PDA

View Full Version : Bi tập c gio ra cc bạn gip mnh với



dnhao_hit
22-05-2008, 12:57 PM
Cc bạn lm ơn lm v giải thch hộ mnh nh , Mnh sắp thi rồi

Grammar:
1)____________She gets here,show her into my office
A)When
B)Since
C)Until
D)While
2)Do not open the door_______the train comes to complete stop.
A)As soon as
B)Before
C)Since
D)During
3)Our department manager doesnt know about the problem but even if he______,I _______he_________anything because he has a weak character.
A)Knew/wouldnt think/did
B)Knows/dont think/will do
C)Knew/dont think/would do
D)Knew/wouldnt think/would do
4)In meetings, he always interrupts people when they are talking. The only opinion_______he is interested in is_______.
A)Which/himself
B)Who/himself
C)That/his own
D)Whose/his own
5)Please hand in your visitors badge_______you leave.
A)Until
B)When
C)Since
D)During
6)Could you take care of this problem__________Im away?
A)While
B)Before
C)Since
D)During
7)This lap-top_________to be used any where: at the airport, on the plane or in your hotel room.
A)Is designed
B)Designs
C)Has designed
D)Designed
8)Our visitors from Korea________at 9a.m on Thursday.
A)Come
B)are coming
C)will have come
D)came
9)while you_______for us, you can offer our guests some coffee and make them feel welcome.
A)Wait
B)Are waiting
C)Will be waiting
D)Will wait
10)Dont do anything__________weve spoken to the people in New york.
A)During
B)Until
C)Since
D)As soon as
11)If we are________the schedule, we can always postpone the factory tour.
A)Under
B)Below
C)After
D)Behind
12)Please let me know_________you hear something.
A)As soon as
B)Since
C)Until
D)During
13)Im getting the train to Hamburg tomorrow afternoon Ill phone you _______I arrive at my hotel.
A)Until
B)While
C)Since
D)When
14)Thanks for your email. I apologise________not contacting you before.
A)For
B)By
C)Because
D)Of
15)We are still waiting for a reply_______our latest proposal to Lex Corporation.
A)To
B)Of
C)At
D)On
16)We are hoping________solve the proplem soon.
A)To solve
B)For solving
C)That we solve
D)We are solving
17)We believe that all the documents________to you a week__________
A)Sent/past
B)Are sending/later
C)Are sent/since
D)Were sent/ago
18)_________you please confirm that you have received the invoice?
A)Should
B)May
C)Could
D)Do
19)Ill let you know as soon as________the new brochure.
A)I will receive
B)Ive received
C)I had received
D)I received
20)We cant invest in that country________their economy is stable.
A)When
B) as soon as
C) until
D) if
21)Id like to discuss the sales report with you_________you have a minute.
A)Before
B)Until
C)When
D)During
22)Lets buy now________prices increase.
A)Before
B)Until
C)When
D)While
23)We will never do business with them again______they apologise for their terrible mistakes.
A)If
B)When
C)Until
D)As soon as
24)We can close the meeting when we________the contract.
A)Discussed
B)Have discussed
C)Will be discussing
D)Will discuss
25)_________of all women in our country are in health, education and public administration services.
A)Twothree
B)Two by three
C)Twothirds
D)Two third
26)We can set up in that country_______the conditions are right.
A)Until
B)After
C)When
D)As if
27)__________your customers are unhappy, theyll tell at least 20 other people.
A)While
B)As soon as
C)Before
D)When
28)___________inflation is under control, planning will be difficult.
A)Until
B)While
C)When
D)As soon as
29)Well have more time_________we finish the project.
A)While
B)Before
C)Once
D)Until
30)I usually try to answer all important enquiries_________I go to lunch.
A)As soon as
B)While
C)Before
D)Once
31)________we have full employment, our economy will not improve.
A)Once
B)When
C)As soon as
D)Until
32)_________Im with this conpany, I want opportunities for training.
A)As soon as
B)During
C)Once
D)While
33)How do you read the figures in bold italics?
A)Total rice production increased by 3.89% last year.
B)Three eight nine
C)Three hundred eighty nine
D)Three point eighty nine
34)The overrall unemployment figure in now 1,258,000
A)One million and two hundred fifty eight thousand
B)One poin two hundreds and fifty eight
C)One million two hundred and fifty eight
D)One million two hundreds and fifty eight thousands
36)3/4 of all the women employed were in health, education and public administration.
A)three fourth
B)three quarters
C)three quarter
D)three per four
37)the inflation rate rose by 0.5 percent last year.
A)Zero dot five
B)Oh five
C)Nought poin five
D)Oh and five
38)Our turnover last year was $15,000,000.
A)Fifteen millions dollars
B)Fifteen millions dollar
C)Fifteen millions of dollars
D)Fifteen million dollars

hoangmai1992
22-05-2008, 05:28 PM
mnh lm thử nh :D


1)____________She gets here,show her into my office
A)When
B)Since
C)Until
D)While
2)Do not open the door_______the train comes to complete stop.
A)As soon as
B)Before
C)Since
D)During
3)Our department manager doesnt know about the problem but even if he______,I _______he_________anything because he has a weak character.
A)Knew/wouldnt think/did
B)Knows/dont think/will do
C)Knew/dont think/would do
D)Knew/wouldnt think/would do
4)In meetings, he always interrupts people when they are talking. The only opinion_______he is interested in is_______.
A)Which/himself
B)Who/himself
C)That/his own
D)Whose/his own
5)Please hand in your visitors badge_______you leave.
A)Until
B)When
C)Since
D)During
6)Could you take care of this problem__________Im away?
A)While
B)Before
C)Since
D)During
7)This lap-top_________to be used any where: at the airport, on the plane or in your hotel room.
A)Is designed
B)Designs
C)Has designed
D)Designed
8)Our visitors from Korea________at 9a.m on Thursday.
A)Come
B)are coming
C)will have come
D)came
9)while you_______for us, you can offer our guests some coffee and make them feel welcome.
A)Wait
B)Are waiting
C)Will be waiting
D)Will wait
10)Dont do anything__________weve spoken to the people in New york.
A)During
B)Until
C)Since
D)As soon as
11)If we are________the schedule, we can always postpone the factory tour.
A)Under
B)Below
C)After
D)Behind
12)Please let me know_________you hear something.
A)As soon as
B)Since
C)Until
D)During
13)Im getting the train to Hamburg tomorrow afternoon Ill phone you _______I arrive at my hotel.
A)Until
B)While
C)Since
D)When
14)Thanks for your email. I apologise________not contacting you before.
A)For
B)By
C)Because
D)Of
15)We are still waiting for a reply_______our latest proposal to Lex Corporation.
A)To
B)Of
C)At
D)On
16)We are hoping________solve the proplem soon.
A)To solve
B)For solving
C)That we solve
D)We are solving
17)We believe that all the documents________to you a week__________
A)Sent/past
B)Are sending/later
C)Are sent/since
D)Were sent/ago
18)_________you please confirm that you have received the invoice?
A)Should
B)May
C)Could
D)Do
19)Ill let you know as soon as________the new brochure.
A)I will receive
B)Ive received
C)I had received
D)I received
20)We cant invest in that country________their economy is stable.
A)When
B) as soon as
C) until
D) if
21)Id like to discuss the sales report with you_________you have a minute.
A)Before
B)Until
C)When
D)During
22)Lets buy now________prices increase.
A)Before
B)Until
C)When
D)While
23)We will never do business with them again______they apologise for their terrible mistakes.
A)If
B)When
C)Until
D)As soon as
24)We can close the meeting when we________the contract.
A)Discussed
B)Have discussed
C)Will be discussing
D)Will discuss
25)_________of all women in our country are in health, education and public administration services.
A)Twothree
B)Two by three
C)Twothirds
D)Two third
26)We can set up in that country_______the conditions are right.
A)Until
B)After
C)When
D)As if
27)__________your customers are unhappy, theyll tell at least 20 other people.
A)While
B)As soon as
C)Before
D)When
28)___________inflation is under control, planning will be difficult.
A)Until
B)While
C)When
D)As soon as
29)Well have more time_________we finish the project.
A)While
B)Before
C)Once
D)Until
30)I usually try to answer all important enquiries_________I go to lunch.
A)As soon as
B)While
C)Before
D)Once
31)________we have full employment, our economy will not improve.
A)Once
B)When
C)As soon as
D)Until
32)_________Im with this conpany, I want opportunities for training.
A)As soon as
B)During
C)Once
D)While
33)How do you read the figures in bold italics?
A)Total rice production increased by 3.89% last year.
B)Three eight nine
C)Three hundred eighty nine
D)Three point eighty nine
34)The overrall unemployment figure in now 1,258,000
A)One million and two hundred fifty eight thousand
B)One poin two hundreds and fifty eight
C)One million two hundred and fifty eight
D)One million two hundreds and fifty eight thousands
36)3/4 of all the women employed were in health, education and public administration.
A)three fourth
B)three quarters
C)three quarter
D)three per four
37)the inflation rate rose by 0.5 percent last year.
A)Zero dot five
B)Oh five
C)Nought poin five
D)Oh and five
38)Our turnover last year was $15,000,000.
A)Fifteen millions dollars
B)Fifteen millions dollar
C)Fifteen millions of dollars
D)Fifteen million dollars

marsupilamimylove
23-05-2008, 04:54 PM
1)a
2)a
3)b
4)c
5)b
6)d
7)a
8)b
9)b
10)b
11)c
12)a
13)d
14)a
15)a
16)b
17)d
18)c
19)a
20)d
21)c
22)a
23)d
24)b
25)d
26)b
27)d
29)b
30)c
31)d
32)d
33)d
34)d

YuGi98
25-05-2008, 02:55 PM
1)When She gets here,show her into my office
A)When
B)Since
C)Until
D)While
2)Do not open the door before the train comes to complete stop.
A)As soon as
B)Before
C)Since
D)During
3)Our department manager doesnt know about the problem but even if he Knows,I dont think he will do anything because he has a weak character.
A)Knew/wouldnt think/did
B)Knows/dont think/will do
C)Knew/dont think/would do
D)Knew/wouldnt think/would do
4)In meetings, he always interrupts people when they are talking. The only opinion that he is interested in is his own.
A)Which/himself
B)Who/himself
C)That/his own
D)Whose/his own
5)Please hand in your visitors badge when you leave.
A)Until
B)When
C)Since
D)During
6)Could you take care of this problem while Im away?
A)While
B)Before
C)Since
D)During
7)This lap-top is designed to be used any where: at the airport, on the plane or in your hotel room.
A)Is designed
B)Designs
C)Has designed
D)Designed
8)Our visitors from Korea are coming at 9a.m on Thursday.
A)Come
B)are coming
C)will have come
D)came
9)while you are waiting for us, you can offer our guests some coffee and make them feel welcome.
A)Wait
B)Are waiting
C)Will be waiting
D)Will wait
10)Dont do anything until weve spoken to the people in New york.
A)During
B)Until
C)Since
D)As soon as
11)If we are under the schedule, we can always postpone the factory tour.
A)Under
B)Below
C)After
D)Behind
12)Please let me know as soon as you hear something.
A)As soon as
B)Since
C)Until
D)During
13)Im getting the train to Hamburg tomorrow afternoon Ill phone you when I arrive at my hotel.
A)Until
B)While
C)Since
D)When
14)Thanks for your email. I apologise for not contacting you before.
A)For
B)By
C)Because
D)Of
15)We are still waiting for a reply to our latest proposal to Lex Corporation.
A)To
B)Of
C)At
D)On
16)We are hoping to solve the proplem soon.
A)To solve
B)For solving
C)That we solve
D)We are solving
17)We believe that all the documents were sent to you a week ago
A)Sent/past
B)Are sending/later
C)Are sent/since
D)Were sent/ago
18)Could you please confirm that you have received the invoice?
A)Should
B)May
C)Could
D)Do
19)Ill let you know as soon as Ive received the new brochure.
A)I will receive
B)Ive received
C)I had received
D)I received
20)We cant invest in that country if their economy is stable.
A)When
B) as soon as
C) until
D) if
21)Id like to discuss the sales report with you when you have a minute.
A)Before
B)Until
C)When
D)During
22)Lets buy now before prices increase.
A)Before
B)Until
C)When
D)While
23)We will never do business with them again until they apologise for their terrible mistakes.
A)If
B)When
C)Until
D)As soon as
24)We can close the meeting when we have discussed the contract.
A)Discussed
B)Have discussed
C)Will be discussing
D)Will discuss
25)Two third of all women in our country are in health, education and public administration services.
A)Twothree
B)Two by three
C)Twothirds
D)Two third
26)We can set up in that country as if the conditions are right.
A)Until
B)After
C)When
D)As if
27)When your customers are unhappy, theyll tell at least 20 other people.
A)While
B)As soon as
C)Before
D)When
28)Until inflation is under control, planning will be difficult.
A)Until
B)While
C)When
D)As soon as
29)Well have more time before we finish the project.
A)While
B)Before
C)Once
D)Until
30)I usually try to answer all important enquiries before I go to lunch.
A)As soon as
B)While
C)Before
D)Once
31)Until we have full employment, our economy will not improve.
A)Once
B)When
C)As soon as
D)Until
32)While Im with this conpany, I want opportunities for training.
A)As soon as
B)During
C)Once
D)While
33)How do you read the figures in bold italics?
A)Total rice production increased by 3.89% last year.
B)Three eight nine
C)Three hundred eighty nine
D)Three point eighty nine
34)The overrall unemployment figure in now 1,258,000
A)One million and two hundred fifty eight thousand
B)One poin two hundreds and fifty eight
C)One million two hundred and fifty eight
D)One million two hundreds and fifty eight thousands
36)3/4 of all the women employed were in health, education and public administration.
A)three fourth
B)three quarters
C)three quarter
D)three per four
37)the inflation rate rose by 0.5 percent last year.
A)Zero dot five
B)Oh five
C)Nought poin five
D)Oh and five
38)Our turnover last year was $15,000,000.
A)Fifteen millions dollars
B)Fifteen millions dollar
C)Fifteen millions of dollars
D)Fifteen million dollars

Candy2903
30-05-2008, 08:53 AM
Grammar:
1)____________She gets here,show her into my office
A)When
B)Since
C)Until
D)While
2)Do not open the door_______the train comes to complete stop.
A)As soon as
B)Before
C)Since
D)During
3)Our department manager doesnt know about the problem but even if he______,I _______he_________anything because he has a weak character.
A)Knew/wouldnt think/did
B)Knows/dont think/will do
C)Knew/dont think/would do
D)Knew/wouldnt think/would do
4)In meetings, he always interrupts people when they are talking. The only opinion_______he is interested in is_______.
A)Which/himself
B)Who/himself
C)That/his own
D)Whose/his own
5)Please hand in your visitors badge_______you leave.
A)Until
B)When
C)Since
D)During
6)Could you take care of this problem__________Im away?
A)While
B)Before
C)Since
D)During
7)This lap-top_________to be used any where: at the airport, on the plane or in your hotel room.
A)Is designed
B)Designs
C)Has designed
D)Designed
8)Our visitors from Korea________at 9a.m on Thursday.
A)Come
B)are coming
C)will have come
D)came
9)while you_______for us, you can offer our guests some coffee and make them feel welcome.
A)Wait
B)Are waiting
C)Will be waiting
D)Will wait
10)Dont do anything__________weve spoken to the people in New york.
A)During
B)Until
C)Since
D)As soon as
11)If we are________the schedule, we can always postpone the factory tour.
A)Under
B)Below
C)After
D)Behind
12)Please let me know_________you hear something.
A)As soon asB)Since
C)Until
D)During
13)Im getting the train to Hamburg tomorrow afternoon Ill phone you _______I arrive at my hotel.
A)Until
B)While
C)Since
D)When
14)Thanks for your email. I apologise________not contacting you before.
A)For
B)By
C)Because
D)Of
15)We are still waiting for a reply_______our latest proposal to Lex Corporation.
A)ToB)Of
C)At
D)On
16)We are hoping________solve the proplem soon.
A)To solve
B)For solving
C)That we solve
D)We are solving
17)We believe that all the documents________to you a week__________
A)Sent/past
B)Are sending/later
C)Are sent/since
D)Were sent/ago
18)_________you please confirm that you have received the invoice?
A)Should
B)May
C)Could
D)Do
19)Ill let you know as soon as________the new brochure.
A)I will receive
B)Ive received
C)I had received
D)I received
20)We cant invest in that country________their economy is stable.
A)When
B) as soon as
C) until
D) if
21)Id like to discuss the sales report with you_________you have a minute.
A)Before
B)Until
C)When
D)During
22)Lets buy now________prices increase.
A)Before
B)Until
C)When
D)While
23)We will never do business with them again______they apologise for their terrible mistakes.
A)If
B)When
C)Until
D)As soon as
24)We can close the meeting when we________the contract.
A)Discussed
B)Have discussed
C)Will be discussing
D)Will discuss
25)_________of all women in our country are in health, education and public administration services.
A)Twothree
B)Two by three
C)Twothirds
D)Two third
26)We can set up in that country_______the conditions are right.
A)Until
B)After
C)When
D)As if
27)__________your customers are unhappy, theyll tell at least 20 other people.
A)While
B)As soon as
C)Before
D)When
28)___________inflation is under control, planning will be difficult.
A)Until
B)While
C)When
D)As soon as
29)Well have more time_________we finish the project.
A)While
B)Before
C)Once
D)Until
30)I usually try to answer all important enquiries_________I go to lunch.
A)As soon as
B)While
C)Before
D)Once
31)________we have full employment, our economy will not improve.
A)Once
B)When
C)As soon as
D)Until
32)_________Im with this conpany, I want opportunities for training.
A)As soon as
B)During
C)Once
D)While
33)How do you read the figures in bold italics?
A)Total rice production increased by 3.89% last year.
B)Three eight nine
C)Three hundred eighty nine
D)Three point eighty nine
34)The overrall unemployment figure in now 1,258,000
A)One million and two hundred fifty eight thousand
B)One poin two hundreds and fifty eight
C)One million two hundred and fifty eight
D)One million two hundreds and fifty eight thousands
36)3/4 of all the women employed were in health, education and public administration.
A)three fourth
B)three quarters
C)three quarter
D)three per four
37)the inflation rate rose by 0.5 percent last year.
A)Zero dot five
B)Oh five
C)Nought poin five
D)Oh and five
38)Our turnover last year was $15,000,000.
A)Fifteen millions dollars
B)Fifteen millions dollar
C)Fifteen millions of dollars
D)Fifteen million dollars

dnhao_hit
02-06-2008, 12:42 PM
Cảm ơn cc bạn đ gip mnh ngy mai mnh sẽ post đp n

giacmonhonhoi12
02-06-2008, 05:00 PM
cho mnh trả lời với nh(c 1 số cu lm chừng)
1.a
2.b
3.d
4.c
5,6,7.a
8,9,10.b
11.d
12.a
13.d
14.a
15.b
16.b
17.d
18.c
19.b
20.c
21.c
22.a
23.c
24.a
25.c
26.b
27.d
28.a
29.b
30.c
31.d
32.a
33.a
34.a
36.b
37.c
38.d