07:55 PM
1. Hardly ___ the phone down when the boss rang back.
a. did I put
b. have I put
c. had I put
d. I had put
2. No sooner ___ the soldiers leaped into the water.
a. had the ship touched the shore than
b. had the ship touched the shore when
c. the ship had touched the shore then
d. the ship touched the shore than
3. He asked me ___ he ___ use the telephone.
a. whether/ can
b. that/ could
c. if/can
d. if/could
4. They wanted to know ___ he ___ come tomorrow or not.
a. whether/will
b. whether/would
c. if/will
d. if/would
5. Had they arrive at the fair earlier, they ___ what they wanted.
a. had found
b. have found
c. would have found
d. found
Sửa bi nh:20_003:
Bạn sai 1 cu nhe!

lan hồ điệp
15-10-2008, 07:56 PM
nếu em c lm sai th sửa gim em với ah:01:
Bạn đng hết y.Lần sau nhớ bỏ ci nguyn văn để mnh sửa bi.:D

lan hồ điệp
15-10-2008, 08:02 PM
Cu số 5 bạn viết sai động tử nh "arrive" phải thnh "arrived" mới đng.
Bạn đng hết lun:D

lan hồ điệp
15-10-2008, 08:03 PM
1. Hardly ___ the phone down when the boss rang back.
a. did I put
b. have I put
c.had I put
d. I had put
2. No sooner ___ the soldiers leaped into the water.
a.had the ship touched the sore than
b. had the ship touched the shore when
c. the ship had touched the shore then
d. the ship touched the shore than
3. He asked me ___ he ___ use the telephone.
a. whether/ can
b. that/ could
c. if/can
d.If/could
4. They wanted to know ___ he ___ come tomorrow or not.
a. whether/will
b.whether/would
c. if/will
d. if/would
5. Had they arrive at the fair earlier, they ___ what they wanted.
a. had found
b. have found
c. would have found
d.found
sửa bi gim em nha :05:
Em sai 1 cu nhe!

lan hồ điệp
15-10-2008, 08:05 PM
1. Hardly ___ the phone down when the boss rang back.
a. did I put
b. have I put
c. had I put
d. I had put
2. No sooner ___ the soldiers leaped into the water.
a. had the ship touched the shore than
b. had the ship touched the shore when
c. the ship had touched the shore then
d. the ship touched the shore than
3. He asked me ___ he ___ use the telephone.
a. whether/ can
b. that/ could
c. if/can
d. if/could:smilie_w00t:
4. They wanted to know ___ he ___ come tomorrow or not.
a. whether/will
b. whether/would
c. if/will
d. if/would
5. Had they arrive at the fair earlier, they ___ what they wanted.
a. had found
b. have found
c. would have found
d. found
:32_002:
Em sai 1 cu .......:D

lan hồ điệp
15-10-2008, 08:06 PM
1. Hardly ___ the phone down when the boss rang back.
a. did I put
b. have I put
c. had I put
d. I had put
2. No sooner ___ the soldiers leaped into the water.
a. had the ship touched the shore than
b. had the ship touched the shore when
c. the ship had touched the shore then
d. the ship touched the shore than
3. He asked me ___ he ___ use the telephone.
a. whether/ can
b. that/ could
c. if/can
d. if/could
4. They wanted to know ___ he ___ come tomorrow or not.
a. whether/will
b. whether/would
c. if/will
d. if/would
5. Had they arrive at the fair earlier, they ___ what they wanted.
a. had found
b. have found
c. would have found
d. found
Sai 2 cu ............:D

lan hồ điệp
15-10-2008, 08:08 PM
1. Hardly ___ the phone down when the boss rang back.
a. did I put
b. have I put
c. had I put
d. I had put
2. No sooner ___ the soldiers leaped into the water.
a. had the ship touched the shore than
b. had the ship touched the shore when
c. the ship had touched the shore then
d. the ship touched the shore than
3. He asked me ___ he ___ use the telephone.
a. whether/ can
b. that/ could
c. if/can
d. if/could
4. They wanted to know ___ he ___ come tomorrow or not.
a. whether/will
b. whether/would(c or not th dng whether bạn )
c. if/will
d. if/would
5. Had they arrive at the fair earlier, they ___ what they wanted.
a. had found
b. have found
c. would have found
d. found
Sai 2 cu nha!

lan hồ điệp
15-10-2008, 08:09 PM
Trả bi n
Bi ny mới sửa ri bạn ơi!:D

lan hồ điệp
15-10-2008, 08:09 PM
Bữa khc lại post bi, chờ nh cc bạn!:D

kenzhin88
16-10-2008, 12:17 PM
Hic, cấu trc whether... or not mới biết lần đầu lun, bạn c thể giải thch nghĩa v cch dng cấu trc ny được khng?^^
Thanks nhiều :D

lan hồ điệp
16-10-2008, 08:16 PM
Hic, cấu trc whether... or not mới biết lần đầu lun, bạn c thể giải thch nghĩa v cch dng cấu trc ny được khng?^^
Thanks nhiều :D
Trong cu tường thuật, nhiều khi chng ta khng biết khi no sử dụng if, khi no dng whether. Sau đy l một số ch trong cch dng ny.:D
1. If: trong những cu hỏi yes-no thng thường, khi chuyển sang cu tường thuật, ta thường sd if hơn whether.
Eg: She said, " Bill, have you finished your work yet?"
=> She asked Bill if he had finished his work yet.
2. Whether:
* Trong cu hỏi c nu ln sự lựa chọn.
Eg: Do you want to stay in VN or leave for England?" she said.
=> She asked whether I want to stay in VN or leave for England.
* Trong cu hỏi c OR NOT ở cuối cu.
Eg: The clerk said," Would you like to insure your camera or not?"
=> The clerk asked whether I would like to insure my camera or not.
* Sau whther c thể sd 1 nguyn mẫu c to.
Eg: She wondered, " Shall I wait for him or go on?"
=> She wondered whether to wait for him or go on. (or She wondered whether she should wait for him or go on.)
:17_002:

kenzhin88
17-10-2008, 04:34 PM
th ra l dạng cu tường thuật, vậy m nghĩ mi chả biết whether .. or not l ci thể loại j`
thx!!!

HEOC
17-10-2008, 06:02 PM
Eg: She wondered, " Shall I wait for him or go on?"
=> She wondered whether to wait for him or go on. (or She wondered whether she should wait for him or go on.)

Mnh nghĩ khi đổi sang Reported speech th phải đổi từ th tương lai đơn(will/shall +V) sang tương lai trong qu khứ(would+ V).Như vậy cu trn phải đổi l She wondered whether she would wait for him or go on.

hippoha
17-10-2008, 10:36 PM
theo tui th cứ li th theo động từ l dễ hiểu v dễ nhớ m !!
shall -> should
c thế thi:D

lan hồ điệp
18-10-2008, 07:25 PM
theo tui th cứ li th theo động từ l dễ hiểu v dễ nhớ m !!
shall -> should
c thế thi:D

Mnh nghĩ khi đổi sang Reported speech th phải đổi từ th tương lai đơn(will/shall +V) sang tương lai trong qu khứ(would+ V).Như vậy cu trn phải đổi l She wondered whether she would wait for him or go on.
Chữ Should trong cu tường thuật cũng c 2 dạng cc bạn !
*Thứ nhất, nếu shall điễn tả tương lai thuần ty th ta đổi shall => would.
Eg: Mary said, "What shall we do next week?"
=> Mary asked what they would do next week.
*Thứ hai, nếu cu c đề nghị lm g cho ai, hỏi kiến hay đề nghị cng ai lm g, ta chuyển shall => should.
Eg: Mary said, "Shall I fetch you some water?"
=> Mary asked if she should fetch me some water.
(or Mary offered to fetch ma some water.)
...........................:17_002:

pleasewait
08-11-2008, 01:35 PM
Bi viết tht hữu ch.Lu ko hỏi thăm.L H D vẫn post bi thường xuyn chứ

lan hồ điệp
09-11-2008, 08:58 AM
Bi viết tht hữu ch.Lu ko hỏi thăm.L H D vẫn post bi thường xuyn chứ
Cm ơn bạn đ hỏi thăm nh! :32_002:
Bữa no rảnh mnh sẽ tm bi post tiếp!

Pocoyo-silly piggy
09-11-2008, 10:54 AM
Chi LAN HO DIEP oi, chi co bai nay hay hay thi post len cho em voi. Em sap phai thi hoc sinh gioi rui. Thank chi nhieu:D

lan hồ điệp
12-11-2008, 06:10 PM
Chi LAN HO DIEP oi, chi co bai nay hay hay thi post len cho em voi. Em sap phai thi hoc sinh gioi rui. Thank chi nhieu:D
Hix, dạo ny bận w chưa kiếm được bi no hay cả, thng cảm nh!:feel_good:

lan hồ điệp
25-11-2008, 10:31 AM
Dạo ny bận qu nn lu ri mới post bi, mong cc bạn thng cảm!
1. I can't help .... him in spite of his fault.
a. admiring
b. to admire
c. admire
d. having admired
2. Are you going ... me ... for such a long time?
a. to keep - waiting
b. keeping - waiting
c. to keep - wait
d. to keep - to wait
3. The filmstar was extremely beautiful. I stood there ... her fos a long time.
a. admire
b. admiring
c. for admiring
d. being admired
4. - Did you hear about ... his first job?
- Yes, I was surprised because he's a hard working person.
a. Tom has lost
b. Tom had lost
c. Tom being lost
d. Tom losing
5. A plane with an engine on fire approached the runway. ... was frightening. There could have been a terrible accident.
a. watch it landing
b. watching it land
c. to watch it to land
d. watching to land it
Khi no mnh rảnh sẽ post bi sửa nh! :D

hippoha
25-11-2008, 11:51 AM
1. I can't help .... him in spite of his fault.
a. admiring
b. to admire
c. admire
d. having admired
2. Are you going ... me ... for such a long time?
a. to keep - waiting
b. keeping - waiting
c. to keep - wait
d. to keep - to wait
3. The filmstar was extremely beautiful. I stood there ... her fos a long time.
a. admire
b. admiring
c. for admiring
d. being admired
4. - Did you hear about ... his first job?
- Yes, I was surprised because he's a hard working person.
a. Tom has lost
b. Tom had lost
c. Tom being lost
d. Tom losing
5. A plane with an engine on fire approached the runway. ... was frightening. There could have been a terrible accident.
a. watch it landing
b. watching it land
c. to watch it to land
d. watching to land it
Ko biết đng ko:hungry:

shi_chan
25-11-2008, 12:31 PM
1. I can't help .... him in spite of his fault.
a. admiring
b. to admire
c. admire
d. having admired
2. Are you going ... me ... for such a long time?
a. to keep - waiting
b. keeping - waiting
c. to keep - wait
d. to keep - to wait
3. The filmstar was extremely beautiful. I stood there ... her fos a long time.
a. admire
b. admiring
c. for admiring
d. being admired
4. - Did you hear about ... his first job?
- Yes, I was surprised because he's a hard working person.
a. Tom has lost
b. Tom had lost
c. Tom being lost
d. Tom losing
5. A plane with an engine on fire approached the runway. ... was frightening. There could have been a terrible accident.
a. watch it landing
b. watching it land
c. to watch it to land
d. watching to land it
humh
đng hok ta???
:64:

duc quy
25-11-2008, 08:22 PM
1. I can't help .... him in spite of his fault.
a. admiring
b. to admire
c. admire
d. having admired
2. Are you going ... me ... for such a long time?
a. to keep - waiting
b. keeping - waiting
c. to keep - wait
d. to keep - to wait
3. The filmstar was extremely beautiful. I stood there ... her fos a long time.
a. admire
b. admiring
c. for admiring
d. being admired
4. - Did you hear about ... his first job?
- Yes, I was surprised because he's a hard working person.
a. Tom has lost
b. Tom had lost
c. Tom being lost
d. Tom losing
5. A plane with an engine on fire approached the runway. ... was frightening. There could have been a terrible accident.
a. watch it landing
b. watching it land
c. to watch it to land
d. watching to land it
:byebye:

lucky_star_1213
25-11-2008, 09:31 PM
1. I can't help .... him in spite of his fault.
a. admiring
b. to admire
c. admire
d. having admired
2. Are you going ... me ... for such a long time?
a. to keep - waiting
b. keeping - waiting
c. to keep - wait
d. to keep - to wait
3. The filmstar was extremely beautiful. I stood there ... her fos a long time.
a. admire
b. admiring
c. for admiring
d. being admired
4. - Did you hear about ... his first job?
- Yes, I was surprised because he's a hard working person.
a. Tom has lost
b. Tom had lost
c. Tom being lost
d. Tom losing
5. A plane with an engine on fire approached the runway. ... was frightening. There could have been a terrible accident.
a. watch it landing
b. watching it land
c. to watch it to land
d. watching to land it
Sửa bi mnh với nh, mới lm sơ sơ thi

Pocoyo-silly piggy
29-11-2008, 07:23 PM
1. I can't help .... him in spite of his fault.
a. admiring
b. to admire
c. admire
d. having admired
2. Are you going ... me ... for such a long time?
a. to keep - waiting
b. keeping - waiting
c. to keep - wait
d. to keep - to wait
3. The filmstar was extremely beautiful. I stood there ... her fos a long time.
a. admire
b. admiring
c. for admiring
d. being admired
4. - Did you hear about ... his first job?
- Yes, I was surprised because he's a hard working person.
a. Tom has lost
b. Tom had lost
c. Tom being lost
d. Tom losing
5. A plane with an engine on fire approached the runway. ... was frightening. There could have been a terrible accident.
a. watch it landing
b. watching it land
c. to watch it to land
d. watching to land it


Xong:47_002:

jinnee_me
05-12-2008, 01:47 AM
1. I can't help .... him in spite of his fault.
a. admiring
b. to admire
c. admire
d. having admired
2. Are you going ... me ... for such a long time?
a. to keep - waiting
b. keeping - waiting
c. to keep - wait
d. to keep - to wait
3. The filmstar was extremely beautiful. I stood there ... her fos a long time.
a. admire
b. admiring
c. for admiring
d. being admired
4. - Did you hear about ... his first job?
- Yes, I was surprised because he's a hard working person.
a. Tom has lost
b. Tom had lost
c. Tom being lost
d. Tom losing
5. A plane with an engine on fire approached the runway. ... was frightening. There could have been a terrible accident.
a. watch it landing
b. watching it land
c. to watch it to land
d. watching to land it

hat_amar
08-12-2008, 11:32 PM
Bi của mnh n! Cc bạn check hộ mnh nh!
1. I can't help .... him in spite of his fault.
a. admiring
b. to admire
c. admire
d. having admired
2. Are you going ... me ... for such a long time?
a. to keep - waiting
b. keeping - waiting
c. to keep - wait
d. to keep - to wait
3. The filmstar was extremely beautiful. I stood there ... her fos a long time.
a. admire
b. admiring
c. for admiring
d. being admired
4. - Did you hear about ... his first job?
- Yes, I was surprised because he's a hard working person.
a. Tom has lost
b. Tom had lost
c. Tom being lost
d. Tom losing
5. A plane with an engine on fire approached the runway. ... was frightening. There could have been a terrible accident.
a. watch it landing
b. watching it land
c. to watch it to land
d. watching to land it

lan hồ điệp
09-12-2008, 10:17 AM
1. I can't help .... him in spite of his fault.
a. admiring
b. to admire
c. admire
d. having admired
2. Are you going ... me ... for such a long time?
a. to keep - waiting
b. keeping - waiting
c. to keep - wait
d. to keep - to wait
3. The filmstar was extremely beautiful. I stood there ... her fos a long time.
a. admire
b. admiring
c. for admiring
d. being admired
4. - Did you hear about ... his first job?
- Yes, I was surprised because he's a hard working person.
a. Tom has lost
b. Tom had lost
c. Tom being lost
d. Tom losing
5. A plane with an engine on fire approached the runway. ... was frightening. There could have been a terrible accident.
a. watch it landing
b. watching it land
c. to watch it to land
d. watching to land it
Ko biết đng ko:hungry:
Sửa ri nh!:D

lan hồ điệp
09-12-2008, 10:19 AM
1. I can't help .... him in spite of his fault.
a. admiring
b. to admire
c. admire
d. having admired
2. Are you going ... me ... for such a long time?
a. to keep - waiting
b. keeping - waiting
c. to keep - wait
d. to keep - to wait
3. The filmstar was extremely beautiful. I stood there ... her fos a long time.
a. admire
b. admiring
c. for admiring
d. being admired
4. - Did you hear about ... his first job?
- Yes, I was surprised because he's a hard working person.
a. Tom has lost
b. Tom had lost
c. Tom being lost
d. Tom losing
5. A plane with an engine on fire approached the runway. ... was frightening. There could have been a terrible accident.
a. watch it landing
b. watching it land
c. to watch it to land
d. watching to land it
humh
đng hok ta???
:64:
bạn sai c 1 cu thui.:41_002:

lan hồ điệp
09-12-2008, 10:20 AM
1. I Can't Help .... Him In Spite Of His Fault.
a. Admiring
b. To Admire
C. Admire
D. Having Admired
2. Are You Going ... Me ... For Such A Long Time?
a. To Keep - Waiting
B. Keeping - Waiting
C. To Keep - Wait
D. To Keep - To Wait
3. The Filmstar Was Extremely Beautiful. I Stood There ... Her Fos A Long Time.
A. Admire
b. Admiring
C. For Admiring
D. Being Admired
4. - Did You Hear About ... His First Job?
- Yes, I Was Surprised Because He's A Hard Working Person.
A. Tom Has Lost
b. Tom Had Lost
C. Tom Being Lost
d. Tom Losing
5. A Plane With An Engine On Fire Approached The Runway. ... Was Frightening. There Could Have Been A Terrible Accident.
A. Watch It Landing
b. Watching It Land
c. To Watch It To Land
D. Watching To Land It
:byebye:
..............................:41_002:

lan hồ điệp
09-12-2008, 10:22 AM
1. I can't help .... him in spite of his fault.
a. admiring (cấu trc can't help+ Ving bạn )
b. to admire
c. admire
d. having admired
2. Are you going ... me ... for such a long time?
a. to keep - waiting
b. keeping - waiting
c. to keep - wait
d. to keep - to wait
3. The filmstar was extremely beautiful. I stood there ... her fos a long time.
a. admire
b. admiring
c. for admiring
d. being admired
4. - Did you hear about ... his first job?
- Yes, I was surprised because he's a hard working person.
a. Tom has lost
b. Tom had lost
c. Tom being lost
d. Tom losing
5. A plane with an engine on fire approached the runway. ... was frightening. There could have been a terrible accident.
a. watch it landing
b. watching it land
c. to watch it to land
d. watching to land it
Sửa bi mnh với nh, mới lm sơ sơ thi
Sai 2 cu nh!

lan hồ điệp
09-12-2008, 10:23 AM
1. I Can't Help .... Him In Spite Of His Fault.
a. Admiring
B. To Admire
c. Admire
D. Having Admired
2. Are You Going ... Me ... For Such A Long Time?
a. To Keep - Waiting
B. Keeping - Waiting
C. To Keep - Wait
D. To Keep - To Wait
3. The Filmstar Was Extremely Beautiful. I Stood There ... Her Fos A Long Time.
A. Admire
b. Admiring
c. For Admiring
D. Being Admired
4. - Did You Hear About ... His First Job?
- Yes, I Was Surprised Because He's A Hard Working Person.
A. Tom Has Lost
b. Tom Had Lost
C. Tom Being Lost
D. Tom Losing
5. A Plane With An Engine On Fire Approached The Runway. ... Was Frightening. There Could Have Been A Terrible Accident.
A. Watch It Landing
b. Watching It Land
C. To Watch It To Land
D. Watching To Land It


Xong:47_002:

.............................................:43_0 02:

lan hồ điệp
09-12-2008, 10:24 AM
1. I can't help .... him in spite of his fault.
a. admiring
b. to admire
c. admire
d. having admired
2. Are you going ... me ... for such a long time?
a. to keep - waiting
b. keeping - waiting
c. to keep - wait
d. to keep - to wait
3. The filmstar was extremely beautiful. I stood there ... her fos a long time.
a. admire
b. admiring
c. for admiring
d. being admired
4. - Did you hear about ... his first job?
- Yes, I was surprised because he's a hard working person.
a. Tom has lost
b. Tom had lost
c. Tom being lost
d. Tom losing
5. A plane with an engine on fire approached the runway. ... was frightening. There could have been a terrible accident.
a. watch it landing
b. watching it land
c. to watch it to land
d. watching to land it
Bạn ny đng hết! :78:

lan hồ điệp
09-12-2008, 10:24 AM
Bi của mnh n! Cc bạn check hộ mnh nh!
1. I can't help .... him in spite of his fault.
a. admiring
b. to admire
c. admire
d. having admired
2. Are you going ... me ... for such a long time?
a. to keep - waiting
b. keeping - waiting
c. to keep - wait
d. to keep - to wait
3. The filmstar was extremely beautiful. I stood there ... her fos a long time.
a. admire
b. admiring
c. for admiring
d. being admired
4. - Did you hear about ... his first job?
- Yes, I was surprised because he's a hard working person.
a. Tom has lost
b. Tom had lost
c. Tom being lost
d. Tom losing
5. A plane with an engine on fire approached the runway. ... was frightening. There could have been a terrible accident.
a. watch it landing
b. watching it land
c. to watch it to land
d. watching to land it
Bạn sai 3 cu nha!

lan hồ điệp
09-12-2008, 10:25 AM
Dạo ny bận học qu nn mnh t vo dethi. Khi no thật rảnh sẽ post bi mới.
Thn,